Blog premiat

luni, 19 martie 2018

Ne paste matriarhatul!

 
   
   OMG!!! realizez ca scriu mai putin in ultimul timp si ca m-am cam pus pe tanjeala, nu-i a buna! blogul trebuie hranit sa nu sucombe , dar probabil sunt si eu intr-o faza a vietii cand nu mi se intampla lucruri prea grozave care deh! ar merita puse pe taste....(hmmm!! m-am scos...!!! ) cert este ca am ramas acelasi om de bine in pofida faptului ca nici raul nu ma ocoleste....
   Suntem in luna femeilor si mai e ceva important dupa cum se misca politica la noi, ajung sa cred ca  ne loveste matriarhatul...o fi de bine o fi de rau?  sa dau zor sa anunt suratele  pe radio sa lase deschise usile  ca asta nu bate de doua ori la usa...odata si bine! voi ce spuneti? ca eu ce-i drept sunt cam "oxigenata" de cativa ani incoace si parca poti sa stii ca nu mi-o fi atins si creierasul? lol! mai sa fie! vor putere!!! nu le ajunge casnicia ( locul vesnicelor batalii pentru putere...!!!  ) vor arena in vazul tuturor, dupa cum se vede acum isi pregatesc transeele, tulai Doamne!! nestiutoare mai sunt...eu credeam ca barbatii prefera femeile tinere (desi al meu Dumnezeu sa-l ierte m-a preferat pe mine cu 4 ani mai mare decat el...ma intreb s-or mai naste astfel de oameni? ) iar femeile prefera barbatii cu putere adica bogati si maturi...s-a intors lumea pe dos!!! e clar! citisem o legenda din folclorul afro-american despre cum a castigat femeia puterea asupra barbatului si-am inteles ca degeaba se lauda barbatii cu puterea cheile sunt tot la femeie ...merita citita legenda aici .

Sursa imagine

Un comentariu:

  1. Nory Eleonora Ion19 martie 2018 la 09:44

    Matriarhat?!E o temă la care nu m-aș fi gândit vreodată!Oare nu mai căutăm ,, jumătatea"....a dispărut mentalitatea oamenilor despre ce înseamnă familie?!Se știe că două jumătăți formează un întreg!E nevoie de doi,de două minți care să conlucreze! Mă întreb, dacă există femeia care să-și dorească un bărbat pe care ,,unde-l pui ,acolo stă"?! În familie,cei doi trebuie să lase din orgolii, să nu se ia la întrecere,care să conducă!Cu dragoste, respect , recunoștință și acceptare,se intemeiază un cămin, în care să se simtă confortabil doi oameni!Nu cred că se poate schimba, așa încât,femeia să fie ,, dictatorul"!Iubirea e un sentiment măreț,pe care să-l primim și să-l dăruim în același timp! Vă trimit gândurile mele bune și o zi cu multă iubire!

    RăspundețiȘtergere