Blog premiat

miercuri, 20 decembrie 2017

Ce nu mi-a placut...?

   A mai trecut un an....au trecut multe si peste mine, cu bune cu rele, am ajuns la finele anului sa fac un scurt bilant...ce nu mi-a placut este ca nu am avut aceeasi "productivitate" pe blog, mi-au luat alte activitati sau ma rog evenimente  din timp... in pofida acestui lucru, traficul a fost mai intens decat in anul trecut...nu stiu carui fapt se datoreaza dar oricum e de bine!...inseamna ca lumea nu m-a uitat!...ma mai cauta chiar daca nu scriu zilnic sau ma rog macar saptamanal cum faceam in anii trecuti! (... poate faptul ca am dat share pe Facebook, a adus cititori noi...?)
     Nu mi-a placut nici faptul ca nu am facut calatorii ca in anii trecuti...operatia la genunchi m-a tinut  mai mult acasa, dar e adevarat ca tot raul spre bine, am stat mai mult cu familia mea care s-a inmultit, am doi nepoti minunati care imi  fac zilele frumoase! uneori ti se par banale zilele, dar alaturi de oamenii  din sufletul tau devin foarte pretioase si parca ai vrea sa opresti timpul in loc uneori.... 
    Inca cateva zile si vom pasi in noul an...ma intreb oare ce surprize o sa-mi aduca anul ce bate la usa?
     Sa fim sanatosi cu totii, sa ne umplem sufletul de frumos, sa ne indeplinim visurile si  inchei  spunind cum  ziceau batrinii nostri - cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!
      Infinite bucurii in 2018 sa fiti inconjurati de oameni cu ganduri bune - La multi ani!!!
      
  

Un comentariu: