Blog premiat

marți, 8 martie 2016

8 Martie 2016

 

     Chiar daca afara nu e soare, chiar daca nu isi aduc aminte toti barbatii de aceasta zi...pentru noi femeile, mamele, e o zi speciala...pentru ca noi mamele, sotiile, iubitele reusim cu caldura din suflet sa alungam chiar si norii si  furtunile din sufletele celor dragi, nu plecam urechea la micimea lumeasca, suntem puternice, aducem confort sufletesc  chiar daca uneori ne doare nedreptatea  si umilinta la care  din pacate mai  suntem supuse.
     Chiar daca mamele"mai pleaca" ele raman acolo sus sa ne pazeasca...sunt ingerii nostri care ne indreapta pasii atunci cand ne lovim de obstacolele vietii...ele traiesc in inimile noastre pentru totdeauna!
     Chiar daca nu-i aratam suficient de mult iubirea din suflet...mama ne sustine neconditionat pentru ca mama are cel mai greu si mai definitiv rol din lume!
     Chiar daca nu-i spunem tot ce simtim, mama stie ce se ascunde dincolo de cuvinte....ne citeste din priviri si nu uita sa ne mangaie cu  vorbe calde...cineva spunea : -" Dragostea sfideaza  matematica, pentru ca atunci cand o imparti de fapt se inmulteste"...subscriu!
      Chiar daca nu te mai am alaturi draga mama, nu am sa uit niciodata ca mi-ai insuflat principii si valori de care sunt mandra, datorita tie sunt omul de azi, omul care se respecta si se ingrijeste, dar care la randul ei a invatat sa ingrijeasca de cele doua fete  carora le-am dat viata!
      Chiar daca esti acolo sus, ai ramas in mintea si sufletul meu mereu pentru ca niciodata nu m-ai judecat pentru esecurile mele, ba  dimpotriva, m-ai ridicat si m-ai ajutat sa-mi repar greselile, m-ai invatat  sa stiu sa iert , sa uit si sa respect pentru ca la respect se raspunde intotdeauna cu respect!
       Chiar daca Dumnezu nu ti-a dat alti copii, tu ai fost si prietena mea si sora mea si  tot ce am avut nevoie in viata, n-am cuvinte sa-ti  aduc multumiri mai alese ci doar gandul meu pios si plin de recunostinta, chiar daca ai plecat, iubesc amintirea ta, multumesc si  te iubesc mama!
     

2 comentarii:

  1. roxana goje morar8 martie 2016 la 12:54

    La mulți ani, Mama!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos, multi ani buni si frumosi si tie, alaturi de cei dragi sufletului tau!

    RăspundețiȘtergere