Blog premiat

luni, 20 aprilie 2015

Ispita

 
   In starea mea de singuratate  opresanta,( excluzand  adictia mea pentru radio unde nu ma simt singura niciodata, dimpotriva ...) gasesc ispite la tot pasul...am insa  formula magica - pieri ispita!!!Facebook-ul este o piata  generoasa, acolo se pare ca amantlacul e in floare, barbati care se dau loviti in aripa, gasesc cat ai bate din palme sansa  divertismentului sentimental, scuza lor? hilara de-a dreptul, vreau sa divortez pentru ca nu mai vrea sa ne iubim dimineata, nu vrea pe masa, in dulap, in masina de spalat...s-o dau de  toti peretii...sau naiba stie ce fantezii mai au...si uite asa aroma seducatoare  vine pe neasteptate, femei convinse ca lucrurile stau exact asa cum spun ei, adica ... deh!  sunt jumatatile indelung cautate si negasite pana la ele...ajung sa fie terorizate in final de acesti domni cu suflet cucernic. Offfff!! pe lumea asta exista persoane care terorizeaza si persoane care se lasa terorizate, simbioza e cam ciudata dar reala, isi pun singure catuse, da! da...ai citit bine..da! devin prizoniere fara drept de apel si ma intreb nu cumva e un masochism in buna regula? devin stresate si mereu cu gandul ca ceea ce li se intampla lor poate primi o cale buna sau poate sa se termine curand totul pentru ca sotiile celor in cauza au o rabdare de otel...asteapta supuse ca Don Juan-ul din sufletul  barbatilor lor sa moara odata si odata ...stresul le invineteste mai tare decat pumnul  si pe sotii si pe amante, iar hematomul din suflet e incurabil...si ma intreb din nou, cine castiga in acest caz? nu cumva se dau lupte fara castigatori? sau poate castiga doar barbatul trofee pe care  le tine pentru perioada cand barbatia o sa-l cam lase dar gandul ca odata- candva a fost foarte dorit o sa-l faca mandru de succesul sau..de numarul jucariilor pe care le-a avut, pentru ca ei barbatii raman  niste copii ...doar jucariile le schimba in timp.

12 comentarii:

  1. Buna, Olga, te pupa Ofi. Ca de obicei ....scurt si la obiect esti si azi ! Sincer , facebook-ul nu-mi place, dar mai intru pe-acolo sa vad ce-au mai mancat prietenii la cina, cine pe cine mai iubeste , cine cu cine se mai cearta ....Si ai dreptate, e acolo o mare fauna de soti si sotii neintelesi-neintelese care tin mortis sa-nsire propriile povesti de viata , fiind convinsi ca acestea devin si credibile daca-s expuse in vazul lumii...Cand acestea apar spuse de cei care au in spate 1-2 ani de impreunare , nu e prea suparator ! Dar cand le vad spuse de persoane sarite binisor in varsta a doua , cu zeci de ani de impreunare in spate si urmasi care la randul lor , au si ei urmasi .....sa mor daca nu ma tavalesc pe jos de ras. Nu zic ca in viata ceva este vesnic ....pot s-apara oricand obstacole imposibil de trecut, dar de la asta si pana la a-ti cauta mangaiere si credibilitate precum pustii si pustoaicele , e prea lung drumul. Probabil, apartinem altei generatii altfel educata ...iar cei care nu accepta asta , devin caraghiosi ! Cum ma stii ca nu prea ma abtin in a-mi exprima parerea , recunosc ca imi gasesc deseori dusmani proaspeti ...)) Vezi ? De-asta nu-mi place facebook-ul ....))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dusmani proaspeti, imi place epitetul, bravo!! ca de cei vechi te-ai saturat, asa imi zic si eu de multe ori...vezi aici ne asemanam f. tare! vrem mereu ceva nou! nici noi femeile nu suntem bune de pus la icoana, ca deh, cu cine ar mai pacatui ei la o adica...dar poate noi ne dorim sa gasim pe toti barbatii intr-unul singur adica, atent, protector, iubitor care sa ne aduca liniste si implinire iar daca gasim asa ceva...spre deosebire de barbati ne dedicam casei forever!

      Ștergere
  2. Vrei o femeie care să îți îndeplinească cele mai ascunse dorințe? Cunoaște și tu dorințele ei. Vrei o femeie puternică, care să nu fugă după prima ceartă? Fii și tu un bărbat puternic, capabil să mențină ceea ce construiți zi de zi. Tratează-ți femeia exact cum ai vrea tu să fii tratat și mai mult ca atât. Fii tu primul care o surprinde, primul care o invită undeva, primul care face gesturi, primul care îi spune dimineața cât de frumoasă este. Până la urmă, tu ești bărbat. Vei vedea câtă dragoste și grijă vei primi în schimb. Nu căuta dragoste în reproșuri și fericire în indiferență. Caut-o în reciprocitate, în echilibru: din asta iese și casă frumoasă și sex bun (pardon, dragoste) și înțelegere.
    Când un bărbat își numește femeia soare, ea luminează. Când îi spune iubito, ea iubește. Când îi spune draga mea, ea răspunde cu dragoste. Iar când un bărbat tace, femeia devine indiferentă. Femeile sunt reciproce până la imposibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce ajung barbatii sa insele? Pentru ca sunt lasi! Da, acesta e adevarula nu ne insala pentru ca nu le-am oferit tot ce vroiau, pentru ca nu ne mai iubesc, sau pentru ca nu mai suntem la fel de frumoase, ci pentru ca nu au curajul sa spuna ce isi doresc si pentru ca in timp ajung sa ne considere un obiect, o jucarie care li se cuvine si de care pot dispune dupa bunul plac....ai avut dreptate cu jucariile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba cuiva, m-am saturat sa mi se dea dreptate!Barbatii nostri ne insala si pentru ca le permitem, pentru ca daca recunosc ca au calcat stramb avem impresia ca nu se va mai repeta, ca regreta. Insa, de cele mai multe ori se repeta. Si cand se repeta ne mintim singure ca sotul ne iubeste. Desi stim adevarul, e prea dureros ca sa-l acceptam si ducem noi povara in locul lor.

      Ștergere
  4. Ziua buna, Olga!
    ..facem fata cum si cat putem!
    stii vorba din popor..
    te fereste, te fereste , pana te nimereste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, dar stii cum se mai spune, paza buna trece primejdia rea!

      Ștergere
  5. De ispita nu poti fugii !!...o accepti ca atare fie ca e sub forma lichida, fie voluptoasa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nici nu e cazul sa arunci o casnicie pe fereastra pentru sex.... oricat de voluptoasa ar fi ispita!

      Ștergere
  6. Draga mea OLGUTA sincer cand am inceput sa citesc articolul tau mi-era frica ca pina la sfirsit nu voi fi de acord cu tine dar dupa ce am terminat de citit mi-am dat seama ca in mare parte ai dreptate ...Eu cum ma stii sunt o fire vesela,distractiva imi place sa glumesc si poate de multe ori duc si mai catre extreme gluma cu un barbat ca sa vad pana unde il duce capul cu toate ca am profil pe FACEBOOK si asta datorita radioului pe care il ador dar sunt o carte deschisa am un nume real nu ma ascund dupa anonimate pe care chiar le detest si nu imi expun decat familia mea ;copii,nepotii,sotul , viata noastra de familie si prietenii mei care sunt pe aceeasi unda cu mine ...OOOOOOOO era sa uit fac si reclama dar nu gratuita radioului pe care il iubesc unde imi invit prietenii!!!!ISPITA hmmmm daca noi oamenii, am cauta Voia lui Dumnezeu, nu s-ar mai intampla divorturi, parasiri, inselari…suferinte…dar avem ce alege fiecare, PACATUL nu poate sa dea nastere decat la moarte sufleteasca in primul rand, suferinta , lacrimi…inselari, divorturi…Cand exista SUFERINTA, nu este dragoste, cand iti INSELI sotul, sotia nu exista DRAGOSTE, cand o persoana necasatorita accepta sa formeze legatura cu o persoana casatorita sau divortata deci nu vaduva, acolo mai devreme sau mai tarziu va fi suferinta, pentru ca asta este plata PACATULUI, suferinta deci nici FACEBOOKUL nici mai stiu eu ce alt site nu e de vina decat noi ca oameni asa ca sa nu ne ascundem dupa nu stiu ce motive pentru ca din nefericire suntem doar'' CRESTINI DE DUMINICA ,,fiecare traim viata dupa bunul plac si daca ar exista adevarata iubire intr-o relatie sau casatorie nu ar putea interveni ISPITA ptr ca nu ne ia nimeni barbatii! Pleaca singuri, fiindca sunt imorali. Si pleaca fiindca nu mai sunt fericiti langa noi. Fiindca nu ii mai iubim ca la inceput, si nici ei nu ne mai iubesc. Fiindca nu poti sa iubesti din obligatie, din responsabilitate fata de copii. Iubesti. Sau nu iubesti. Daca te simti implinit si fericit, iubesti. Sau invers...Prefer sa ma opresc aici si iti doresc numai ganduri bune draga mea surioara de suflet cum imi place mie sa te numesc !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place termenul crestini de Duminica, nu sunt o habotnica, dar cred in El...credinta m-a salvat de la moarte, nu ma bag pe felia nimanui ca nu mi se pare corect, stii cum e vorba aia romaneasca - ce tie nu-ti place altuia nu-i face! Ispitele le indepartez in felul meu personal, doar una a tinut 3 ani, cu toate ca stiam ca nu are perspectiva...dar acolo a fost win-win...si nu-mi pare rau!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare unde-au disparut intimplarile fericite ??....Coincidentele,
    care te pun in situatii inedite cu o persoana pe care sa o descoperi real, nu intr-un context oarecum simulat in care toti incearca sa poarte "haine noi de sarbatoare" ale unui comportament vadit fals si fortat !!??
    E ca si cum ai lua pe cineva care nu are timp in viata lui pentru a remarca in jur o persoana potrivita necesitatilor sentimentale, si incerci sa-i impui un anumit tipar;!! probabil ca pe cit de interesanta si excitanta pare ideea aceasta pentru unii, pe atit de intriganta mi se pare mie, chiar daca apreciez initiativa acestor site'uri comerciale, eu personal imi voi sustine parerea, ca dau un context sintetic unui fenomen ce se distinge prin naturaletea sa.

    RăspundețiȘtergere