Blog premiat

vineri, 27 februarie 2015

Dor de tine...

     

     Am momente cand simt ca mor de dorul tau...dar ma lupt cat pot cu amintirile si incerc pe cat imi sta in putere sa-mi fac lucrurile mai usoare dar mereu va ramane un gol in suflet, nimeni si nimic nu o sa-l poate acoperi candva...
       Vreau sa vina primavara cat mai repede...cu capriciile ei, sa-mi dau un refrech..  sa-mi consum energia sub soare,  sa ma cert cu vantul  ca-mi  zburleste parul, sa ma impac apoi cu parfumul florilor, sa-mi  bucur  sufletul cu ciripit de pasarele (deh!! nu ca n-as avea eu suficiente in capsor!! ),sa ma las magaiata de soare...sa ma tina ocupata si cu  gandurile pline, ce mai conteaza daca o sa fiu mai grea cu 2-3 kilograme de ganduri, le astern pe blog si scap usor!
       Mi-e super dor de tine...hai ca nu mai vreau sa-mi muncesc creierasul degeaba ca oricum nu-mi ajuta la nimic...nici in primavara asta n-o sa pot sa fredonez melodia lui Dan Bitman - Primavara incepe cu tine..si viata trece, dar  acum eu nu ma mai grabesc... oricum  mai devreme sau mai tarziu voi ajunge acolo la tine...nu-ti face griji! ma descurc...mai devreme sau mai tarziu o sa-mi fie si mie bine...
   

9 comentarii:

  1. Cata sinceritate,profunzime si adevar....mai devreme sau mai tarziu o sa -mi fie si mie bine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, moartea este un lucru normal, firesc ...un alt pas in calatoria vietii noastre, dupa moartea sotului meu am citit tot ce se putea citi pe internet si nu numai despre ce se inampla cu noi DINCOLO si am ajuns la o concluzie - moartea nu este sfarsitul, ci doar o scurta despartire de cei dragi. Este o trecere dintr-o stare vibratorie in alta mai subtila, un proces extrem de frumos, plin de armonie si fericire...

      Ștergere
  2. Doar oamenii sensibili , cu suflet mare si curat , stiu ce este dorul....IAR CEI PLECATI CARE NE-AU IUBIT SI PE CARE I-AM ADORAT IN TIMPUL VIETII NE VEGHEAZA SI NE AJUTA SA NE RIDICAM DE CATE ORI CADEM...Au fost momente cand am simtit mana intinsa ...si doar asa am putut sa continui ..Nu mi-e frica de moarte dar simt ca mai am atat de multe de facut pe aici...si copiii si nepotii mei au inca nevoie de mine....Te imbratisez ,suflet drag....si -ti imprumut mantia zambetului meu cand ti-e greu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mara, m-ai facut sa plang, ai un suflet tare frumos, darnic, mereu deschisa sa ajuti... stii ca sunt o zambareata, altminteri nici nu stiu cum as fi rezistat la cate lovituri mi-a dat viata, acum a fost musai sa-mi deznod sufletul si limba de toate secretele si nimicurile pe care le-am tinut in mine..ce noroc cu blogul asta..ce noroc cu voi dragele mele! ce noroc cu tine Mara! te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  3. Eu nu magulesc pe nimeni pentru ca nu am de ce....NU AM NICIUN INTERES..INSA CAND TIN LA CINEVA VREAU SA STIE CA II SUNT ALATURI. ...asa cum pot eu,virtual,real,prin cuvinte sau imbratisari....Eu stiu...asa imi spune inima..ca esti un om minunat si uneori..simt ca as pleca spre tine sa te strang in brate..dar ...stii ca nu pot....Tu,Camelia,Carmen si alte cateva persoane de pe facebook....aveti un loc aparte in sufletul meu..si imi dati putere sa merg mai departe ...Mi-e dor de maini pe care nu le-am strans,de imbratisari pe care nu le-am avut inca.....si ma bucur ca mi-e dor..

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, te iubesc, te iubesc. Ne-am certat și ne-am certat neîncetat încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și fără încredere de el, așa că m-a divorțat. Și în toate aceste situații, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera. Am încercat diferite vrăjitori, dar niciunul dintre ei nu mi-a putut aduce soțul înapoi la mine. A fost doar Dr. ODION, care îmi garantează un program magic de 48 de ore urgent și mă asigură că soțul meu vrea să se întoarcă cu mine. Aș dori să-ți exprim recunoștința și recunoștința față de tine pentru respectarea promisiunilor mele și pentru salvarea căsătoriei mele. Am fost încântat să știu că ești specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc, domnule, că m-ați ajutat în cele mai proaste perioade ale vieții mele, că am fost un vrăjitor atât de grozav și că mi-a dat dragoste. Soțul meu s-a întors și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să îți asumi un risc. Se plătește într-un mod pe care nu-l poți imagina niciodată. Dacă ai nevoie de o vrajă puternică și urgentă de dragoste pentru a-ți reînvia fostul contact, Dr. ODION în acest moment. e-mail (drodion60@yandex.com) sau ce-Aplicați numărul său de telefon +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă confruntați cu orice fel de dificultate în viață și doriți o soluție de durată contactează dr. Ajayi, el este un puternic caster de vrăji pe numărul Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    Soțul meu plănuia să divorțeze spunând că s-a săturat de unirea noastră, am fost surprins, deoarece asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, mai târziu am aflat că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat despre asta , s-a enervat într-adevăr și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni, când am văzut contactul doctorului Ajayi, războiul vrăjitor, o femeie a explicat cu cine a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil cu un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, am luat contactul său și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de forța întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și să fac o vrajă pentru mine, după șapte zile de vraja soțul meu a venit și acasă și a rupt hârtia de divorț, trăim fericiți acum, mulțumită dr. Ajayi. Nu vă fie rușine de problema dvs. căutați ajutor și rezolvați-l.

    RăspundețiȘtergere
  6. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat Dr.saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vrăjirea sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail-ul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fosta și ajuta la fixarea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am căutat ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AVETI NEVOIE DE AJUTOR APLICATI ACUM MEDICUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta.
    1 VRAIE DE IUBIRE
    2 CÂȘTIGĂ EX BACK
    3 FROTUL MIEREI
    4 VRAJA DE PROMOVARE
    5 VRAJA DE PROTECȚIE
    6 VRAJA DE AFACERI
    7 VRAJA MUNCĂ BUNĂ
    8 VRAJIA LOTERIEI ȘI VRAJA CAZULUI DE CURȚIE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Căsătoria mea mergea atât de bine când dintr-o dată soțul meu a început să aibă relații matrimoniale suplimentare cu secretara sa și când am aflat că nu mai vine acasă. Am început să caut ajutor pentru că nu pot crește copiii singuri și atunci l-am întâlnit pe atotputernicul doctor Ilekhojie care mi-a spus să nu-mi fac griji și că îmi va restabili căsătoria. Așa a făcut o vrăjeală și soțul meu a venit la mine rugându-mă pentru tot ce a făcut la spatele meu .. Mulțumesc atotputernicului Dr. Ilekhojie. Ești un om de cuvinte!

    E-mail: (gethelp05@gmail.com) și Sunați-l sau WhatsApp-l la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere