Blog premiat

miercuri, 3 decembrie 2014

Strang amintiri in pumni...




  Mai zilele trecute s-a gasit "una" sa loveasca in mine cu cele mai legale arme - cuvintele, ..dar! nu tot ce e legal e si acceptat de lumea in care traim, carevasazica, am o satisfactie nemarginita, imi incarca pur si simplu resursele si ma simt mai puternica , mai increzatoare in fortele proprii ...de ce spun asta? pentru ca razbunarea e un pacat, mai bine pui scutul indiferentei si-ti aperi asa integritatea!
   Am intalnit in viata mea oameni carora le-am trantit usa, dar au intrat pe fereastra sau poate s-au folosit de resursele mele ca sa ma faca sa redeschid usa, am deschis-o cu riscul dezamagirii, am cedat poate prea usor cand am fost ranita, dar decat sa ma simt vinovata si sa raman  inchisa in propria mea casa, am lasat sa simta si acei oameni ce am simtit eu...si viata ma surprinde pe zi ce trece!
    Unii se hranesc cu orgolii, eu una mai bine ma infometez decat sa fac asa ceva,  ma impac mereu cu trecutul, pentru ca daca as proceda altfel m-ar costa nopti nedormite, depresii si singuratate, tovarasi de drum, am speranta si gandul ca eu sunt singura care trebuie sa ma ascult si sa ma inteleg pentru ca eu ma cunosc cel mai bine, imi lipsesc si mie multe, imi lipseste un barbat cu care sa pot sa simt ca mai pot sa ma fac iubita, si ca inca pot sa mai iubesc!
   Nu vreau oameni care sa ma acuze mereu - ti-ai facut-o cu mana ta...pai daca tu nu ai pus mana cum era sa fac altfel? in viata ne este dat sa intalnim multi oameni, pe unii ii pastram in inima pe altii in mintea noastra, eu strang azi cativa pumni de amintiri...de oameni frumosi pe care i-am pastrat in inima mea si pe care o sa-i am cat timp voi trai!
   Lasati viata sa va conduca, hai sa mai uitam de indicatoare , de pericole pentru ca e trist sa ajungi sa dansezi pe un cantec lipsit de ritm, fara mesaj ...gol si anost...raman la fel de increzatoare, chiar daca am fost tradata de atatea ori...n-am timp sa ma opresc, sa ma strofoc sa analizez oameni, greseli, momente, la ce mi-ar folosi?
   Te imbratisez lume frumoasa si iti doresc o infinitatea de lucruri frumoase!


4 comentarii:

  1. Asa te vreau..ignore....si mergi inainte!! De ce sa ne incarcam negativ ?Nu stiu de ce te-ar lovu unii...esti omul cel mai deshis si mai sincer pe care il cunosc.E drept ca suferim cand suntem dezamagiti dar leacul e doar la noi....uite literele tastaturii fac tumbe intre degetele mele si imi spun ca tu mirosi a iubire,iubire de oameni...hai sa navalim peste viata cu viata!!Te imbratisez si eu ,frumoasooo!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce spui tu imi da p stare de bine, esti om al literelor, mi se pare firesc sa te poti juca cu ele, ba mai mult sa le placa joaca cu tine, nu oricine are aceasta pricepere, e nevoie de fantezie, de culoare si de iubire cum spui ...iubirea e singurul drog permis, drog legal la indemana tuturor, pacat ca nu toti facem mai des uz de el! Multumesc din suflet ca ti-ai gasit timp sa-mi lasi un comment!! Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  2. Din pacate nu gasesc cuvinte potrivite dar va spun cu toata sinceritatea.....Va admir pentru ceea ce sunteti ,pentru tot ceea ce realizati dar mai ales pentru felul in care emanati bunatate, incredere si putere in lupta cu vicisitudinile vietii.
    Dumnezeu sa va ocroteasca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos draga mea! toti trecem prin bune si rele....dar, am puterea sa depasesc hopurile vietii...Ma bucur de fiecare moment al vietii. Fac glume si sunt mereu pozitiva....te pup si te imbratisez!

      Ștergere