Blog premiat

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Un gand matinal

 
      Se spune ca femeile sunt ca un palat, in interiorul carora gasesti dragoste, respect, fericire, intimitate, bunatate, sinceritate, naturalete si doar trebuie sa gasesti cheia potrivita pentru a deschide acel palat...
    Odata ajuns acolo incepi sa o descoperi zi cu zi, simti cum te imbogatesti cu putin din frumusetea ei...o astfel de femeie este si buna mea prietena Camelia Andrei, sensibila, blanda si cu multa afectiune,  nu se gandeste niciodata ca ofera mult prea mult, este genul acela de femeie care daca ai patit ceva te mangaie delicat pe fata si-ti spune ca orice problema se poate rezolva...putine femei reusesc sa te lase gura casca in clipa in care fac un gest, un gest care iti place la nebunie si care te marcheaza prin simplitate, frumusete si naturalete.
     Ieri spre exemplu, am stat o ora la posta sa poata trimite niste bani cuiva care se afla in imposibilitate financiara...si ce crezi? persoana respectiva nici macar nu a dat un telefon sa spuna multumesc ca mi-ai dat o mana de ajutor...am ramas dezamagita, cum poti sa fii asa? cum poti sa nu multumesti cuiva care te ajuta neconditionat, cand simti ca-ti fuge pamantul de sub picioare?
    O astfel de femeie optimista si mereu cu zambetul pe buze, te accepta asa cum esti, cu stangaciile si cu slabiciunile tale, nu vrea sa faca din tine altcineva, te vrea chiar si pentru tampeniile pe care le spui la un moment dat si de care ea se amuza copios, este intelegatoare si are incredere in oameni, poate aici as spune eu ca greseste cateodata, dar, pentru ca la capitolul incredere ne cam asemanam, ne cam meritam soarta...(vorba unui amic...intr-un comment la un articol de pe blogul meu! ) ca atare ne asumam atitudinea si suportam consecintele.
    Ce vrea ea in schimb? foarte putin! vrea sa fie utila, vrea sa fie acolo pentru tine, trebuie sa o faci sa simta ca ai nevoie de ea, nu vrea nici mai mult nici mai putin decat o imbratisare calda si un prieten/a adevarata si  daca este cazul sa o sprijini atunci cand si ea are momentele ei de cumpana, atunci are nevoie de cineva care sa o ajute sa se innece in euforia clipei si visul momentului....pentru ca hai sa o spunem pe cea buna si dreapta, ce alte bucurii mai avem de la viata?
   Si acum o intrebare pentru voi...ati intalnit astfel de persoane???
    Daca da, merita pomenite in blogurile voastre, iar daca inca nu ati gasit, incercati sa le gasiti,,nu uitati insa ceva nu porniti din start cu ideea ca ele NU EXISTA, pentru ca atat timp cat nu crezi in existenta lor, nu ai cum sa le gasesti, suntem diferiti si dorintele noastre sunt diferite, exista femei care au mult de daruit , depinde de noi sa stim ce vrem si sa o gasim...eu una ma declar multumita ca am astfel de prietene, ca pot sa ma laud cu ele si pot fi mandra ca fac parte din universul lor!
   Promovati astfel de persoane, protejati-le, pentru ca altfel vor ajunge sa fie pe cale de disparitie, dar nu-mi pierd speranta  ca mai exista si oameni adevarati si ca se vor gasi unii pe altii, vor gasi prietenii de cursa lunga asa cum am gasit eu..."activati "asadar bunatatea din voi si sigur bumerangul isi va face datoria!nu uitati ceva: nimic nu se compara cu aceasta euforie a iubirii fata de semenii nostri. Este singurul "drog" legal, dar si cel mai puternic!!!

4 comentarii:

  1. Draga mea Olgutza.am citit cu sufletul la gura si am simtit umezeala lacrimilor care vroiau sa-mi mangaie obrajii,parerea ta despre mine conteaza f.mult, m ai ajutat sa uit rautatile celor care din motive personale,fara a l e face nici un rau ,m au urat,calomniat,invidiat si blestemat.In ace;e momente eram disperata nestiind de ce,cum tocmai mie...de unde ma stie ca sa isi dea parerea...etc.Tu mi-ai luat o piatra de pe inima,ai cancelat tot raul care altii mi-l doreau si mi-ai dat elanul necesar ca sa fiu fericita si de mana cu tine sa merg pe drumul acestei prietenii pt.ca Dzeu m-a recompensat trimitandu-te acasa la mine.Multumesc draga prietena si nu uita ca cine se aseamana se aduna....pup cu drag si te iubesc.Fie ca toti sa aibe parte de gustul unei prietenii ca a noastra.Camelia.

    RăspundețiȘtergere
  2. CAMY draga mea esti o femeie minunata dar poate prea buna pentru lumea asta fara bun simt si asta scumpa nu e bine !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Amandoua sunteti deosebite, ma bucura ca Cel de sus v-a scos in calea mea!!! In rest ce pot sa spun? bunatatea sufletului vostru ma lasa fara cuvinte de fiecare data, sau poate n-am suficiente cuvinte sa spun cat de minunate sunteti! Va iubesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit cu ochii sufletului si am vazut atata adevar in voi..Fetele mele dragi,nu numai ca voi ati inventat prietenia ...dar ati devenit si eroinele mele de buzunar.Zau...daca nu spun asta din toata inima....si ati mai cooptat-o si pe Carmen in camara sufletelor voastre....unde ma ascund si eu uneori si imi pansez ranile cu iubirea voastra.Va pup pe suflete!!

    RăspundețiȘtergere