Blog premiat

marți, 2 septembrie 2014

Cuvintele tacerii... sau tacerea cuvintelor!

  
      Atunci cand tot ce respiri e legat de persoana draga, ai o senzatie stranie, chiar daca nu-l vezi il cauti in tot ce vezi, in speranta ca macar o picatura din cineva iti aminteste de acea persoana, fugi, te intorci si iar fugi... iti julesti genunchii si mergi mai departe! de ce? pentru ca fuga asta nu are nicio definitie,  sunt pauze nemiloase care nu fac decat sa te arunce intr-un exercitiu al minciunii, te faci ca ti-e bine, te mai trage constiinta de maneca din cand in cand si-ti spune - aloo!! mai sunt si eu pe aici! te minti singura! ai uitat cui i-ai dat sufletul in grija?
    N-am uitat...dar nu exista pronostic pentru suflet, tot ceea ce ai este acum, stiu ca viata nu vine intr-un ambalaj perfect, greseala sta in natura omului , suntem intr-o permanenta cautare de sine si ne este din ce in ce mai greu sa recunoastem asta..nu mai stiu exact nici ce inseamna te iubesc pentru unii, candva stiu ca insemna sa-l transformi pe cel drag in prioritatea ta..., dar  dragostea nu poate lua ostatici, nu se negociaza si nu se vinde... te-am inchis cu 7 lacate,  te-am lasat in penitenta!acum insa vreau sa te tin de mana, ma simt oarba fara tine!
    Uneori cuvintele trebuie sa taca... sa faca liniste si sa auda cum vorbeste tacerea...ai auzit ce ti-a spus acum? ai simtit mangaierea tacerii? minus infinitul trait s-a transformat in plus infinit? daca da..sa nu dai niciodata  importanta lucrurilor fara valoare absoluta!

2 comentarii:

  1. "nu mai stiu exact nici ce inseamna te iubesc pentru unii, candva stiu ca insemna sa-l transformi pe cel drag in prioritatea ta...," Olga...doar cand ai sa intalnesti aceea persoana care sa procedeze astfel..poti pronunta cuvantul IUBIRE cu toata convingerea ta! Mult succes! Imi plac postarile tale, am sa revin cu siguranta! Cu simpatie, Magda

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori, in iubire cuvintele au o forta nebanuita, desi majoritatea oamenilor considera ca „limbajului trupului” e mai important...regretate uneori pentru nesansa de a fi fost rostite, cuvintele inseamna mai mult decat simpla comunicare...iti dau aripi! Trebuie sa recunosc ca pot cadea usor prada cuvintelor alese, priceput rostite in anumite momente, pentru ca eu judec pe altii prin prisma mea.Te pup Magda si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere