Blog premiat

duminică, 8 decembrie 2013

De ce imi iubesc viata?

 
  
       Bucuria Craciunului o avem fiecare din noi, ..chiar daca in timp ea se estompeaza, mai cu seama cand ai pierdut pe cineva drag...parca de sarbatori ii simti lipsa mai crunt ca niciodata, tocmai de aceea simti nevoia sa te duci departe, departe, sa uiti ca odata ai fost extrem de fericit/a...reminderul de iubire, este mai puternic acum, pentru ca de sarbatorile Craciunului toti oamenii trebuie sa fie bucurosi de Vestea cea Mare...simtim nevoia sa resuscitam, sa traim cu bucurie  tot ce ne este dat!....Magia Craciunului  parca ne face mai  buni, mai frumosi, mai speciali.
    De Craciun fiecare isi doreste cate ceva...sau mai bine spus asteapta sa primeasca ceva, eu una nu-mi doresc nimic special, vreau doar ca El sa nu-mi ia nimic din tot ce am...sunt foarte multumita de viata pe care o am! Am doua fete grozave si nu spun asta ca sa ma laud, o spun pentru ca  ele chiar asa sunt, averea mea, sufletul meu, sunt tare mandra de ele, sunt rasfatata cum nu se poate mai bine, nu trece o zi sa nu stim ceva una despre cealalta si ma intreb atunci ce mi-as putea dori mai mult?
   De un timp incoace imi petrec sarbatorile de iarna cu buna mea prietena Camelia Andrei, ea este sora mea,...sora pe care am dorit-o toata viata, dar pe care El mi-a scos-o in cale abia in urma cu 6 ani ( ca sa vezi cum trece timpul... nu pot sa cred!)...ca atare, nu-mi lipseste nimic! sunt convinsa ca va fi un Craciun de neuitat...stiti cum se spune in cantecul de mai jos ? “Ofera-i cuiva acel Craciun pe care nu-l va uita niciodata”..sa aveti fiecare dintre voi un astfel de Craciun, de neuitat! un Craciun de poveste! un Craciun cu iubire si  liniste sufleteasca!...si un "urs "daca se poate care sa va pazeasca ca si cel din videoclip ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XqWig2WARb0

3 comentarii:

  1. Magia sărbătorilor de iarnă trezeşte pentru cei mai mulţi dintre noi trăiri şi sentimente frumoase, pe care nu le putem descrie în cuvinte. Bucuraţi-vă de magia sărbătorilor alături de cei dragi, lăsaţi lumina sfântă să vă cuprindă sufletele şi inimile, astfel veţi reaprinde flacăra acelei amintiri demult uitate, a acelei vechi poveşti de iarnă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciunul este sarbatoarea cea mai importanta a lunii decembrie si este dedicata familiei.Eu am gasit a doua familie aici in Italia! ;)
      Fie ca alegi sa il petreci acasa sau intr-o destinatie indepartata, daca petreci Craciunul,Anul Nou alaturi de cei dragi, acest moment va fi o amintire placuta pentru mai tarziu. Sarbatori luminate, cu bucurii nesfarsite!



      Ștergere
  2. Draga mea, să ai sărbători binecuvântate! Îmbrăţişări din Vrancea!

    RăspundețiȘtergere