Blog premiat

marți, 26 februarie 2013

Intuitia

       De-o vreme incoace ajung sa cred  ca cel de-al saselea simt - Intuitia , IMI CAM JOACA FESTE!..cine m-a facut sa simt asta? partenerul meu de radio, de ce spun asta? pentru ca el ii simte pe oameni ai naibii de bine! si parca e un facut, cam tot ce spune, se adevereste! intuieste omul original de cel "contrafacut" daca pot sa ma exprim asa!Hmmm...se pare ca lobii parietali  si-au luat o scurta vacanta ...si nu pot"citi" mintile celor cu care intru in contact!hahaha!! noroc cu el! ii spun ca e intuitia  mea externa! ;)
      M-am inselat asupra multor persoane, si ce ma deranjeaza e ca n-am facut salvatorul pas inapoi, la momentul potrivit, am lasat sa treaca  prea mult timp, si lucrurile au degenerat!
      Dau in ultimul timp peste persoane care incearca sa-ti intre  sub piele, sa-ti lase impresia de  empatie cand te "descos" si te scaneaza mai ceva ca un  aparat medical de specialitate! nu le scapa niciun amanunt!...cum iti simt un punct  vulnerabil, cum sar pe el si incep cu linguseli, complimente sa obtina avantaje .Ei, vezi...de astia  am deja oroare! Sunt omul care ajut uneori chiar fara sa mi se ceara ...o fac ca asa simt eu, sau poate ca situtia e de asa natura in acel moment, nu ma gandesc la urmari, sau cu alte cuvinte la polite si scadente, o fac ca mi se pare ca asa e omenesc! Sigur unele din  acele persoane nu uita sa-mi repete ca nu vor uita niciodata gestul meu, pe cand altele imi intorc spatele si pleaca! dispar pur si simplu!
      Ciudate schimburi de"experiente" am in ultimul timp, exchange pagubos, cu alte cuvinte! imi risipesc timpul  in care as putea foarte bine sa citesc un roman, sa ies la plimbare, sau sa ma uit la un  film bun, decat sa imi  frec neuronii cu astfel de"fake-uri" vorba  englezului...care dupa putin timp  ori se cred prea buni,  si cred ca de la ei"s-a taiat lumea" si daca intrerup colaborarea cu tine  cazi intr-un colaps, te prabusesti...te darami, te desfiintezi pur si simplu!!!
      Nooo!! dragilor lumea nu a inceput cu mine, nici cu voi, si nici nu se va termina cand vrem noi!
      Esuarile mele relationale, au si partea mea de vina, dar mi-am promis ceva de azi incolo ...las sa se cearna dupa criteriul valorii, imi dovedesti ca esti bun/a....devin interesata...altminteri...pas! (ca sa vezi cum se naste spiritul mercantil in mine...!!!) ;)

Edit later:
Imaginea de mai sus a fost realizata de partenerul meu de radio 7 pacate...n-o luati de buna.. asadar, nu eu am afirmat chestia cu vedeta!
      

4 comentarii:

  1. Osho spune ca omul modern are intuitia"corupta" si potrivit lui intuitia barbatului este corupta aproape in intregime pe cand a femeii nu! Flerul femeii este insa, un fragment de intuitie!Singurul lucru de care avem nevoie ca sa ne dezvoltam intuitia e avem o minte deschisa si sa acceptam ideea ca totul se poate mai bine decat pana acum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minte deschisa am...ohohohoooooooooo!!doar ca nah!!de-o vreme cam dau chix in privinta oamenilor!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Hai, ca am glumit, de altfel imaginea a realizat-o partenerul meu de radio...uite ca am uitat sa scriu asta pe blog, bine ca mi-ai amintit! Pup si imbratisez o fata draga mie!

      Ștergere