Blog premiat

duminică, 9 octombrie 2011

Parfum de duminica autumnala

  Duminica...minunata zi!!!cred ca pentru toata lumea este cea mai frumoasa zi din saptamana,mai cu seama pentru ce care impartasesc  bucuria acestei zile cu intreaga familie, pentru mine cea care toata viata am avut prioritare casa si familia, abia asteptam aceasta zi...eram impreuna de dimineata pana seara si ne puteam rasfata  unii pe altii in voie!
  V-ati gandit candva cate duminici sunt intr-un an? v-ati gandit de cate ori pe an puteti sa va desfasurati in voie fara sa va ganditi la problemele de serviciu ci doar la cei dragi sufletului vostru?...poate ca nu v-ati gandit...si tocmai ma gandeam sa va spun eu...52 de duminici in care putem sa multumim Lui, PENTRU DARURILE DE ZI CU ZI....
   Te trezesti de dimineata in aroma cafelei, pe care sotul sau sotia (depinde  de la caz la caz...pe mine ma rasfata sotul duminica cu cafeluta la pat...), si parca nu-ti vine sa crezi....ca nu suna ceasul desteptator, sau alarma telefonului, si stii ca azi, azi ai liber sa faci ce doresti tu...minunat, nu-i asa?
   Cea mai frumoasa zi e poate ziua in care nu ne mintim unii pe altii, ziua in care suntem noi cei adevarati, cei plini de sinceritate si iubire fata de  semenii nostri, sincer ? as vrea sa fie duminica in fiecare zi! ...unii spun insa ca e cea mai frustranta zi, ca e sfarsit de weekend si se gandesc la saptamana obositoare care e la orizont...va intreb pe voi,pe care zi din saptamana ati inchide-o in dulap ,sau cu alte cuvinte care este cea mai frustranta zi din saptamana???
Eu va doresc o zi de duminica  binecuvantata cu zambete infinite!!!
    Ofer un clip muzical cu Alexandru Andries, ca sa va raspund eu intai la intrebare!

2 comentarii:

  1. Plouă de o zi aici; parfumul toamnei încă nu se simte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sinceră să fiu, mi-aş dori şi eu o duminică. Dintre toate cele pe care la are anul, mă pot bucura de vreo 5-6. În restul timpului, muncesc. Munca mea e interesantă, mă poartă în toate direcţiile universului, dar îmi lasă o săptămână de vacanţă pe an şi un pumn de duminici... Aşa că, pentru mine, duminica e o zi ca toate celelalte...

    RăspundețiȘtergere