Blog premiat

luni, 24 octombrie 2011

Asteptari





     Asteptarile sunt  uneori cele mai mari incercari, de multe ori, persoane pe care le iubim si in care  ne bizuim, ne dezamagesc, printr-un gest sau o atitudine pe care nu o meritam ne darama toate asteptarile.Ne vine foarte greu sa acceptam, sa intelegm totul si sa o luam de la capat...pentru ca-ti zici la un moment dat...pana cand o mai iau de la capat?...pentru ca ti se pare normal ca intr-o relatie sa ai asteptari, ca el/ea sa fie fidel/a,sa te inteleaga, sa fie compasiv/a, sa poti conta cu alte cuvinte pe el/ea pentru ca acel transfer de incredere sa fie unul trainic, e ca un angajament in fata iubirii, si  sa nu-mi spuneti ca iubirea nu are angajamente, v-as contrazice ca are!!!...nu are insa obligatii , o faci pentru ca asa iti doresti tu sau el...o faci ca simti ca te implineste pe tine ca persoana, ca e ce-ti doresti cu adevarat..dar suntem extrem de vulnerabili, ne trezim neputincioasi in fata unei situatii neasteptate, nu mai stim de unde sa ne culegem, si ma intreb  cine este de vina? partenerul/a..ca a facut-o? sau noi ca nu ne asteptam sa fim lipsiti brusc de loialitate, de iubire si respect? pentru ca atunci cand iubesti  iei  pe cel drag cu bune si cu rele, cu promisiuni, cu bune intentii, de ce ajungem la limite si riscuri?...suntem oare noi insine vinovatii  suferintelor noastre???Ar trebui sa le asumam sau sa dam vina pe altii?? O fi mai usor asa? ne ajuta la ceva?




Sursa imagine:
http://www.acasatv.ro/rebelii-de-acasa/miley-cyrus-hoata-de-iubiti.html

4 comentarii:

  1. Iubirea!!!....Cu adevarat este cel mai frumos sentiment…Einstein insusi punea iubirea in explicatia lui proprie despre teoria relativitatii:
    “O secunda petrecuta intr-un cuptor incins trece precum un veac, si un veac petrecut impreuna cu persoana iubita trece precum o secunda”…si asa este!ce se intampla insa cand cuptorul se raceste? greu de spus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te pup Lili, sunt la Imola in Italia...scuze ca n-am raspuns comentariului...mult adevar in cele spuse de Eistein...o ora poate insemna uneori chiar o viata...cunosc sentimentul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori suntem vinovati deoarece alegerea ne apartine...si poate nu am ales ce trebuia.Si mai este ceva.In ultima vreme totul pare ca se deterioreaza si o ia la vale...pe o panta nevazuta, dar perceputa.Cred ca se deterioreaza si sentimentul iubirii...
    Iti doresc o saptamana binecuvantata draga mea!

    RăspundețiȘtergere