Blog premiat

luni, 21 decembrie 2009

Maxima zilei


Un nou inceput de saptamina,si uite,nu uit de  maxima saptaminii:
"A avea curaj este deosebit de important. Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau. Dar daca ti-ai piedut curajul - ai pierdut aproape totul."
 Winston Churchill

10 comentarii:

  1. imi place aceasta maxima...o voi tine minte...si e adevarata...ai nevoie de curaj pt a razbate in viata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca iti pierzi un prieten bun, pierzi si curajul.
    O seara frumoasa de la Vrancea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Raza de soare,neaparat,dar voi tinerii sunteti curajosi,chiar asta scriam pe 100 Rpo,ca noi ar trebui sa imprumutam de la voi acest curaj..

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena,pierzi,nu zic nu!dar daca il pierzi din cauza ta,sa zicem ca e o lovitura , insa daca el vrea sa te piarda,inseamna ca nu te-a meritat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place enorm aceasta maxima, te pune pe ganduri. Iar melodia de pe fundal este preferata mea. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Claudia,pe Playlist am mai multe melodii nu stiu care e preferata ta...mie imi plac toate de aia le-am si selectat.Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. normal..curajul iti da fortza sa o iei de la capat..sa faci alti bani..sa cauti alti prieteni/sa te ridici de cate ori viatza te incearca..Tu esti o curajoasa...

    RăspundețiȘtergere
  8. Y wanna know what love is. Imi pari o femeie ft frumoasa, nobila, dar tot sunt invidioasa ca esti la Viena. Eu sunt la redactie:((. Sper ca te distrezi

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda..sunt in sfrasit acolo unde imi doresc,draga Claudia,in singuratatea mea incerc sa-mi aleg locuri care sa ma fericeasca,Viena a fost primul oras mare in care mi-am gasit intr-un fel linistea dupa moartea sotului meu...acum nu stiu daca caut liniste,acum vreau sa simt ca traiesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mara,incerc sa depasesc toate incercarile vietii,atat...nu stiu daca e chiar curaj ,e dorinta mea de bine atat!te pup Mara,am vrut s-o fac si pe YM,n-am apucat insa...ma iarta!>:D<

    RăspundețiȘtergere