Blog premiat

sâmbătă, 26 decembrie 2020

Singura de sarbatori

 Cred ca nimic nu este mai trist decat sa petreci singur sarbatorile de iarna,  sa ai sufletul creponat si sa te gandesti la bucuria  altora, unde stii ca e casa plina...simti o nevoie acuta  de alinare, de strangere in brate, si chiar nu-i cred pe cei care se lovesc cu caramida-n piept si spun ca e bine si singur.

Ma simt norocoasa ca am prieteni care ma suna si incearca sa-mi faca ziua mai frumoasa, viata e imprevizibila si oamenii sunt schimbatori, uneori te poti baza pe prieteni, dar  cel mai bine e sa gasesti in tine motive sa te simti bine in astfel de momente,  sa-ti oferi singur rasfat sufletului  facand ceea ce te face multumit....si nu accepta compromisuri! bucura-te de ceea ce ai!

E placut sa te simti valoroasa, sa fii invitata  la prieteni in astfel de zile, si chiar m-au invitat si in tara si peste hotare,  dar pandemia asta parca  ne permite acest lucru? categoric nu! ne obliga sa stam  acasa... vrem nu vrem! asadar am stat si am meditat la lucrurile bune pe care le am de la viata, am cautat in cotloanele mintii si sufletului motive sa ma bucur, motive care m-au inseninat!

Acum ca tot am dat-o pe sinceritate ar trebui sa recunosc ceva, sarbatorile sunt si o oportunitate de traire libera a patimelor, am mancat peste masura! m-am certat dupa, dar vorba unei prietene, mai bine ma certam inainte! si uite asa m-am intalnit cu mine, cu  sufletul meu care  m-a linistit si jmi-a spus cand l-am certat  - " pai? chiar nicio placere? nu se poate !"

Indrazniti asadar voi cei singuri sa va intalniti cu voi insiva ! traiti sarbatorile cu speranta, iubire si bucurie pentru ca asta inseamna Nasterea Lui!


Un comentariu: