Blog premiat

luni, 8 iunie 2020

Consecventa sau inconsecventa?

     
Mi-a fost dat de-a lungul timpului sa cunosc multe persoane, am avut chiar starea aceea in care nu am vrut pur si simplu sa fug rupand pamantul de cei foarte fixisti...mi s-au parut  prea duri, prea reci si prea intransigenti...cu toate ca au o mare calitate cei consecventi, nu te abandoneaza niciodata la greu, au coloana dreapta....in pofida faptului ca uneori  ideile tale sunt rizibile.
     Oscar Wilde spunea despre consecventa ca este refugiul oamenilor fara imaginatie...carevasazica, eu sunt o inconsecventa?
     Sa fie deci o mare calitate consecventa dar nu folosita in exces, frica mi-e ca devine defect... nu-mi plac oamenii incapatanati, inflexibili, eu ma adaptez si situatiilor limita, am incredere in mine si in cei din jur...nu cad insa  dintr-o extrema in alta cum vad ca fac unii...imi asum hotararile, considerand ca asta tine cumva de responsabilitatile noastre ca oameni...nu mi-am incalcat cuvantul dat si promisiunea data am considerat-o datorie curata.
     Cert este un lucru, sunt consecventa fata de mine...si clar asa va fi  mereu - cea mai importanta persoana din viata mea sunt eu! Poate o sa zici draga cititorule, ca am ajuns cam tarziu la concluzia asta, ca am trait viata celor dragi mie si mai putin pe a mea...poate ca da! poate a trebuit sa trec prin multe dezamagiri, tristeti, suferinte ca sa ma cred o invingatoare, sa realizez ca pot si chiar sunt importanta, asta nu inseamna ca am devenit o nepasatoare...o egoista, nu!!..doar ca imi acord mai mult timp mie.
      Pot sa va intreb acum cine este cea mai importanta persoana din viata voastra?
     
   

3 comentarii:

  1. E chiar așa de greu să mă bagi și pe mine la "Blogroll"?
    Eu te am de mulți ani...

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am uitat...care blog sa fie in urmarire?

    RăspundețiȘtergere
  3. http://sylvercheetah53.blogspot.com
    Te rog frumos! :)

    RăspundețiȘtergere