Blog premiat

joi, 23 august 2018

Dorinta atrage dorinta

   
   Toti avem un trecut, toti avem amintiri,  toti am trait povesti frumoase de iubire, unele s-au terminat frumos, altele poate nici n-au apucat sa se desfasoare in toata spendoarea lor ca s-au intrerupt din varii motive...insa consider ca tot ce a fost frumos in viata noastra merita respect, merita sa aiba un depozitar in sufletele noastre.
    Uneori ne mai intersectam cu cate-o amintire,  oare merita retraita sau sufocata din fasa spre a nu trezi gelozii in sufletul actualei iubiri? cam la asta ma gandeam in aceasta dimineata calduroasa de august...
     Momentele speciale traite cu o anumita persoana nu trebuie sa se constituie in  gelozii gratuite, dimpotriva trebuie sa  realizam ca persoana in cauza este o persoana care a avut parte de o viata frumoasa, tihnita, si nu constituie un pericol pentru actuala iubire, dimpotriva pot naste dorinte care sa depaseasca cu mult tot ce a avut pana atunci...de a construi un prezent paradisiac.
    As vrea sa-mi celebrez azi curajul de a spune lucrurilor pe nume, disponibilitatea mea, flexibilitatea mea in fata anumitor situatii ivite, ma obliga cumva sa spun unei anumite persoane dragi mie -tu  nu ai avut curaj! vorba Madalinei Manole...
   Daca ai vrut insa prin atitudinea ta  sa verifici care este locul tau in sufletul meu, il declar aici,  unul special si asa va ramane!

Un comentariu:

 1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere