Blog premiat

duminică, 27 august 2017

Sunt mandra de tine!

   
     E usor sa spui te iubesc mai ales pentru cei care nu simt acest lucru, e usor sa spui vorbe...mai greu este de dovedit, se spune ca cele doua cuvinte sunt magice...corect! dar cand intradevar ele exprima ce simte cel care le spune, cand le spui doar asa de dragul de a le spune...e apa de ploaie!
     Important este sa  simta cei doi ca sunt foarte importanti unul pentru celalalt ca sunt mandri de ei si de tot ce face celalalt, i-am spus si eu sotului meu Dumnezeu sa-l ierte - sunt mandra de tine, nu o data pentru ca  din cand in cand trebuie sa stie cel de langa tine ce simti...dar sa o spui  ca pe un bonjour sau cum fac americanii la  fiecare convorbire telefonica - i love you!!!...mi se pare aiurea! o fi motivant pentru ei nu zic nu...dar mie mi-e cam peste mana sa spun celui drag zilnic asta, mai bine ii arat ce simt prin fapte!
   Iubirea spun specialistii ca e e cea mai puternica emotie si produce o forta atat de mare incat toate cele 5 simturi fizice cresc in intensitate, Aristotel a trait in urma cu doua milenii cand a vorbit de aceste 5 simturi clasice, acum insa se pare ca a aparut si al saselea simt,  unul misterios, de intuite sau clarviziune, si uite asa cvintetul simturilor e usor depasit, simtim, intuim vis-a-vis de persoana iubita anumite lucruri si cam la ce ne duce o relatie sau alta, siguri ca nu ne nastem egali in finetea acestor simturi insa putem evolua pe timp ce trece... ciudat este cum reusim uneori sa ne "scurtcircuitam"  unii pe altii si cum ne sar "sigurantele" atunci cand  totul este desertaciune si nimic  din ce se afirma  nu este real..." ...offf!!!magnetismul" asta cum dispare subit!
    Nu stiu cum sunt altii, dar eu spun tot timpul ce am pe suflet, n-am spus nimanui "te iubesc" daca nu am simtit acest lucru cu adevarat, cum sa spun cuiva" ce grozav esti, ce minunat esti!"daca eu nu simt asta?
    Nu livrez la pachet cu funda roz cuvinte pe care nu le simt, am pierdut  mult din cauza lipsei de diplomatie si  in unele cazuri  chiar am fost certata de buna mea prietena Camelia ca fac asta...adevarul doare si nu place oricui, dar taie-ma si nu pot sa spun altceva decat ce simt!daca cineva insa merita sa spun asta, apoi ma duc pana in panzele albe, chiar si dincolo de ele (... chiar daca  Dincolo nu mai e nimic...! ).

   Dar, ma rog unora li se trag unele ponoase de la sistemul digestiv, mai mult chiar ii intreb cateodata "ce-ai mancat bre?  ca esti cam vesel, o spui intr-o veselie ca ma iubesti...", dar de fapt poate nu stiati ca  exista al doilea " creier "  care functioneaza  autonom cumva si fara  materia din cap numita creier ...e destept stomacul! nu intamplator si acei "fluturasi in stomac" pe care daca nu ii ai cam degeaba spui - te iubesc! Se pare ca serotonina care cumva s-a crezut a fi apanajul  creierului se afla tot in stomac in proportie de 90-95 la suta restul se afla in creier..deci? atentie ce mancati dar si ce va iese pe gura! nu spuneti oricui cele doua vorbe decat daca simtiti  asta cu adevarat si daca sunteti mandri de cei dragi voua!
    Si mai e ceva...mi-e dor sa spun cuiva - sunt mandra de tine!

5 comentarii:

  1. Nu face bine nici celui care spune , nici celui ce aude " te iubesc", asa cum spui buna ziua....
    Iubirea adevarata se dovedeste , nu prea se vorbeste!
    Cei ce se iubesc cu adevarat, sunt mandrii unul de celalalt, exista intre ei o anumita complicitate si o intelegere fara cuvinte...o dorinta de a-si face unul celuilalt viata cat mai buna si mai frumoasa!
    Tu sti , Olga, pentru ca ai avut parte de asa ceva si asta este foarte bine, caci nu trebuie sa cobori ştacheta!🖒💖

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect si adevarat prea mult fals sufoca....

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, draga Olga. Am intrat aici pe blogul tau sa-ti urez multa sanatate, am aflat intamplator c-ai fost bolnava si pentru ca nu pot tasta pe radio tasha, nu stiu din ce cauza,,, de la mine din @neant@ iti doresc toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dat posibilitatea doar celor logati sa posteze pe chat, iar tu aveai un nick name temporar, fa-ti te rog un nick name permament, multumesc mult pentru urare!Multa sanatate si tie si celor dragi sufletului tau!

      Ștergere
  4. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United
    Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar
    acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit
    dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta
    vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex
    iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele
    bolnavii, unii au mărturisit că poate să vrăjească pentru a opri divorțul și de asemenea
    vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea
    cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea
    a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu
    la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema
    ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat
    probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a
    omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunat
    om. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic
    vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti
    contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și rezolvați problemele
    ca mine.Ea poate rezolva următoarele probleme și mult mai mult.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE POTRIVITĂ VĂ ACUM ATRACTIV
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTAȚI UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere