Blog premiat

duminică, 13 august 2017

Bianca mea este mamica!

 
      Nu cred ca exista bucurie si emotie mai mare decat aceea de a avea  privilegiul sa tii copilul copilului tau in brate....nu toti apucam acele zile,  sederea noastra pe pamant este temporara, dar daca apucam, nu putem  decat sa spunem - Multumesc Doamne ca mi-ai dat si  aceasta satisfactie! Mi-au tremurat picioarele de emotie cand am strans-o in brate si mi-am amintit ce spunea cineva "daca as fi stiut ca e asa minunat sa fii bunica, as fi fost bunica prima data" ...Ema- Alexandra este lumina si fericirea mea, mi-a adus entuziasm si energie, sunt convinsa ca voi trai emotii intense cu fiecare moment in care Ema va descoperi lumea din jurul ei, deocamdata ea simte mirosul mamei si glasul tatalui ei...usor, usor ne va cunoaste pe toti cei dragi  din jurul ei.
     Pentru mine notiunea de bunica a fost ceva abstract...nu am avut parte de bunici, de mangaierea si bunatatea lor, mama a ramas fara parinti prea devreme,  dar avand fantezie mi-am construit cumva in mintea mea cum ar fi functionat relatia mea cu bunicii, daca mama nu ar fi fost orfana( suna urat...dar asta e!! ) auzeam insa de la alti copii cum sunt bunicii lor...darnici, iubitori si cu multe povesti de adormit copii ( de care eu nu am avut parte...) mama mea insa a fost o bunica excelenta...si-a iubit maxim nepoatele, le-a invatat de mica multe lucruri care zic eu ca le-au folosit mai tarziu...iar fetele mele au rasplatit-o din plin cu iubirea lor, imi amintesc ca se bateau pentru locul  langa ea in pat...draga de ea....trebuia sa se culce la mijloc pana adormeau, ca altfel nu era chip...si o mana o dadea uneia , iar cealalta celeilalte, ele avand doar un an si o luna diferenta de varsta.
     Durerea si tristetea imi dispar in preajma ei, ma simt tanara cand o tin in brate...probabil imprumut, sau se transmit instant sensibilitatea si inocenta pe care o degaja, e adorabila!!!
  Ema - Alexandra a devenit cea mai importanta, a reusit sa-mi captiveze toata atentia si dragostea ...legatura mea cu ea este una foarte importanta, dar curand  ( la inceputul lui Octombrie...) va avea si Ema-Alexandra  un verisor, il astept cu mare nerabdare si pe Mihnea care o sa-mi ofere un plus de bine si de frumos,  ei vor fi alinarea mea la batrinete, sufletul meu o sa fie plin de bucuria de ai avea in preajma!...vor fi antidepresivul meu!!!!!!! si apoi stiti cum se spune? ca si bunici e bine sa avem grija de nepoti ca nu stim niciodata pe mana cui ajungem sa cerem o cana de apa, copiilor sau nepotilor???? Cum sa nu-mi curga ochii dupa asa o frumusete, spuneti si voi?? e atat de expresiva la numai 14 zile! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu   binecuvantarea Lui iar eu  iti multumesc pentru cel mai frumos dar, prezenta ta !!!

10 comentarii:

  1. Prin tot ceea ce ai scris, se vede ca iti iubesti foarte foarte mult familia,se vede ca esti o femeie de milioane, cu un suflet bun, si mare.... Atat tie, cat si nepoatei tale, si in special fetei tale, sa va dea Bunul Dumnezeu.multa sanatate, si putere, sa o cresteti pe nepotica ta, Alexandra... Alexandra este un nume de Sfanta, iar pe chipul ei, se vede deja acest lucru, iar langa ea, veti fii toti ocrotiti de tot ceea ce este rau

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie sanatoasa si norocoasa,Sa VA BUCURATI DE EA PENTRU CA DE ACUM VA PLOUA MEREU CU IUBIRE.Stiu cum este,Am trei nepoti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bucuria si fericirea ta bunicuta tanara si frumoasa m-au emotionat profund, am citit ,privit si recitit in timp ce simteam lacrimile curgandu-mi...simteam cu tine.Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa-i dea multa,multa sanatate si intelepciune.Este o fetita foarte frumoasa si cred ca oricare dintre noi ne-am bucura de o asemenea binecuvantare sfanta.Nu-mi ramane decat sa-ti urez din suflet o viata lunga si frumoasa alaturi de micuta Ema,sa-ti aduca multa fericire si sufletul sa-ti fie implinit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Speranta Rodica Subtire13 august 2017 la 21:33

    Fericire mai mare cred ca nu exista...sa-ti traiasca sanatoasa , mereu alaturi de tine si de frumoasa ei mamica !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nory Eleonora Ion13 august 2017 la 21:38

    Să crească mare, să vă bucurați, împreună de fiecare clipă frumoasă!Nu e bucurie mai mare,ca aceea de a fi mamă și bunică!💋💋💋

    RăspundețiȘtergere
  7. Catalina Chereches13 august 2017 la 21:39


    Sa va traiasca si eu sunt bunica la doua fetite gemene de 14 ani, si un baietel de 6 si o fetita de 4 ani inainte cu cele mari iar acuma cu cei mici tot la mijloc imi iubesc enorm de mult copii dar nepotii sunt totul imi fac zilele frumoase

    RăspundețiȘtergere
  8. Și noi te iubim !

    RăspundețiȘtergere
  9. Și noi te iubim !

    RăspundețiȘtergere
  10. Sănătate multă, sa va bucurați de proaspăta mămica și de nepoțica! In viata sunt situații mai nefericite, copilul meu nu-și vede bunicele pentru ca... nu ne putem înțelege. Din nefericire nu numai moartea desparte pe oameni. Bucurați-va ca aveți o familie atât de frumoasa.

    RăspundețiȘtergere