Blog premiat

duminică, 22 noiembrie 2015

Miliardara ....in ganduri traznite!


...traznite si cam pe gratis, ca le dau cum vin!!! dar mai conteaza? atat timp cat au "verde "prin capsorul meu sunt ale mele si bune - nebune imi apartin! asta nu inseamna insa ca nu am o "recolta" considerabila de  idei traznite care vin de pe Facebook...acolo fratilor gasesti tot ce vrei si ce nu vrei...timp sa ai sa rascolesti putin dar cu o conditie sa nu te lasi rascolita de altii ca atunci iti vine sa-ti pui neuronul pe bigudiuri si sa te "incretesti" rau de tot! Facebook-ul este o agora vasta unde se admira mai mult defectele si nu virtutiile, oameni dornici sa iasa la lumina intr-un fel sau altul si cand nu le iese se revolta....atunci poti cadea in calea lor si vai!!! te rostogolesti de nu mai stii  cine esti -victima sau vinovat!!!
     Uitati-va putin cu palma stresina pe lista prietenilor vostri de pe Facebook si spuneti-mi daca nu cumva imi dati  putina dreptate, acum eu ca lucrez la un radio online aveam in aria mea de interes cati mai multi ascultatori dar prefer sa raman fara "interese" ( stiu, stiu!!! suna urat din partea mea...) dar decat sa port in lista prieteni cu miile si sa nu am niciun contact si nicio tangenta mai bine lipsa!! carevasazica de maine incep sa sterg cate-o 100 pe zi ca mai mult nu-ti da voie" stapanirea", dar asa macar feed-ul nu va fi incarcat de pozele cu pisici, catelusi, bancuri proaste si lista ar putea continua!
     La urma urmei e o chestiune de rezonanta...nu poti fi de acord cu toata lumea cum de altfel nici altii nu pot fi de acord cu ce spun eu acum tocmai de aia spun ca sunt bogata in idei aiurite! o sa stabilesc criterii noi pentru "imprietenire" cele de pana acum au fost paguboase si nu mai vreau conflicte interioare, vreau sa fiu in ton cu viata si pe Facebook adica  -  SCHIMBATOARE!!
     Impropriu spus prieteni pe Facebook  pentru ca un prieten este cel care iti da sfaturi atunci cand i le ceri dar te lasa pe tine sa iei decizii, relatia de prietenie  trebuie in primul rand sa aiba la baza comunicarea libera si deschisa si mai ales onesta zidita cu multa incredere... dar din pacate increderea nu se fura, nu se imprumuta, nu se vinde ci se castiga in timp...unde gasesti toate astea pe Facebook?



   Sursa imagine:
http://www.piticu.ro/cine-sunt-prietenii-tai-de-pe-facebook.html/prietenii-tai-pe-facebook

Un comentariu: