Blog premiat

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Duca-se...si s-au dus!

 
 Ca orice persoana cu picioarele pe pamant(.... dar hai sa recunosc ca uneori cu capul in nori...!!!), ma apuca si pe mine uneori cate-o stare din aia imposibila, lamentabila chiar si asta ori pentru ca  nu sunt pe faza la anumite momente si realizez prea tarziu ca las sanse sa treaca pe langa mine, ori ca pur si simplu n-am suficienta incredere in mine, adica nah!! mi-e frica de mine nu de  altii!
     Dar, trecutul e trecut, oricum nu-l mai schimb...chiar daca ma lamentez pe alocuri si mai ales unde nu ma vede si nu ma aude nimeni...dar gata!! nu imi irosesc energia pe ceva care chiar nu mai merita, merg mai departe si  vorba frizerului imi spun - Olga tine capul sus!!!
    Ma bucur de reusitele mele si de ce sa nu recunosc chiar si de compromisurile facute, pentru ca s-au devedit a fi in folosul meu si  pentru ca in viata mai trebuie si sa lasi de la tine, pe ici pe colo... prin punctele esentiale, vorba lui Caragiale!
     Bagajul meu emotional in acest moment este unul  nici prea greu nici prea usor...asa pe masura  puterii mele, ma ajuta sa inteleg ca atunci cand vreau sa realizez cu adevarat ceva trebuie sa pun mai mult suflet, dar cu totii avem dreptul sa alegem, "totul" meu, al tau... nu inseamna o singura persoana, un loc, un suflet...nu!! categoric nu! piatra de hotar e in tine, totul sau nimic tine de optiunea fiecaruia...iubiti frumos este gandul meu pentru voi, dar daca nu va iese treaba cu frumosul...exista o alternativa vorba lui Napoleon Bonaparte - in dragoste, singura victorie este fuga!!! si nu uitati proverbul  - fuga-i  rusinoasa dar e sanatoasa!

3 comentarii:

  1. dece capul SUS ?? nu mai bine capul INTRE PICIOARE ? much cool...pe bune zau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot nebunatic ai ramas pacatele mele! ei bine ca tot iti plac tie picanteriile, ce-ar fi sa te pedepesesc pe tine cu pozitia asta? :)))))))))

      Ștergere
  2. Dumnezeu. iarta pe cei care pacatuiesc dar vad ca nu asa mare lumea de atata nesimtire mama omule sincer eu ca om de rand las un singur fracment de zis... viata si cei 7 anii de acasa ce pacat ca sau dus copilaria ta nu ai facuto asa cum trebuia asta e iti scriu aceste randuri ca vad ca iti place capul dau cret intre picioarele femeilor sooryy era vorba de cuvantul din capitolul 54.88 din biblie zice asa ..... iarta doamne pe oamenia pacatosi casa nu mai lase firmituri pe jos cei care vin la mine primesc cu bucurie cei care ajung sa vorbeasca asa nus primiti in casa mea si am trecut la plugusorul ah ah copi si fratii langa boii valaturati si cuvantul mil ascultati se vede in zare o vorba dura cai omazur mare asa ma mana maa acum, ...am sa va spun o poiezie ......viata este facuta sa o traiesti finca stim sa iubim pe cei de langa noi nu uita ca viata grea un zambet o bucurie si un cadou la cei dragi mereu vom lasa ....si acum o poiezie de caprita mea capra mea nu are masele si mananca caramele am venit si noi la voi bucuri sanatate in belsug sa aveti parte tine ma capra no lasa ca vreau sa zic si eu ce va mana maaaaaaaaaa.....sf

    RăspundețiȘtergere