Blog premiat

miercuri, 4 noiembrie 2015

Daruiti zambete, nu va costa nimic!.... dimpotriva, castigati!!!

 
     Privesc lumea din jur ca pe o mare provocare, ma sperie uneori fatza unor persoane care nu prea stiu sa zambeasca, nu stiu sau poate ingreunati de problemele cotidiene au uitat sa ma zambeasca, pur si simplu!... zambetul este cel care imi da putere, imi sfatuiesc si colegii de radio atunci cand ii intiez in ale radioului sa  faca la fel, de ce? pentru ca zambetul alunga si emotiile si starea aceea care ti-o da singuratatea, esti diferita sau asa ma simt eu...pentru ca atunci cand el imi lipseste, ceva nu e ok....si fetele mele ma intreaba imediat  :
  - Mama e totul in regula?
    Nu trebuie sa cauti satisfactii extraordinare ca sa poti sa ai fata luminata de un zambet, te poti bucura si de lucruri marunte....eu cred ca el este si molipsitor, uita-te spre exemplu la fata unui copil care iti zambeste, poti ramane indiferent/a?.... categoric nu, pentru ca la un zambet se raspunde tot cu un zambet, sa nu ne reprimam asadar zambetul ca vorba lui DD nici nu stiti ce pierdeti, zambetul ne face mai frumosi, iar pentru cei care nu stiu, chiar mai fericiti pentru ca stimuleaza  creierul in producerea endorfinelor.
    Zambetul aduce veselie dar nu poate fi cumparat, furat sau cersit are valoare doar cand este daruit...daruiti asadar zambete chiar si atunci cand va doare ceva, o sa va simtiti mult mai bine, garantat!


Edit later:
    Camelia era pregatita sa plece la  doctor, i-am facut o poza, dar nu intamplator ci sa-i alung ingrijorarea si sa-i dau starea de bine cu un zambet, la care mi s-a raspuns tot cu un zambet!...si nu e un zambet fals, chinuit... e unul generos care i-a facut chipul mai stralucitor!

2 comentarii: