Blog premiat

vineri, 19 iunie 2015

Ce faci cand nu ai ce face?

   
     Valoarea timpului nostru este inestimabila, nu este modalitate de evaluare, din pacate unii aleg sa distruga si timpul altora cu tot felul de aberatii (atat pot, atat fac...cam asta e judecata lor ) produc mega tampenii , asa sa bulverseze si persoanele din jur care incearca pe cat posibil sa fructifice timpul lor in mod placut si constructiv...
     Celor care nici macar nu pot cugeta legat de actiunile lor, le recomand ceva...bate frate un cui in cap sa-ti iasa prostia aia care da pe dinafara si scuteste-i pe cei cu care te indarjesti sa intri in contact zi de zi( desi ti s-a interzis acest lucru de zeci de ori...!!!! ) nu-i mai lua pe toti la balacareala, lasa-i sa respire aer nepoluat, ca de prostia ta s-au saturat! parol!
     Daca nu ai ce face share-uieste ideile altora, sunt atatea persoane de la care zilnic avem de invatat cate ceva, ajuta-i si pe altii, daca tot nu ai ce face,  dar nu ii impiedica cu mesajele tale idioate pe cei care vor zilnic sa invete ceva nou  si daca tot nu gasesti nimic mai bun de facut pe lumea asta decat sa te bagi in viata altora, taie-ti o vena...si uita de tine! uita de noi....asa macar faci pe eroul!...si poate isi iese....
      Fiecare om cauta in viata un tel, un scop, o credinta, o speranta, isi proiecteaza aceste dorinte in fel si chip dar tu nu si nu!!! esti setat pe ideile tale virusate,  suntem fiinte spirituale, nu uita ca viata e un joc in care fiecare trebuie sa-si creeze o realitate...totul este biochimie, la tine cred ca s-au adunat prea multi ioni pe receptor si zbang !! ti s-a dus fericirea!!..sau poate hormonii tai sunt deficitari, nu te ajuta, e greu sa recunosti ca ai o existenta ratata, tocmai de aceea  ii faci pe altii in fel si chip...  de aceea repet:
      - Tunde-ti venele ca tot faci pe viteazul pe unde calci!

7 comentarii:

  1. Omul care s-a indeletnicit o vreme cu intrigile, nu se mai descurca fara ele......orice altceva i se pare plictisitor......unele persoane trebuie sa invete mult ca sa stie macar putin,ar fi mult mai filozoficeste sa traim simplu si in pace. Eu stiu la cine faci referire, asa ca ii transmit pe aceasta cale : Cand pitigoiul o sa-l infulece pe vultur, cand o sa pluteasca piatra pe apa, cand o sa inceapa porcul sa latre la veverita, atunci o sa invete ceva mintea nebuna.!!!!! Camelia Andrei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super mesajul tau!pup si imbratisez o fata draga mie!

    RăspundețiȘtergere
  3. În această lume există doar două feluri de oameni: sfinți care se cred păcătoși și păcătoși care se consideră sfinți.
    Dragi Prieteni,
    De unde atata tupeu?!
    Cum e posibil ca cineva, oricine, indiferent de motivatii, "sa impună" unui om sa nu-si vada de sanatate?!
    Cum e posibil?!
    Apoi,
    "reactii" .
    Altii pe care ii freacă grija.
    Desi, va spuneam ca de ... Desigur.
    Insa, ar mai fi o intrebare.
    Fireasca.
    Legitima.
    Dincolo de cei care ii sustin, ori ii infiereaza pe cei care fac mizerii si dincolo de ce-or mai fi - sa ofere raspunsuri - or fi si altii?!altfel, nu se vorbeste!
    Deloc.
    Adica,
    E o forma de santaj?!
    Nu stiu; ma intreb si eu ca omul.Si nu ca pe mine m-ar interesa pe cine pupa si cat pupa si cum pupa unii.
    Ci doar sa inteleg cum se face ca oamenii simpli, cu bun simt - marea masa, dupa cum spuneam - este preocupata constant tocmai de lucrurile care tin...de mizerii!Dupa cum spuneam, eu imi vad doar de ale mele.
    Ignorând - iata, ascult sfatul prietenilor ; fara a da, la randul meu, sfaturi - ceea ce nu pricep.
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne vedem de ale noastre, asa cum spui draga Dana, doar ca unii isi mai baga ochiul in gradina noastra pretinzand ca le stiu pe toate si sunt in stare sa ne sfatuiasca si pe noi (in pofida faptului ca sfatul lor este nul) si nu-i baga nimeni in seama...

      Ștergere
  4. Sunt Camelia Andrei,am eo o formula magica pt.astfel de persoane......Nu mai ierti ca sa nu dai posibilitatea sa fi din nou lovit.!!!!! Poate eu sunt mai transanta,o fi un defect,dar sincer sunt satula sa ma pierd in nimicuri si printre prosti.!!!!!! Va pup cu drag pe cei care cititi acest minunat blog !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt Camelia Andrei,am eo o formula magica pt.astfel de persoane......Nu mai ierti ca sa nu dai posibilitatea sa fi din nou lovit.!!!!! Poate eu sunt mai transanta,o fi un defect,dar sincer sunt satula sa ma pierd in nimicuri si printre prosti.!!!!!! Va pup cu drag pe cei care cititi acest minunat blog !!!!!!

    RăspundețiȘtergere