Blog premiat

luni, 22 decembrie 2014

Bagajul sentimentelor adunate in 2014

Inca un sfarsit de an...
Inca un an in care am invatat ca pot sa ma ridic  si sa continui drumul cu fruntea sus!
Inca un an in care am reusit sa numar prietenii care m-au ajutat sa o iau de la capat, nu-s multi  dar nici putini iar cei care sunt.. sunt de valoare! conteaza enorm pentru mine!
Inca un an in care in viata mea au aparut oameni noi, cu care am impartit imbratisari, incurajari, urari dar si lacrimi unele de bucurie, altele...de suparare, una peste alta mi-au aratat ca viata este plina de imprevizibil...
Inca un an in care am invatat ca oamenii te trateaza asa cum le permiti tu sa te trateze...
Inca un an in care am invatat ca daca vrei sa tii pe cineva aproape trebuie sa-i acorzi libertate.. cine te place te cauta!
Inca un an in care am invatat ca nu distantele geografice sunt cele mai mari... distanta dintre oameni se masoara de la inima la inima, pe unii i-am simtit extrem de aproape chiar daca ne desparteau sute de km...
Inca un an in care am simtit ca din fiecare experienta am invatat ceva chiar daca poate am pierdut timp..
Inca un an in care am invatat ca trebuie sa ma impac cu trecutul, dar sa nu-l las sa-mi conduca prezentul...
Inca un an in care poate imi doream sa spun "te iubesc" si sa pot sa simt asta cu adevarat, sa simt sa mi-e atat de dor de acea persoana incat  sa iau  avionul si sa zbor spre el oriunde s-ar afla!
Inca un an plin de binecuvantari (...si chiar nu au fost putine...) de oameni speciali, cu unii am stat mai mult de vorba , cu altii mai putin, usi deschise, oameni frumosi care mi-au adus liniste in suflet;
Inca un an in care chiar daca am simtit ca fac putina risipa de sentimente, ca nu au meritat chiar toti  parte din sensibilitatea sufletului meu, ca puteam sa fiu putin mai zgarcita, (dar poate nu la fel de implinita sufleteste)...m-au facut sa cred ca daca pot cere  acum la sfarsit de an mosului  ceva - sa-mi dea mai multa dragoste de oferit, respect si apreciere.
Inca un an care trece si pot spune  ca ma simt bogata, un  OM bogat  cu prieteni dar poate si cu dusmani, cu alte cuvinte, am  avut de toate, nu mi-a  lipsit nimic! har Lui!
   Astept anul care vine cu sentimentul ca va fi unul implinitor, la fel de incarcat emotional, cu vise implinite!  un an cu multa sanatate si  intelepciune!

Edit later:
.... Inca un an in care n-am reusit sa ajung la Moscova...apropos de valiza uriasa  din imagine...

4 comentarii:

  1. Inca un an in care v-ati impartasit sentimentele cu noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca un an in care ne-am citit draga Bianca, iti multumesc ca-ti faci timp sa lasi dovada ca esti alaturi de mine! sa ai parte de sarbatori binecuvantate!

      Ștergere
  2. Felicitari!Daca in lumea aceasta ar exista mai multi oameni care sa aiba un asemenea bagaj , poate ca am putea vorbi de o lume mai buna,mai intelegatoare, mai toleranta.Cred ca este un lucru mare ceace faci cu acest blog in care aduci in discutie multe din problemele vietii .Citesc cu interes ceace exprimi public si trebuie sa recunosc ca o faci cu profesionalism si in limitele bunului simt.Poate ca am sa devin un fan al radioului tasha, imi place si este un mod placut de petrecere a timpului liber.Nu stiam de acest post, dar o prietena comuna mi-a indrumat pasii catre voi, se numeste Eliza. Sa auzim numai de bine.Deocamdata anonim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc anonimule, multumesc si bunei mele prietene Eliza ca ti-a indreptat atentia spre blogul meu, ma bucur ca ai gasit ceva care te tine aproape, te astept cu draga inima de fiecare data si multumesc pentru interactiune!Sarbatori frumoase cu bucurie si liniste sufleteasca!

      Ștergere