Blog premiat

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Ganduri de weekend...

   


     Azi  se implineste exact o saptamana de cand ma aflu intr-o vacanta la Arad, la buna mea colega de radio Flory, si de fiecare data  cand petrec o vreme cu persoane dragi mie, imi vine sa gandesc cu voce tare si sa spun  exact ce simt, adica pur si simplu ca am intrat intr-o casa unde ma simt speciala, e mare lucru sa ai astfel de gazde, astfel de persoane care te pot face sa te simti intr-un mare fel...aici simt ca-mi sunt dragi si norii (care au insotit cerul cam tot timpul sederii mele) pentru ca zambetul celor din casa au fost raze de soare pentru mine, iubesc asadar si norii si soarele si apa Muresului pe langa care ne-am plimbat, ma iubesc si pe mine, asa cum sunt, o fiinta care nu ma multumesc cu putin, cu mediocru,  dar una peste alta daca as fi diferita de cum spun ca sunt, nu as putea fi iubita de ei, prietenii mei....mai ales ca Flory mi-a spus ieri - ramai asa cum esti, sa nu te schimbi niciodata!
    E minunat sa vezi doi oameni frumosi care se iubesc ca-n prima zi, ma bucur ca Cel de sus mi-a scos in cale oameni- ingeri are nu apar niciodata incidental ci intotdeauna la locul si momentul potrivit, mereu mi-am dorit oameni care sa ma satisfaca din punct de vedere spiritual si emotional, toti prietenii mei apropiati au dovedit din plin ca alegerile mele au  fost bine facute, vreau azi sa multumesc oamenilor de calitate din viata mea  pentru bunatate, iubire si respect si sa ma bucur ca pot sa ofer si eu la randul meu o mana fara sa cer nimic in schimb, e mare lucru sa-ti spui la sfarsit de zi ca azi ai reusit sa mangai cu o vorba pe cineva, sa rasfeti cu un zambet pentru ca nu trebuie sa uitam ceva :atat timp cat va exista iubire - TOTUL VA FI BINE!

3 comentarii:

  1. Multumesc scumpa mea pentru cuvintele frumoase.M-am bucurat enorm de mult aceste zile ca te-am avut alaturi.Mi-ai facut zilele mai calduroase si mai frumoase gratie hazului pe care il ai.Sa nu uiti ca intotdeauna vei avea in Arad,oameni care te iubesc si te apreciaza.Esti o persoana deosebita de la care putem invata multe.Te iubesc si te respect enorm de mult.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bucuria a fost reciproca, cu siguranta ne vom mai intalni!va admir si va iubesc!!



    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt momente in viata cand avem nevoie de prieteni. Sa-i stim aproape. Gata sa faca orice, sa mearga oriunde.Ma bucur sa stiu ca ai fost inconjurata de suflete frumoase si sensibile .Un simplu multumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care ti le-a oferit, pentru emotiile pe care ti le-a daruit sau pentru zambetul de pe fata lor .dar prietenia ,respecul si stima sunt atribute care demonstreaza afectiunea ta !

    RăspundețiȘtergere