Blog premiat

luni, 17 februarie 2014

Ganduri nedormite


        Noapte ploioasa, zi asemenea, in minte multe planuri facute  dar prajite in cuptorul mintii ma fac  sa le eliberez in varful degetelor pe tastatura curioasa din fata mea... 
         O sa va intrebati de ce mintea mea " coace" planuri pe vreme imposibila? clar!!! tocmai ca sa-mi  incalzesc sufletul ! ....gandurile mele n-au voie sa exprime decat veselie, energie pozitiva si iubire orice alta  tentativa de  alta culoare decat cele spuse mai sus este cenzurata! 
         Se spune ca un lucru trebuie sa aiba omul, un suflet - ori vesel din nastere, ori vesel gratie muncii, artei, iubirii si cunoastererii! asadar, asta imi doresc si asta obtin de fiecare data! camarile sufletului meu sunt mereu doldora de voie buna, cand ceva sau cineva ma intristeaza, ma retrag din acel loc si incerc sa gasesc resurse sa-mi recapat tonusul. Nicio slabiciune nu m-a acaparat  mai mult decat  i-am permis, am primit telefoane care mi-au inveselit sufletul chiar daca eram departe  de casa dovada ca legea inductiei functioneaza, iti doresti lucruri frumoase si ele chiar se intampla!
       Sufletul meu este vesel azi, guraliv chiar pentru  are motive sa fie asa,  doreste si cititorilor mei un Luni la fel de vesel si o saptamana plina de surprize relationale, incarcata cu energie pozitiva, plina de iubire si vise frumoase!
      Pe curand!

4 comentarii:

  1. Se citește pe chipul dumneavoastră că sunteți o femeie veselă,
    cu suflet bun și blînd!Mulțumesc de cafeluță!
    Vă doresc o săptămână plină de veselie și multe zâmbete!
    Vă pup și îmbrățișez cu multă dragoste!
    P.S.aici este super,vine primăvara...!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te astept in fiecare zi! o saptamana implinitoare si tie! pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. ''Spune-mi Doamne ce este omul?
    Omul este trup si suflet.

    Spune-mi Doamne, ce-i sufletul?
    Sufletul e o scanteie
    Din a Domnului putere.''

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect "Sufletul e o scanteie
    Din a Domnului putere"...nimic fara El!

    RăspundețiȘtergere