Blog premiat

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Ce zi e azi?


 
       Sfarsitul de saptamana m-a gasit cam fara  pofta de lucru, nu pentru ca as fi tras foarte tare in cursul saptamanii, nuuuuu!!! a fost o saptamana cu bune si cu rele, cu impliniri pe unele planuri si cu dezamagiri pe altele.
      Mda!! treburile stau asa... cu cat visezi sa primesti mai mult de la ceilalti, cu cat valorifici mai mult, un om, o zi  anume cu atat sansele tale spre drumul dezamagirii cresc! Poate nu sunt omul care stie sa se "vanda" cum trebuie si sigur ajung foarte usor candidata  nr.1 pe lista dezamagirii! Cred ca ar fi bine sa ma trezesc, sa stiu exact ce-mi doresc, sa stiu si eu sa cer, sa nu mai astept, pentru ca asteptarile astea sunt incununate cu spinii  esecului! Hmmm!!! dar tot eu ma intorc si zic asa...oare daca am sa cer, voi primi ce-mi doresc? putin probabil! pentru ca fiecare iti da doar ce vrea, cand vrea si cat vrea el, nu cat si cum vrei tu! Doresc in continuare putin, am si eu momentele mele cand imi pierd increderea in mine atunci ma simt cea mai urata si  imposibila femeie din lume, poate atunci mi-as dori ca el sa ma tina in brate si sa ma"repare"...nu pentru ca ar fi datoria lui asta, dar ar fi o dovada de afectiune, dar ce te faci cand dai peste un"constipat" emotional? e aiurea, simti uneori ca se opresc toate  ceasurile din lume,  te blochezi  si nu mai ai  puterea sa vezi cat e ceasul, ce zi e azi si in ce an te afli...ieri jur ca am intrebat la un moment dat pe o prietena , ce zi e azi, ce data?
     Oricum si azi e ieri...nu e deloc mai bine, nu mi-am regasit cadenta si pun intrebarea din titlu' -  Ce zi e azi?
      Dar stiti cum se spune"nobody's perfect"si se mai spune ca daca il intalnesti pe acel om pe care il astepti, nu inseamna ca trebuie sa gasesti in el toate acele calitati la care ai visat, sperat ...ci toate acele defecte pe care le poti suporta!

6 comentarii:

  1. azi e o zi in sanul familiei pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O zi cu bucurii sa ai!! cu multa iubire si rasfat cum imi place mie sa spun!! pentru ca tori simtim nevoia asta

      Ștergere
  2. Azi e mâine...dragostea mai și trece, oamenii îți mai și greșesc, s-ar putea să fii rănită, dar după cum zice înțeleptul, viața e scurtă. Să o petreci așteptând este cel mai prost lucru pe care îl poți face. Echilibru!!!!...
    Câte momente ai lăsat să treacă pentru că nu aveai exact starea potrivită să faci un lucru să iasă perfect? Câte amânări ai la activ? Câte pauze până ”te pui pe picioare”, din orice punct de vedere?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am multe amanari, vezi asta e problema mea! poate si pauzele invocate de tine, nu stiu exact ce si cum!

      Ștergere

  3. Ce e azi???? E o zi frumoasa de toamna ..Ieri si a zi soarele a invins hlamida metalica a toamnei….si mi-a dat sperantza….sperantza ca vremea intoarcerii in cochilie,in odaile incalzite …in care miroase a busuioc dar si a vin fiert….se amana…Sa ne bucuram inca ..de soare ….de vin fiert este destul timp….Aaaa..si apropos..am citind undeva ca cele mai frumoase femei sunt cele care se bucură din plin de ceea ce au....Hai sa fim frumoase!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ca-mi place mult ce ai scris la urma..."Aaaa..si apropos..am citind undeva ca cele mai frumoase femei sunt cele care se bucură din plin de ceea ce au"...hai ca fac tema de dezbatut pe radio diseara, vreau sa vad daca si ascultatorii mei sunt de aceeasi parere!

      Ștergere