Blog premiat

duminică, 25 august 2013

Urata dar desteapta...sau frumoasa dar proasta?

    
     
      O intrebare poate mai ciudata, pentru ca la o adica fiecare din noi are ceva frumos, ceva care sa ne scoata in evidenta, sa ne faca placuti celor din jur, exista evident legea compensatiei...dar auzi barbati care spun"pai? ma duc  la brat cu mintea ei pe strada..sau cu ea? Cineva spunea ca mai rau decat un destept care se crede prost, este un prost care se crede destept, pentru ca al doilea nu va face nimic sa repare asta...azi sigur ai posibilitatea sa te faci frumoasa daca ai bani...nu mai e niciun secret!...dar cu desteptaciunea cum ramane? asta e intrebarea? poti turna minte cu palnia in capul cuiva?
      Ei! dar,  toate ca toate,  insa prostii nu accepta succesul altora din cauza invidiei iar frustratii mereu vor avea comentarii negative...cum e bine pana la urma?Ne "tunam", ne prefabricam si multumim Lui ca ne-a dat dotat cu minte suficient cat sa nu dam in gropi?..sau carcotim ca la asta ne pricem tare bine?

18 comentarii:

  1. persoanele estraordinare isi accepta "uratenia" si nu ii comenteaza nici pe altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La urma urmei uratenia asta se vede doar daca nu permitem acest lucru, de noi depinde daca suntem frumosi sau urati, unii sunt frumosi la prima vedere, altii sunt frumosi dupa ce isi deschid gura, te farmeca cu prezenta lor! ;)

      Ștergere
  2. Dorina Daniela Ilie26 august 2013 la 17:06

    FRUMUSETEA UNEI FEMEI!
    Frumusetea unei femei provine de multe ori din interiorul ei iar personalitatea isi are cuvantul.

    Nu trebuie sa fii doar atragatoare deoarece conteaza si inteligenta...depinde cum este ea folosita. Si iata ca am descoperit doua calitati ale noastre adica personalitatea si inteligenta..Sa fii o femeie inteleapta...mmm...conteaza foarte mult,oare s-a pierdut asta in zilele noastre? Nu conteaza cum arati este suficient sa iti arati feminitatea. Cu ajutorul feminitatii tale o sa incepi sa te bucuri de succes pe planurile in care doresti sa reusesti. Sa incepi sa fii la moda cu ce te reprezinta,cum iti sta bine,oare de ce sa fim in pas cu moda daca nu se potriveste noua...moda ne-o cream singure.Tot timpul se discuta despre doua dictoane:''haina face pe om'' sau ''nu haina face pe om'',eu zic ca eleganta adevarata se obtine din imbinarea personalitatii tale si haina cu care te imbraci.Daca nu avem fantezie si gust,sigur se pot dezvolta pe parcursul vietii.Culoriile tale sunt cele care le simti pe tine,fac parte din machiajul tau,accesoriile si hainele tale..doar ca trebuie potrivite in functie de nuanta parului si a tenului.Elementele noastre de seductie...decolteul si slitul unei fuste trebuie gandite cu inteligenta si asta chiar foarte bine pentru ca ele trebuie sa starneasca, nu sa omoare imaginatia barbatilor,deci sa evtam exagerarile.
    Coco Chanel spunea candva - ''Ca sa fii unica trebuie sa fii diferita!”.Si am sa tin minte asta toata viata,pentru ca o femeie,pentru a fi diferita are nevoie sa fie ea insasi, sa aiba atitudinea care o caracterizeaza,personalitate si un stil vestimentar confortabil.Putem sa ne oferim intre noi femeile multe sfaturi,unele bune ori altele rele,dar noi insine ne cunoastem cel mai bine,transfomarea vine din interiorul tau.Indrazneata,imprevizibila,naturala,optimista,cu un zambet sincer sau cu un par superb...oricum ar fi ea...este femeie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Farmecul unei femei este reprezentat de un cumul de calitati. Asta e, trebuie sa faca mai multe eforturi. O femeie poate sa treaca prin viata doar pentru ca e frumoasa, un barbat n-ar avea aceeasi sansa.
      In plus, cred ca stim cu totii ca frumusetea-i trecatoare, dar prostia este vesnica.

      Ștergere
  3. Inteligenta pana intr-un anumit punct. Dupa aia cade in alta extrema. De obicei oamenii prea inteligenti nu prea vad comicul unei situatii, sunt pesimisti peste masura, adesea nefericiti.
    Vorba parazitilor: "Daca eram un pic mai prost, eram fericit!"
    :P m'am facut si prost acu :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU CRED CA E MAI DEZVOLTAT SIMTUL UMORULUI LA CEA INTELIGENTA...SORRY!

      Ștergere
  4. Nu mereu conteaza cum arata... important e sa si te atraga fizic... daca are si ceva in cap, sau nu, dar sunteti pe aceeasi lungime de unda, pai totul ar fi cam ok. Sunt o multime de variante... important e sa`ti placa, daca tu ai cap e clar ca o sa`ti placa unul tot cu cap, si ca e frumos sau nu, import. e sa te atraga fizic...
    Ah`... si sa aiba si acea atitudine care te enerveaza de cat mult iti place! :P
    Sa nu uitam si de acel "ceva"!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adica sa-l aiba pe vino-ncoa ;)!
    http://www.youtube.com/watch?v=zfELD-qQxq8

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar daca ati incheiat discutia despre inteligenta si frumusete ... eu o aduc la zi prin raspunsul meu ....
    Intre inteligenta si frumusete eu aleg " bunatatea " dar... pt. ca ,inca nu s-a inventat un aparat care sa faca radiografia sufletului ( ca testele IQ ) nu aleg nimic .
    Daca e destept , frumos si rau , ce faci cu el? Mai sunt foarte multe variante de adaugat , dar ma opresc aici :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sotia catre sot:
      - Dragul meu, ce preferi, o femeie frumoasa sau una inteligenta?
      - Nici una, nici alta, stii doar ca eu te iubesc
      numai pe tine. ;)

      Ștergere
  7. Călina Şi Gabi Kiss27 august 2013 la 07:13


    In dragoste,alegi cu inima,ea nu e nici inteligenta nici proasta,e viata si cand iubesti sincer si dezinteresat nu judeci,iubesti si gata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles Călina Şi Gabi Kiss, ca important dupa tine este interiorul acelei persoane...,frumusetea e trecatoare, vezi insa ca si noi femeile ne uitam dupa barbati frumosi.. cum se explica faptul ca multe femei sunt moarte dupa Brad Pitt, David Beckham sau Orlando Bloom ?! hai, ca acum trebuie sa recunosc ca si eu il ador pe George Clooney...
      So,...sa fie atragator si sa il tii cu plasturi pe gura sa te treaca transpiratiile cand vezi ca vrea sa zica ceva, sau vorba lui Moromete un om inteligent cu care sa schimbi o vorba desteapta? cum e mai bine?

      Ștergere
  8. Frumuseţea se fanează ca o floare, nu rămâne presată între filele unei cărţi, de cele mai multe ori fuge de noi odată cu anii, ridurile şi silueta tot mai îngroşată. Personalitatea, imaginaţia şi inteligenţa rămân indiscutabil aceleaşi, poate chiar sporesc odată cu anii. Nu degeaba se spune că femeile sunt ca vinul, tot mai bune odată cu anii. Prefer o figură banală şi ştearsă unei frumuseţi sclipitoare dacă e însoţită de un spirit viu şi o vorbă deşteaptă.

    RăspundețiȘtergere
  9. E mai bine pentru fiecare sa fie asa cum este ca daca ar fi mai desteapta, ar avea mai mult spirit critic si ar realiza ca nici chiar asa desavarsit de frumoasa nu este si ego-ul fiecaruia ar avea de suferit...Exista femei frumoase si destepte, chiar inteligente nu sunt ceva extraordinar sau iesit din comun, spre stupoarea nemarginita a barbatilor! Acum desigur, exista variatii in ceea ce priveste "cat de frumoasa" si "cat de desteapta"n-am vazut pe nimeni sa respinga o fata frumoasa si desteapta si sa placa pe una urata si proasta . Da' chiar eu nu am intalnit...poate voi da ... Parerea mea este ca cei frumosi si destepti sunt condamnati la solitudine intr-o oarecare masura, chiar daca sunt admirati/invidiati si au putere....

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai bine ar fi sa fie adunat ce e bun, adica sa fie si frumoasa dar si desteapta. Si cred ca in destule cazuri este asa. De fapt asa ar trebui sa fie, intrucat inteligenta infrumuseteaza, lumineaza chipul si mintea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos spus" inteligenta infrumuseteaza, lumineaza chipul si mintea".Multumesc ca ai trecut!!

      Ștergere
  11. Si frumoasa, si desteapta... dar daca n-ai un dram de noroc, nu te ajuta la nimic. Din experienta mea mica o spun... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si frumoasa, si desteapta... dar daca n-ai un dram de noroc, nu te ajuta la nimic. Din experienta mea mica o spun... :)

    RăspundețiȘtergere