Blog premiat

duminică, 23 iunie 2013

Scrisoare

   
Mi-a  venit efectiv, dorul sa scriu o scrisoare...si ma tot gandeam...cui?...am insirat in minte cateva persoane care poate ar merita multe randuri frumoase din partea mea, si ca sa nu fie cu suparare mi-am zis, o sa fie o scrisoare colectiva...care sa se indrepte spre  toate persoanele care ma iubesc!
     Zis si facut!M-am pus la lucru...as vrea sa fie o scrisoare deschisa spre toti cei care ma ajuta sa fiu eu, asa cum simt eu ca trebuie sa fiu, adica demna si impartiala, nu vreau sa flutur" steaguri", anume spre cineva...pentru ca iubirea mea o declam mereu pe radio si in discutiile cu cei dragi mie, vreau sa fie o scrisoare cu iz de sanziene si maci rosii ca tot sunt la campie, iar maine e  sarbatoarea lor...si poate ca sufletul meu, acum  rezoneaza cu culoarea lor !
     Nu declam in mod gratuit iubirea si respectul, nu! chiar il merita cei care sunt alaturi de mine care ma incurajeaza, care ma sustin, care ma motiveaza! sunt oameni pe care poate n-am sa-i intalnesc niciodata, dar care mi se pare ca-i stiu de o viata...ei ma inspira, ei realizeaza emisiunile mele prin interactiunea pe care o avem!...azi ma plec in fata lor si vreau sa le spun ca rafturile sufletului meu sunt pline de multumiri si adanca recunostinta!...tin cu dintii de  prietenia lor, am nevoie de ea ca de aer...pentru ca doar asa pot merge mai departe in Marele Joc al vietii!
     Fiecare dintre noi e preocupat de propria fericire, dar cei care intradevar o gasesc sunt oamenii pozitivi  din jurul nostru , de care avem atata nevoie, ei ne ajuta sa realizam cat de mare este putinta noastra, comunicarea este o mare arta, ne da posibilitatea sa ne vedem unii pe altii asa cum suntem, adica  cum a dorit EL  sa fim - MINUNATI!

8 comentarii:

  1. Exact! Mi-ar plăcea să știu că toți suntem așa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa suntem de fapt si de drept...suntem minunea Lui, doar ca unii nu lasa se se vada tot frumosul din ei! il dau amestecat, adica exact cum primeam pe vremea ceausista un kilogram de carne sau de cafea la pachet cu peste congelat, care zacea in lazi frigorifice si nu le trecea lor! Ne zgarcim mai bine spus cu sentimentele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. DA CHIAR FRUMOASE ACESTE RANDURI DIN SCRISORICA TA ...VEZI TU FIECARE DINTRE NOI NE ASCUNDEM DUPA ACEL CEVA...NU AVEM CURAJUL SA SPUNEM CA IUBIM..CA PLANGEM..CA GRESIM CI DOAR AFIRMAM CA TOTUL ESTE OK CAND DE FAPT CHIAR NU ESTE ...SUNTEM SUFLETE CREATE DE BUNUL DUMNEZEU UNII MAI BUNI..UNII MAI RAI ...EU AM UN MESAJ DIN INIMA PENTRU TINE ...Te simţi frumos atunci cand cineva te doreste...Te simti bine atunci cand cineva te place...Te simti mai bine atunci cand cineva este cu tine...dar te simti cel mai bine atunci cand cineva nu te uita! Viaţa merge mai departe cu fiecare zi...iti doresc toate cele bune si iti multumesc pentru fiecare zi in care imi esti alaturi, chiar si atunci cand timpul nu imi permite sa imi fac simtita prezenta! De aceea iti multumesc din adancul inimii mele pentru prietenia ta de zi cu zi! Daca PRIETENIA TA este mare, atunci RESPECTUL MEU pentru tine este si mai mare...MULTUMESC!!!!!!CARMEN ION...

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea Carmen, nu mai vreau sa ascund ce simt! tocmai de aceea am scris azi aceasta scrisorica!te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  5. Marian Padureanu23 iunie 2013 la 21:53

    Sarut-mainile,am citit cu mare atentie ,,Scrisoarea,,da........sunt multe de spus ,imi place ,interesant,la radio esti o persoana fffspeciala si placuta ,aici esti ff retrasa ,ai multe de spus,simt asta ,experienta mea din cei 35 de ani lucrati in M.A.I. imi spune asta,vb,sarutmiinile,succes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Mariane, mai las si cate-un secret pe ici pe colo...nu ma pot dezvalui intru-totul!;)

      Ștergere
  6. SI eu aveam o perioada in care imi trimiteam scrisori cu o persoana draga mie la timpul acela. A fost frumos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaaaaa, o vreme faceam si eu asa..nici macar nu asteptam raspunsul la scrisoare ci scriam ce simteam atunci pe moment...si prietena mea de atunci facea la fel! deh! alte vremuri, acum avem telefoane, e-mailuri si putem comunica mult mai usor! ;)

      Ștergere