Blog premiat

joi, 20 iunie 2013

De vorba cu mine...

     
  Simt nevoia unui monolog, ma alint putin la aceasta ora tarzie, ca daca nu o fac eu cine s-o faca? cine este mai aproape de sufletul meu?...ma las asadar in voia sinelui, sa ma"danseze" cum vrea ... ajung la o concluzie - mi-am dozat prea mult entuziasmul...acum simt un gol si nu stiu daca voi putea  gasi candva"plasturele" care sa-mi acopere  bucata lipsa!
       Nu...!!!!nu m-am apucat de confesiuni la aceasta ora, am vrut doar sa stiu cui las imbratisarea si pupicul de noapte buna?...pana nu demult stiam sigur cui le las...aveam un  prieten care stia sa ma fac sa rad din te miri ce....dar, in viata traim prietenii inexplicabile, inepuizabile si e bine sa nu uitam ce spunea Jules Renard "Exista intotdeauna un gol in prieteniile depline, ca in ou"

6 comentarii:

  1. Lăsă-mi-le mie, că nu mă deranjează!:) Mie-mi place să fiu alintată așa... Deși nu țin prea mult să fiu alintată, în special, de femei!
    Când am un gol în mine, ascult muzică, visez la persoanele îndrăgite - în special la unele;) -, citesc, suspin sau lăcrimez, având în vedere ca toată această smiorcăială să fie ca în cărțile romantice. Și, să știi, ca-mi iese de minune!:)
    Te pup! O zi minunată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur Maria ca-ti iese de minune cum spui tu! sunt "goluri" care ca sa fiu sincera nu cred ca le poate "UMPLE" o carte...Ma bucur ca ai trecut!te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  2. pai....si propunerea aceea...din blogul anterior??Eu sunt aici...dar nu de umarul meu ai nevoie sa te razemi pentru a visa.....Prietenii...hm...nu stiu de ce cred ca nu exista.. prietenie intre un barbat si o femeie fara a trece granitza dorintei.....,Nu ,tu nu cauti un prieten....cauti o perna pe care sa adormi un vis..,un vis in doi...Si..zau daca inteleg cum de nu ai adoptat un suflet pereche la cat de generoasa esti...Aaa si ca sa zambesti in seara asta...stii cum se astupa un gol...din suflet....CU UN BARBAT GOL:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era o propunere, asa cum spui pe care nu am onorat-o, m-am gandit mai bine si zau asa, nu am avut curajul sa spun da!...mai"copilaresc", ca la urma urmei asa pot sa fac tot ce-mi trece prin cap! sunt absolvita de responsabilitati!
      Mi-a placut gluma, buna de tot! o sa tin minte si chiar m-a amuzat! gata!...am fugit la nudisti!...sa-l gasesc! ;)

      Ștergere
  3. Felicitări, Olga! Am crezut şi eu cândva...în promisiunea :"Totul sau nimic"...şi, doamne, ce dezamăgită am fost. Prostie curată, dar, deh...aveam doar 20 de ani :)
    Azi, domnii au măsura pierdută...şi ochii închişi. Iartă-mă, dar se spune că bărbaţii sunt mai mult proşti decât orbi...Ei nu au simţul valorii şi...nici acel "ceva" care să-i ajute să detecteze Femeia...Şi-au pierdut nu numai simţul măsurii, dar şi pe cel al "detectării" sensibilităţii unei femei. Eu cred că ei, bărbaţii, nu mai fac deosebire între conopidă, alte "legume" şi femeia adevărată. Le bagă pe toate în aceeaşi oală...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahahaha!Sunt buna rau, dar nu ma vede nimeni !!!!! Groaznic...!!! (unii o iau drept ingamfare, dar prin aceasta formulare doar testez reactiile!!.. cred cu tarie ca visele se adeveresc a doua zi...in sensul ca asa cum visezi, asa-ti merge a doua zi,in rest ca fiecare, visez la ”barbatul de vis”!se mai gaseste oare asa ceva? ;)

      Ștergere