Blog premiat

luni, 6 mai 2013

Un gand pentru cea mai buna prietena

 
  As vrea sa pot sa spun ce simt acum, pentru ca  eu cred ceva...ca tot ce nu rostim si nu marturisim pana la capat ne macina pe dinauntru, si se aduna poveri greu de dus...vreau sa spun ca aici la Imola am gasit tot timpul rasfatul care imi arata ca sunt iubita si dorita ..e vorba  de casa bunei mele prietene - Camelia Andrei.
   Nicaieri nu m-am simtit mai bine decat aici, mai implinita pentru ca atunci cand ma simt singura si fara suport sentimental gasesc refugiu aici, nu intotdeauna lucrurile sunt la culmile de sus, nu e totul colorat in viata mai sunt si momente de declin, in acele momente ne gasim una pe cealalta si e mai mult decat minunat!
   Azi vreau sa-ti multumesc draga Camelia pentru ca imi deschizi ochii....se pare ca  refuz uneori cu buna stiinta sa vad realitatea, tu ma trezesti cu parerea ta sincera, tin cont de ea pentru ca in timp se dovedeste a fi reala.
   Mi-am lasat pe umerii tai multe temeri, multe vise care le doream  implinite, dar care din pacate nu s-au concretizat, datorita tie ele s-au estompat, si am putut sa merg mai usor mai departe...ai incercat sa ma faci  sa simt ca viata  merita traita, chiar daca pierzi cea mai draga persoana din viata ta...nu pot sa uit  gestul tau de acum 2 ani cand  de Craciun, ai fost Craciunita mea...
   Multumesc Camelia, sa-ti dea D-zeu multa sanatate, pentru ca este foarte importanta, abia cand incepem sa simtim sa ea se subrezeste ne dam seama cat de efemera este viata. Zambetul tau  strengaresc, pentru ca esti grozava atunci cand ma faci sa rad (chiar si de lucrurile grave din viata mea), imi dau puterea de a merge cu seninatate mai departe, sa-l pastrezi mereu, sa-l ai la indemana si cand in viata ta nu toate sunt pe roze...acopera cu el grijile si neimplinirile tale, bucura-te  de oamenii frumosi din viata ta, ei sunt  cei adevarati, de care avem nevoie si azi si maine si tot timpul si care niciodata nu spun bye-bye cand esti la ananghie!
   Stiu ca tot ce ai facut pentru mine ai facut din suflet, am simtit asta, vreau sa las o parte din sufletul meu  prin aceste cuvinte scrise la repezeala, dar cu sinceritate sa nu uiti ca sunt si voi fi alaturi de tine  MEREU!
   Te iubesc si te pretuiesc mult de tot!

8 comentarii:

  1. :) umarul unui prieten face mai mult decat am crede...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine draga mea Nuta...te pup si te imbratisez!
      Camelia este ca un vulcan, care poate sa "inunde" cu voia ei buna o lume intreaga, are suficiente resurse, acum insa cred ca mai mult ca niciodata ea are nevoie de mine, a trecut printr-un moment dificil, a invins moartea!e o luptatoare!

      Ștergere
  2. Constantin Vlasceanu7 mai 2013 la 11:30

    Un gand frumos,pentru sentimentele si aprecierile minunate,redate in scris,pentru prietena d-voastra! Va doresc in continuare,multi ani,prietenia d-voastra,se vede ,frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te pupam draga noastra .......

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Radio papucel esti acel ceva fara de care undele transmise in eter si-ar pierde intelesul.. Pentru mine…tu esti Olga mea draga….floare de mai ,sora cu soarele de primavara..Stii…sunt foarte suparata in perioada aceasta…..si azi…am stat in balansoar…cu ale mele ganduri…la un moment dat ..o raza de soare mi-a mangaiat chipul intr-un mod deosebit de placut..Am inchis ochii si mi s-a parut ca o mana imi sterge lacrima de pe fatza…..Nu stiu daca ma crezi sau nu..dar in fractiuni de secunda …mi-am zis…e Olga!!!!...am deschis ochii..am privit mirata in jur..si atunci mi-am amintit..ca maine e ziua ta…Nu gresesc ,cred….Eu nu pot sa-ti ofer ceea ce iti ofera zana sufletului tau,Camelia….insa vreau sa ma lasi sa adaug si eu un gand bun la ceas aniversar..pentru omul minunat care esti!!Vreau maine sa te ţin de mână, ştiu că-ţi prinde bine, te-ajută in viitor să treci punţi de netrecut...Poate candva distanta dintre noi va disparea si melodia curcubeului ne va învălui într-o zi ..după ce ploaia isi va încetat aria. Deocamdata raman aici printre cuvinte… La multi ani,draga mea!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTI UN OM ALES....te repsct foarte tare si te admir nespus! Multumesc din suflet pentru ca esti mereu prezenta in viata mea!

      Ștergere