Blog premiat

luni, 22 aprilie 2013

Din nou in Italia...


 In Italia de o saptamana...dar, mai putin prezenta pe net decat in mod obisnuit, asta pentru ca imi doresc sa petrec timpul in alt mod  decat acasa...si chiar reusesc, am prins un timp execelent, un timp care nu te prea lasa sa stai in casa...
      Am avut placerea de data asta sa vad si sudul Italiei, am ajuns la Napoli, si apoi  stiti cum se spune: "vedi Napoli , e poi murire", am vazut si Marea Tiraniana,  minunate locuri, de vis as spune si fericiti sunt cei care apuca sa le vada.
      Mie Italia imi place intr-un mare fel...astfel incat fiecare drum pe care il fac ma incarca  in mod pozitiv, Camelia este asa cum am scris si in articolele anterioare, sora pe care mi-am dorit-o toata viata, dar pe care am avut norocul s-o gasesc abia acum, adica in urma cu cinci ani...ea este un suflet nobil, mult prea nobil  pentru zilele de acum, cand fiecare se gandeste mai mult la el decat la cel de alaturi...ma simt rasfatata alaturi de ea, pentru ca zilele care le petrecem impreuna, sunt perfecte, ea le face in asa fel incat le astept cu drag, este o persoana extrem de activa, reuseste sa imbine perfect utilul cu placutul...si uite asa, nici nu stiu cum trec zilele, chiar ieri ne intrebam amandoua, oare e posibil sa fi trecut deja o saptamana de cand sunt in Italia?
     Ei, si acum ca tot m-am laudat cu sederea mea in peninsula, voi incheia dorind sa aveti parte de o saptamana cu mult frumos , o saptamana implinitoare, alaturi de cei dragi sufletului vostru! ...Promit ca la intoarcerea in tara sa revin cu multe imagini si ganduri dragi, pana atunci pup si imbratisez cititorii blogului meu...>:D<
 

4 comentarii:

  1. Desi sunt foarte ,foarte ocupata...am observat totusi ca ai disparut din peisaj;:)))si eram sigura ca esti in Italia....ai lasat urme si miros de parfum pe covorul prieteniei cand ai plecat la zana cea buna..Ma bucur pentru voi ...vreau pozeee,multe poze cu tine,cu voi doua...Vreau "sa citesc" pe chipurile voastre...povestea prieteniei adevarate...pe care voi ati inventat-o...Va imbratisez cu drag si...fug nu inainte de a-mi pregăti zâmbetul să scrie bucuria cu care intru sa te caut si sa te citesc,draga mea Olga..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandeam eu ca esti ocupata, a sosit primavara cu adevarat, sigur ca ai o gramada de treburi prin curtea casei tale si nu numai, ma bucur insa ca ai trecut sa lasi un gand frumos, asa cum faci de fiecare data.Prietenia adevarata nu stiu daca am inventat-o noi, cert este insa un lucru, ea ne tine la fel de apropiate, ba poate chiar mai mult!pupicei si imbratisari din peninsula!

    RăspundețiȘtergere