Blog premiat

miercuri, 28 martie 2012

Ce-ai face daca?

    Ma gandeam in aceasta dimineata, cat de greu poti sa depasesti  momentul in care cineva drag tie, incearca pur si simplu sa-ti spuna ca "ingheata"orice sentimente  vis-a-vis de tine...iti vine sa spui pur si simplu ca dreptul la fericire e un cliseu oribil...ca acest drept de fapt nu poti sa ti-l revendici oricat ai incerca uneori, pentru ca viata e nedreapta, ca fericirea asta e o stare curioasa la o adica,....unii sunt fericiti de unu' singur, altii, vad fericirea numai in doi...doar gandindu-ma la acest lucru, desi afara era un soare extraordinar, am simtit ca cerul e dintr-o data inchis, ca aerul e irespirabil...si m-a apucat o tuse seaca!..o stare confuza....
     E greu cand nu poti defini natura relatiei, nu stii exact la ce te poti astepta....stii doar ca tot ce se intampla te implineste, dar, ai o lupta continua in tine insati ,gandurile care te bantuie, sunt de fapt emotiile, emotiile fiecarei intalniri virtuale cu el, emotiile insa nu au raspuns...si nu stii exact incotro te indrepti, se lupta cu tine permanent, sunt doua tabere, una ataca cu dezamagire, cealalta cu liniste si limpezime , prima tabara se mentine pe baricade, dar nu pentru mult timp, pentru ca oboseste si pleaca... lasand  loc linistii, dar uneori linistea e apasatoare...ati simtit acest lucru candva? eu da!...mda! poate o sa spuneti ca sunt o tipa - atipica...si asa este...nu va contrazic!...atunci cand este prea multa liniste, imi aduc aminte de momentele sclipitoare din relatia mea si  le invoc in mintea mea, mi-e dor de ele, sunt ca un parfum care iti dau puterea sa mergi mai departe!..am simtit parfumul si azi, si tocmai de aceea vreau sa ies, sa-mi aerisesc gandurile, sa-mi plimb dorurile pe strazi, sa le trimit departe, in ritmul galant al muzicii sufletului meu, care vrea sa mearga demn si senin mai departe!
 ............. Si ma gandesc acum la o  melodia   in care ma regasesc Balada fostelor iubiri
Nicu Alifantis  o spune atat de frumos prin versurile superbe(George Tarnea) ca si linia melodica de altfel...

"E frumos, e prea frumos la tine-n suflet


E tarziu, e prea tarziu la mine-n gand

Impartasim, impartasim aceeasi soarta

Dar nu se stie, nu se stie, pana cand...?"

6 comentarii:

  1. O stare de nesiguranta? sau cum s-o inteleg?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi, am simtit ca mi se ineaca corabiile...daca imi este permis a spun asa...si unde pui ca aveam o "flota" intreaga! :(

      Ștergere
  2. "atunci cand este prea multa liniste, imi aduc aminte de momentele sclipitoare din relatia mea si le invoc in mintea mea, mi-e dor de ele, sunt ca un parfum care iti dau puterea sa mergi mai departe!".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici linistea nu e prea buna, crede-ma...mi se pare ca prevesteste furtuna...si apoi prea mirosea a doruri "prajiturite" in sufletul meu,le-a atins focul iubirii prea tare! dar tu cred ca ma intelegi cel mai bine, te citesc cu mare drag si stiu ce simti, uneori ma regasesc in ce scrii si ma gandesc, ca parca as fi scris eu trairea mea! te admir mult!

      Ștergere
  3. Uf..dezamagirile fac parte din viatza..poate ca suntem uneori prea creduli..

    RăspundețiȘtergere