Blog premiat

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

29 octombrie 2011 - o zi importanta pentru familia mea

Imagini de la nunta fetei mele..cam tarziu, dar se pare ca abia acum au aparut pe site-ul celor care le-au executat (intr-un mare fel, as spune eu..) si carora le adaug multumirile mele:
http://blog.stillforstyle.ro/archives/3363

5 comentarii:

  1. Să fie sănătoşi, să se înţeleagă, să-ţi facă nepoţi, să te bucuri de ei!
    Ţi-am scris mult la comentarii şi nu m-a lăsat ceva să postez. Te îmbrăţişez cu drag! Poze am văzut mai multe pe FB: FRUMOASĂ MIREASĂ, FRUMOASĂ ROCHIE, FRMOS TOTUL! CASĂ DE PIATRĂ TINEREI FAMILII!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am urmarit imaginile Tasha.Mult bun gust afisat de la rochie pana la tort,care a avut accente de alb-negru, Dumnezeu sa-i binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata lunga, plina de zambete si armonie tinerilor casatoriti!


    Felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Elena, multumesc mult pentru cuvintele tale, ma bucur ca ti-a placut, asa a vrut ea sa fie non-conformista, a vrut de altfel ca sa scoata in evidenta mai mult prin petele de negru, gingasia albului!
    @Irina, DOAMNE AJUTA!!ASA SA FIE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am descoperit acest regal!! O,ce nunta minunata...draga mea!Fata ta este frumoasa din poveste care a cucerit inima printului perfect si impreuna au creat o alta poveste..o poveste adevarata in care fericrea,implinirea ..se citeste in tot..atitudine,privire,gest,tinuta..Casa de piatra si cararea vietii sa le fie presarata cu florile sperantei si ale iubirii..Iar tie,draga mea Olga, iti doresc ani multi alaturi de ei si de nepotii care o sa vina si o sa-ti bucure bratele si sufletul generos .

    RăspundețiȘtergere