Blog premiat

duminică, 17 aprilie 2011

"Ajutati-ma ,sa va pot ajuta!"


   
     Am pornit  articolul de la acest indem biblic,pentru ca am avut parte uneori si eu de ajutor din partea celor din jurul meu,am incercat poate sa ajut si eu la randul meu  pe alti oameni,oameni ,care  am simtit ca au nevoie de ajutor,uneori insa te lovesti de un zid,sunt greu de accesat,refuza din prima ajutorul tau,se inchid ca intr-o carapace,sunt indaratnici,dar sufera "cat cuprinde",la greu,pentru ca vezi asta din comportametul lor.
    Sa intelegem deci ca nu cel care vrea sa te ajute te ajuta cel mai mult ci tu cel care poti fi ajutat......cum???? simplu! daca esti deschis spre ajutor te poate ajuta omul de langa tine si omul superior tie,daca evident ii recunosti superioritatea.Hm! dar ce te faci cand in loc sa te accepte,te judeca si te calca in picioare?
    Am recunoscut superioritatea celor din jur,acest lucru mi-a adus numai bine in viata,am invatat  ca pot sa fiu mai buna daca vreau, ca pot sa fac pasi pe scara evolutiva,prin perseverenta si prin faptul ca am realizat ca este loc   de mai bine,de mult mai bine...mi-am cautat aliati in gandire si actiuni ca sa reusesc o autodepasire,am tins mereu spre asa ceva,acum unii o sa spuna,pai,mai ai timp de schimb de idei...cand pamantul iti fuge de sub picioare si poate ai chiar doua job-uri pentru a putea face fata problemelor pecuniare?...da!! poti daca vrei! asta e parerea mea,voi ce parere aveti?...
   Luand in considerare faptul ca FARA VOIA VOASTRA NIMIC NU VA POATE ATINGE...cat de deschisi sunteti?
    Pentru ca azi sunt Floriile vreau sa urez tuturor celor care poarta nume de floare  ..dar si tuturor femeilor,pentru ca toate sunteti flori,flori minunate,sanatate si iubire cat cuprinde,sa fiti rasfatate asa cum se cuvine!

12 comentarii:

  1. Si eu tie, iti daruiesc toate florile din lume!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori in viata ne lovim de momente mai putin placute , fie ca am gresit cu voie sau fara voie, toti avem suisuri si coborasuri...
    Cu siguranta toti avem nevoie unul de altul,dar ai dreptate , totul depinde numai de noi .
    O zi buna si La Multi Ani tuturor FLorilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Schimburile de idei sunt baza comunicării. Comunicarea e baza iubirii, a existenţei sociale, a artei scrise şi vorbite, a ştiinţei lingvisticii, a teoriei literaturii, a literaturii însăşi, a psihologiei şi ştiinţelor conexe şi lista e foarte lungă. Prin urmare, fără schimburi de idei, suntem doar nişte marionete cu cheiţă sau sfori, care se supun unor comenzi elementare, foame, sete, somn, reproducere. Deşi sunt multe astfel de marionete sau legume pe lume şi mulţi comunică enormităţi sau inutilităţii, mai sunt şi unii ce preferă să comunice esenţe, idei, să dezbată lucruri interesante, să caute, să deschidă căi... Da, Olga, de noi depinde.

    RăspundețiȘtergere
  4. Karina,multumesc!sarbatorile de Paste sa-ti aduca lumina in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  5. Criss,
    Tu acum treci printr-un astfel de moment,ma bucur insa ca te descurci bine,pot sa-ti spun ca te felicit chiar!esti pe drumul cel bun!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Vocea de departe,
    Ce bine le spui,marionete cu cheita si sfori...fara personalitate,de ce?pentru ca asa aleg sa fie!..pur si simplu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmm, nu stiu cat sunt de deschisa. Poate ca uneori chiar deloc. De ce? Pentru ca am un orgoliu tampit, caruia nu prea ii pot face fata. Ma cam controleaza. :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sarbatori cu bucurie si Paste fericit! Te imbratisez , Olga! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sărbători fericite alături de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere