Blog premiat

vineri, 18 martie 2011

"Vreau sa ma iubesti atunci cand o merit cel mai putin,pentru ca atunci am nevoie cel mai mult!"

 Ganduri spanzurate, multa tacere ...  dor si amintire...
  Distante,oameni,destin...cantec pierdut,intrerupt in drumul lui spre stele...
  Joc de culori,de nuante...de idei care mor inainte sa se nasca...

  Un puzzle pe care mouse-ul refuza sa-l  faca...
    piese pierdute,oameni.....praf de stele,nisip si mare,valuri si pescarusi..

10 comentarii:

  1. O viata lipsita de fericire şi bucurie este o viata trista, neimplinita si fara sens. Este o viata in care faci totul mecanic (ca asa trebuie), plictisit si fara chef.Dar ce-i viata ?????Unii ar spune : “Viata este o tesatura de dorinte” ,altii “Viata este o succesiune de momente. A il trai pe fiecare inseamna a reusi “,eu as spune ca ,” Viata este o aventura in iertare “.Toate lucrurile care ni se intampla fie din cauza noastra sau a altora le dotoram iertare . Iertam pentru ca iubim . Tot in scopul nobil al iubirii cautam scuze propriilor slabiciuni, acceptam sa gresim premeditat, lasam ratiunea sa o ia razna, sentimentele noastre sa actioneze in locul nostru si luam decizii pe care nici noi nu le intelegem. Exista insa anumite lucruri pe care nu trebuie sa le faci daca iubesti .Imi staruie in minte un citat,”iubeste-ma pentru ce sunt ,nu pentru ce ai vrea sa fiu “ . Cand iubesti sincer si neconditionat , suntem dispusi sa facem multe. Suntem fericiti in necazuri, probleme si incercari. Lacrimile vor curge, insa zambetul iti va aparea pe fata atunci cand vei simti sinceritate si credinta .Il vei vedea cum iti va sterge lacrima ce refuza sa te asculte. Si ce poate fi mai frumos decat sa stii ca el este alesul tau . El este singura fericire!Imi doresc din suflet sa-ti gasesti linistea sufleteasca si pe chipul tau sa apara zambetul , ca raza soarelui ce topeste de placere roua diminetii !cu drag pentru tine ,scumpa mea prietena !

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine e deja cer senin!!! :)
    Poate ca si ploile au rostul lor...spala relele din suflet! ....ma simt azi mai vesela ca niciodata!!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. superba melodia, iar jocul tau de cuvinte a fost foarte furmos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ganduri pustiite,la ceas tarziu...care au plecat cu noaptea,ziua le-a eliminat din mintea mea...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunata melodie !
    Daca peretii ar putea auzii toate gandurile noastre , daca ei ar putea asculta toate cuvintele care se lovesc de ei zilnic si neancetat , daca ei ar putea striga la noi atunci cand spunem lucruri nedrepte , daca ar putea ei sa ne reaminteasca momentele minunate din viata noastra pe care ei le-au vazut si ...trait odata cu noi dar noi le-am...uitat , atunci cred ca acesti pereti s-ar darama de greutate uneori sau alteori ne-ar "trage" de maneca si ne-ar aminti ca viata a fost si...este frumoasa ! Ne-ar aminti ca noi si numai noi avem puterea de a fi fericiti , ne-ar aminti ca doar in noi sta vointa de a ridica ochii spre ...soare si de a zambi si ...da -draga Olga- da , ploile au rostul de a spala relele din suflet si de a ne reda ...lacrima curata de ...fericire ! Ploaia ne invata sa plangem ! In noi sta forta de a invata sa...zambim si chiar sa...radem !
    Restul e tacere si...ziduri tacute ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ziduri tacute...da Liliana!
    Lacrimi,de bucurie,de tristete care cocheteza cu noi in diferite impostaze,ne bucuram si de unele si de altele daca stam sa socotim,pentru ca ne purifica,sau ne inalta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Jocuri de cuvinte,care ma duc cu gandul la ore tarzii,cand poate nu ne gasim linistea,cand cautam solutii pentru ziua urmatoare,le avem cu totii,nu numai tu...!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dorina ,asa este! noaptea-i un sfetnic bun! sau asa ne-a lasat Slavici sa credem prin personajul sau Mara.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai auzise de ceva timp cantecul asta. Ce frumusete scalda peretii vorbitori :)
    Te imbratisez , Tasha draga.

    RăspundețiȘtergere
  10. Amuleta japoneza,
    Mie imi place mult CELINE DION...o dau si la emisiunile mele de la radio,aproape in fiecare zi!:)

    RăspundețiȘtergere