Blog premiat

vineri, 7 mai 2010

Paradis cu urzici

Azi am starea aceea nedefinita cand nu-mi vine sa fac nimic,desi am o sumedenie de lucruri pe lista,imi beau cafeluta si ascult Yanni...ma uit pe geam si vad ca ploua,ploua si in sufletul meu,o ploaie din aia mocaneasca,prevad ca o sa tina mult....pentru ca poate asa suntem noi setati de Cel de sus sa ne mai spalam sufletul cu cate-o ploaie din asta marunta,ca apoi s-o luam de la capat,mai curati si mai luminosi.
Poate azi realizez ca lumea mea e definita de iluzii,poate ar trebui sa-mi schimb sistemul de valori si sa am alte nevoi si certitudini,si nu ma mai mir ca azi ploaia asta cade transversal peste gandurile mele,o sa mi le inunde,dar duca-se!!!! m-am saturat de ele!Mi se pare ca am nimerit intr-o lume mercantila,intr-o lume in care fiecare urmareste sa-i fie lui bine,intr-o lume sonora,in care cel care da din coate este luat de bun,o lume care mi-a dat o euforie temporara,o lume care ma incolacea cu bratele dar care imi dadea lacrimi cu gust de mare...lacrimi produse de acuze variabile,poate ca si eu gresesc ca-mi astern gandurile pe tava,sunt sincera si ce-i in gusa e si-n capusa...nu ma gandesc ca unii abia asteapta sa te  loveasca pe la spate,care o fi interesul lor,nu pricep?dar mai conteaza?voi suporta penitenta pe care poate o merit...si voi cauta o alta lume,o lume care sa ma accepte asa cum sunt cu bune si cu rele,pentru ca nu-i asa ,nimeni nu e fara pacate...si apoi intr-un paradis fara urzici,lumea ar deveni anosta.
Poate am cumparat si am vandut prea multe iluzii,ar trebui sa ma opresc sa spun stop cadru ,sa le dau pe toate pe gratis celor care mai cred in ele...o sa-mi ramana in suflet doar cateva firicele mici,cateva scame,apropos,cum sa fac sa ma scap si de aceste mici farame?imi spune cineva?
Sper ca pana maine cand e ziua  mea de nastere sa am sufletul curat si senin si sa ma bucur de oameni buni si frumosi care sa-mi fie alaturi.
Weekend implinitor va doresc,fara ploi temporare in suflete...

36 de comentarii:

  1. Migraţi, pentru două zile, mai la sud...
    Aici este soare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre toate relele şi bolile din cutia Pandorei, invidia şi gelozia sunt cele mai agresive. În "paradisul cu urzici" care e lumea asta, dacă ai puterea să-ţi croieşti un drum fără răni prea grave, deşi numai tu ştii cum ai luptat pentru asta, va veni întotdeauna cineva cu o mască amabilă sau veselă, ca la carnaval, în spatele căreia chipul îi e strâmbat de invidie. Şi la mine plouă, Olga şi tot aştept să treacă de mulţi, mulţi ani... Mă întorc atunci cu sufletul spre bucuriile mărunte şi spre flori şi mai trag o linie pe răboj...

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea Tasha,
    Trăim într-o lume iluzorie, suntem înconjuraţi de iluzii...Uneori ne ajută să mergem mai departe, alteori ne rănesc sufletele, fac parte din viaţă, dar cred că nu îţi spun nimic nou...Eu văd în tine o femeie extraordinar de puternică, demnă de toată admiraţia, care ştie să-şi continue drumul cu fruntea sus chiar dacă se mai împiedică de urzici.Iar după ploaie, mereu apare soarele. Eu îţi doresc din tot sufletul ca atunci când vei zări o singură urmă de paşi pe nisip, să ştii că atunci, Dumnezeu te poartă în braţe...Un weekend frumos, înconjurată de oameni dragi şi "La mulţi ani" fericiţi! Te sărut cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani pentru maine!He he he...ce coincidenta,e si ziua lui Andrei :) Iti doresc sa iti fie bine si gandurile acestea sa se duca precum frunzele duse de vand si sa fie inlocuite cu unele mai vesele!

    RăspundețiȘtergere
  5. uite, ce ti spun eu, ploile astea temporare ne ajuta sa ne dam seama cine suntem, sa stim ce vrem si care sunt dorintele noastre cu adevarat!!!!


    LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:*:*:*:*:*:*


    SA NE TRAIESTI MULT MULT MULT SI SA NE FACI EMISIUNI FRUMOASE:):):*:*>:d<

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa ajungem la superbele flori ale vietii, chiar daca mainile mai simt usturimea urzicilor....
    Un copac cu flori iti daruiesc inca de azi draga mea.Si un sfat: Sentimentele pure cele mai intime, trebuiesc tinute incuiate in seif nu la indamana tuturor trecatorilor,unii incaltati cu grele cizme cazone, care ar putea strivi tot.

    La multi ani pentru maine, si binecuvantarea lui Dumnezeu peste tine draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI, TASHA, SĂ FII SĂNĂTOASĂ SI SĂ AI PARTE NUMAI DE BINE. ÎTI TRIMITEM ANTICIPAT GÂNDURILE NOASTRE BUNE...

    Cristian si Geanina

    RăspundețiȘtergere
  8. Un "La mulţi ani !" anticipat :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Stai linistita ca "e curat" la tine!doar cite o ploicica ca cea de azi...E bunA CITE UNA!
    tE PUP CU MARE DRAG!
    hAI CA VIN SI MIINE CA AM TREABA AICI!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani !pentru ziua de maine si un dar la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  11. Viata ar fi foarte trista fara flori chiar daca mai apare in cale si cate o urzica trebuie sa stim sa trecem mai departe cu incredere si curaj .Tu esti un exemplu in acest sens ai stiut sa iai viata in piept ,sa treci peste urzici si sa fi invingatoare . Felicitari !


    De ziua ta iti doresc toata bucuria si fericirea din lume , sa te bucuri de tot ce ai si te face fericita, visele tale sa prinda viata _La multi ani si sanatate multa !

    RăspundețiȘtergere
  12. LA MULTI ANI , OLGA!
    Desi te-am urat si ieri , ca sa fiu prima... :)) , te urez si azi , mai abitir si mai cu aplomb si vreau sa cred ca acele ganduri insirate ieri , azi au zburat din mintea ta precum puful de papadie....Distreaza-te , simte-te extraordinar , fi vesela si primeste cu bratele deschise ziua de azi , alaturi de oamenii dragi tie....iar restul...hehehehehe....pune la cur , pe cuvant....Viata e mult prea scurta ca sa o umplem cu rahatul iesit din gura si mintea celor ce au iesit pe poarta lasata de deschisa Dumnezeu la gradina aia....sti?! ;) Si pune mana si fa curatenie pe blogul asta atat de viu si vesel , ca nu mai dau pe la tine prin batataura daca nu faci curat...pricepisi , da? :D
    Te pupa si te imbratiseaza cu drag subsemnata si mustacila , sa ai o zi la superlativul absolut si sa aud ca ai dansat pe mese si te-ai chefuit cum o data pe an , de ziua ta , se poate face...Da? :D
    La multi ani , draga mea! :-*

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani!!! Doamna deosebita, fire delicata!
    Iti doresc pace si lumina in suflet si in casa! Ploile triste sa te inunde cit mai rar; sa ai parte de cit mai multe bucurii si impliniri, iar in preajma-ti sa ai cit mai multi oameni buni, dragi sufletului!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. La mulţi ani, Olga ! Îţi urez detaşare de toate cele rele, să-ţi păstrezi optimismul pe care ţi-l admir sincer, francheţea şi vivacitatea şi cât mai multe bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga mea...ti-am dedicat un film in care am pus toata dragostea mea...L-am pus pe netlog si imi pare rau ca nu il pot posta si aici. Esti un om minunat,o femeie frumoasa ,o mama deosebita ,o prietena generoasa Intamplarea sau destinul poate
    ne-au intalnit pasii ,ades ratacitori..
    si suflete ingemanate
    au suspinat acelasi dor.. , Te rog nu uita
    ai intrat in gandul meu,
    te-ai instalat in inima mea
    si ai plantat flori..
    ai grija de ele mereu
    caci ele se hranesc
    cu sangele meu..
    De ziua ta impletesc cununi de dor
    in ele prind vise in zbor
    si -l rog pe El sa-ti daruiasca azi
    un zambet vesnic pe -un brazdat obraz..
    sa -ti dea puterea de-a zambi mereu
    de-as putea ..ti-as darui asta chiar eu..
    Multi ani sa ai si impliniri visate
    Sa se prefaca azi in ..fapte..
    Sa ai doar bucurii si sanatate
    de-as putea ..ti le-as darui chiar eu pe toate..
    Te-mbratisez cu drag si-ti daruiesc

    o un gand curat si.... ..te iubesc..!!
    pentru prietenia ta,iti multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna dimineata, draga Olga !
    Cu toate ca ti-am trassmis Urarile de ziua ta pe mai multe cai, nu voi fi zgarcit, si iti mai spun inca odata LA MULTI ANI !
    As dorii sa cred ca aceasta pauza de ZIUA TA, te-a convins ca, vorba lui dintim,isoara „„ ar trebuisa pui mana pe matura si sa faci ceva curatenie pe CUTIUTA si prin VIATA TA .
    Cred ca acum ai putea sa discerni cam cum este cu PRIETENIA VIRTUALA, si sa incepi sa iesi din VIRTUALIA trecand usor spre REALIA.
    Chiar daca eu nu amreusit sa te conving de cele spuse, INT AMPLARILE din ultima vreme ar trebui sate convinga, de aspectele pe care le tot rumegam noi doi.
    Ar fi multe de spus in aceasta perioada, insa dupa cum stii bine, am promis „„ sa ma abtin „„, deci DOAR atat mai pot sa spun ( atat mi-ai permis tu ), ca TE IUBESC, si TE ASTEPT IN VIATA MEA !
    Sa ne traiesti OLGA MORAR, acea persoana care esti cu adevarat !
    Ioan Lungu ( Nelu de la Brasov ), oricum stiu ca am ajuns ARHICUNOSCUT....

    RăspundețiȘtergere
  17. Sper ca, în viaţa de veci, să nu fiu lipsit de urzici! În cea prezentă, n-am prea apucat să mă satur de ele...

    RăspundețiȘtergere
  18. Migrez,migrez mai departe ,zbor vineri spre Italia!draga Cataline!

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga mea Mona,mi-ai fost de mare ajutor,ai fosdt alaturi de mine cu comentarii pretioase cat timp am sustionut emisiunea la radio,multumesc inca o data! saptamana care vine zbor spre Imola -Bologna,voi sta o luna,Imola e orasul care imi aduce liniste si pace in suflet,imi place si asezarea lui foarte tare,e lumea civilizata si de fiecare data revin cu mare drag si placere,centru vechi ma fascineaza!dar si parcul de langa pista de raliuri,e adevarat paradis...

    RăspundețiȘtergere
  20. Mihaela,multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!...soarele deja a aparut...:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Ioana-Catrinel,sa-ti traiasca Andrei,si tu la fel multi ani buni si frumosi...multumesc din suflet pentru urare!:)

    RăspundețiȘtergere
  22. Emilia,multumesc din suflet!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Monica,multumesc!
    Iar legat de emisiuni,sunt acolo prin tine,nu uita asta!:)

    RăspundețiȘtergere
  24. Leni,mas bucur ca te-ai alaturat celor care m-au felicitat,sa fii sanatoasa si iubita! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  25. Ana-Maria,
    asa s-a intamplat,am petrecut zile minunate,dar cam istovitoare...dar m-am gandit si la tine...sa stii!>:D<
    Multumesc pentru tot draga mea draga!

    RăspundețiȘtergere
  26. Nelush,
    Multumesc foarte tare,pentru gandurile frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  27. Mara,multumesc mult pentru tot ce-ai facut pentru mine,n-am avut inca timp dsa intru pe netlog,banuiesc ca ce ai facut e minunat si-ti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dan Chichernea,multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  29. Vania,asa e,sunt benefice organismului,contin fier...;)

    RăspundețiȘtergere
  30. MIKI,MULTUMUMESC MULT PENTRU DARUL VIRTUAL!~
    O sa-l iau ...cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  31. Sper ca e primit si cu 2 zile intarziere! LA MULTI ANI , OLGA! Sa ai parte de tot ce-ti doresti dar numai de ceea ce te face fericita si-ti este de folos!

    RăspundețiȘtergere