Blog premiat

luni, 22 martie 2010

Mile Carpenisan a ajuns la ceruri...

Vestea mortii lui Mile Carpenisan ,m-a bulversat ...atat de tanar,la numai 34 de ani...in floarea varstei,cand am auzit vestea proasta parca mi s-au taiat picioarele,un tanar care a trait intens viata,si-a riscat-o chiar ,nu e usor sa fii jurnalist de razboi...imi amintesc cum citisem pe blogul lui Dan Negru ca isi pusese la licitatie casca de razboi pentru a ajuta un tanar bolnav de leucemie...ce suflet nobil a avut...nu si-a dorit mult,uite ce scria pe blogul lui,ca ar vrea sa fie un om de zapada...sa bucure copii,acum e ingerul lor...a ajuns la nori... "As vrea sa fiu un om de zapada. As vrea sa se bucure toti copiii in jurul meu, sa starnesc zambetele bunicilor lor si parintilor ce odata au fost copii. As vrea sa fiu un om de zapada pentru ca traiesc intr-o tara plina de ura fata de orice mai putin fata de oamenii de zapada. Nu mai vreau sa fiu din carne si oase pentru ca alea se strica cu timpul. E tara in care e bine sa fiu om de zapada. Atunci cu siguranta voi vedea multe zambete si sunt convins ca nu ma va deranja nimeni. Pai ce nu aveti dovada? Cine s-a preocupat vreodata serios sa curete zapada? Nimeni. Asa ca eu voi putea sa raman linistit si sa nu provoc griji prin simpla’mi existenta pana la primavara. Cine s-ar ingrijora pentru un biet om de zapada? …. iar apoi cand vine primavara as vrea sa ma topesc si sa devin apa. Sa se scalde toti copiii in ea si sa se bucure sa se balaceasca si bunicii si da si parintii ce odata au fost si ei copii…."
Am citit blogul sau,cred ca ultimele postari,le-a scris in mare suferinta...m-au intristat si pe mine...adio,Mile,sa-ti fie bine acolo unde te-ai dus.......Jurnalist in vremuri interesante..Odihna vesnica!



Am gasit acest filmulet pe Youtube,merita vazut...

Sursa foto:www.adevarul.ro

7 comentarii:

  1. Vai,Tasha!Azi am plecat de dimineata pe la ora 7 si am venit dupa ora 2o!O parte de zi stresanta dar s-a terminat bine!!!
    Aflu de la tine acum...!Ce rau imi pare....
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
    Adio...Mile!
    Of,Of!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tasa,am scris un comentariu aici!Oare l-ai primit???

    RăspundețiȘtergere
  3. Mariana,asta e...destin tragic,prea tanar s-a dus la ceruri...D-zeu sa-l odihneasca-n pace!
    Am primit toate comentariile tale...multumesc ca ai trecut...te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa-l odihneasca. Din pacate moartea nu tine cont de varsta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ca le-ai primit!
    O seara linistita si noapte bunuka!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am aflat ieri după ce am intrat la Cristi pe blog. Regret că valorile se sting mult prea repede.
    Dumnezeu să-l odihnească!

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am apreciat foarte mult ca reporter.Din pacate, ziua de maine nu ne apartine.....si drumul fiecaruia se va sfarsi....
    Binecuvantata sa fii tasha!

    RăspundețiȘtergere