Blog premiat

duminică, 28 martie 2010

Camelii pentru Camelia...si nu numai!



Duminica Floriilor - pacat ca azi ploua la Satu Mare,as fi vrut sa ofer imagini cu florile minunate din fata si din spatele blocului meu,nu pot din pacate,dar,pentru ca e aceasta duminica sfanta,am sa-mi indrept gandurile spre draga mea Camelia ,prietena mea din Italia,dar care acum este in concediu in Grecia,draga de ea, are nume de floare...apropos de asta cand eram prin primii ani de liceu  am citit cartea lui Dumas-fiul"DAMA CU CAMELII"imi tot puneam intrebarea cum arata aceste flori?...nah!!de unde sa stiu eu  copila de la tara,cum arata florile acestea minunate?
Am aflat abia  tarziu...dar,nu asta e important...important este ca eu am avut norocul sa cunosc  o Camelia in realitate,D-zeu mi-a dat aceasta sansa,si nu oricand ,ci atunci cand aveam cea mai mare nevoie de un  prieten adevarat...am gasit in Camelia,nu compasiune pentru ceea ce mi se intampla mie la acea vreme ci multa incredere,entuziasm,asta mi-a sugerat si asta am castigat in urma intalnirii cu ea...am venit din Italia total schimbata,schimbata in bine evident,lucrurile astea nu le poti uita,si nu le voi uita niciodata!Mereu voi crede ca ea este un inger pe pamant,D-zeu mi-a scos-o in cale pentru a-mi arata ca viata este frumoasa si merita traita...ea este sora pe care mi-am dorit-o toata viata,D-zeu mi-a scos-o in cale in sfarsit!
Multumesc Doamne pentru toate minunile pe care le-ai facut pentru mine!
Multumesc mult draga Camelia pentru tot ce ai facut pentu mine,ar trebui sa adun toate cameliile din lume ca sa-ti multumesc pentru tot ,dar din pacate n-am cum ,astfel incat ma rezum la imaginile pe care le gasesc pe net...sa fii iubita si fericita,detaseaza-te de conflictele interioare care uneori mai cocheteaza cu tine,fii asa cum te stiu eu :vesela,senina si pusa pe glume,te iubesc surioara!...primeste strangerea calduroasa ce vine din sufletul meu,la multe zile de Florii,cu sanatate si iubire multa!Iti amintesti cum ne-am oprit cu masina langa livada de caisi in floare  si pentru ca in masina era CD-ul cu Michael Jackson,am plans de fericire amandoua?...asculta melodia (stiu ca-ti place la nebunie Michael)pe care am ascultat-o atunci si gandeste-te o clipa ca suntem impreuna!
Tuturor celor care poarta nume de flori,le doresc sanatate si zile implinitoare,cu bucurii si fericire multa!



Sursa foto:http://www.mediafax.ro/life-inedit/una-dintre-cele-mai-rare-camelii-roz-din-lume-a-inflorit-la-gradina-botanica-din-londra-5730289

6 comentarii:

  1. Esti minunata Tasha (Olga)! Ne-ai demonstrat prin intelepciuea-ti ca Bucuria vine din lucruri marunte, Linistea vine din suflete, Caldura Sarbatorilor vine din inimile noastre.
    E SARBATOARE LA FLORII E Sarbatoare la Florii / Cum n-a mai fost vreodata,/ Caci Cel prezis de profetii,/ Azi in Sinon se-arata. "La multi ani tuturor ce poarta nume de FLORI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ionutz,sa fii iubit si fericit!
    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULŢI ANI! Şi multe bucurii! Numai bine, gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ganduri bune si mamei tale...sa fie fericita si iubita draga Cristian!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna TASHA nu stiu daca in familie ai vreun sfant dar ii urez prietenei tale CAMELIA un calduros LA MULTI ANI !
    la fel si tu sa ai parte de numai bucurii ca ai un suflet de aur ,te pooooop

    RăspundețiȘtergere
  6. Te pup si eu Anana...n-am avut sfinti in familie,dar ik-am cumparat un cadou unei vecine de-a mele care e Margareta ,a impresionat-o gestul pana la lacrimi...:)

    RăspundețiȘtergere