Blog premiat

marți, 23 martie 2010

Azi vreau sa fiu vesela!

M-am trezit cu o durere de masea cumplita,nu-mi vine sa fac nimic,singurul lucru care l-am facut e ca mi-am facut o cafeluta si am baut un Nurofen...daca n-o sa cedeze,va trebui sa ma duc la un dentist si mi-e asa frica,de n-aveti idee...
Noroc cu vremea buna de afara,asta macar imi da o stare mai vesela,e soare din nou...acum cu adevarat cred ca a sosit primavara...se aud ciripituri de pasarele,m-am uitat si la magnoliile din fata blocului  dau sa se deschida florile,citeva zile si nici corcodusul din fata nu sta degeaba e plin de muguri,narcisele sunt aproape inflorite...cred ca maine le voi vedea deja in plina floare.
Uite cum imi alung eu gandul durerii,gandindu-ma la flori si pasarele,la soare ,la caldura si la lucruri care ma fac  sa ma simt bine,nostim nu-i asa?:)
Apropos de asta,vazusem in reluare emisiunea lui Maruta "parastasul vesel" in care Tantareanu era inconjurat de fete frumoase,iar una statea goala pe masa acoperita cu flori...ca lumea! foarte tare,uite cum reusesc unii oameni bolnavi de cancer sa alunge boala,gandindu-se la lucruri frumoase....ce mult conteaza gandirea pozitiva...imi amintesc ca acum aproximativ doi ani,am vazut o emisiunea a Mihaelei Radulescu"Duminica in familie" si povestea cum doi bolnavi de cancer s-au cunoscut intr-un spital,s-au indragostit foarte tare unul de celalalt iar acest lucru a ajutat la vindecarea lor...dupa aceea barbatul a scris chiar si o carte,ideea era ca iubirea i-a salvat...ce frumos!!!m-a impresionat foarte tare povestea lor...
GNDIREA POZITIVA face minuni...de asta m-am convins si eu ..am trecut si eu prin miracole,dar despre ele voi povesti alta data...
Acum,ma imbrac si ies in oras,vreau sa uit de durere...vreau sa uit de tot ce ar putea sa-mi apese sufletul...azi vreau sa fiu vesela! o sa dau o raita pe la magazine,cam mi-au tras cu ochiul niste semisandale ieri...sa vad daca le iau ori ba..
Saptamana trecuta am facut niste poze prin oras,erau dupa zapada care cazuse,asa nepoftita,o sa le atasez azi...asa ca sa mai ma laud si eu cu orasul nostru...hehehe!!! zic nostru,cam stau pe doua scaune..  si zau daca mai stiu cui apartin,Negrestiului sau Satmarului?

22 de comentarii:

  1. Sper să scapi de durerea aceea cât mai repede şi să ai o zi bună, aşa cum ţi-o doreşti. Gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Partial mi-a trecut...mai ma apuca asa din cand in cand...:)
    Ganduri bune si spre voi!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa se alunga durerea, cu ganduri frumoase si facand lucruri care ne incanta.O zi frumoasa, Tasha!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ajuta foarte mult gandirea pozitiva. Si pe mine ma ajuta enorm.
    Sa va treaca durerea de masea.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos orasul.Foarte bine ca esti vesela.Iar daca iti mai trece si maseaua,ceea ce iti doresc sa se intample,va fi minunat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase imagini, am fost o dată în Satu Mare şi m-au impresionat calmul şi o anumită senzaţie de intimitate... Tasha, apropo, când mai vrei să "magnetizezi" o măsea, nu mai bea Nurofen cu cafea. Cafeaua neutralizează analgezicele în 80% din cazuri, aşa că personal cred că mai mult optimismul şi gândirea ta pozitivă au învins nevralgia. O zi cât mai bună să ai.

    RăspundețiȘtergere
  7. La Bucuresti ploua,dar mi-ai transmis putin din starea ta.Cumpara-ti semisandalele(mi-a placut asta!),dar du-te si la stomatolog,mai devreme sau mai tarziu tot acolo vei ajunge.Nu mai doare ca pe vremuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu vreau sa aud de masea. E bine ca ti-a trecut. Eu am o saptamana jumate de cand sunt umflata, ma doare. Si dentistul nu-mi poate face nimic decat atunci cand se desumfla. Iau antibiotice si niciun semn. Sper sa mi treaca, pentru ca deja simt ca o iau razna.

    Ma bucur mull pt tine:):*

    RăspundețiȘtergere
  9. Joykarisma,la mine chiar functioneaza asta,crede-ma!
    Ma bucur ca ai trecut pe la mine,te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vocea-de-departe,
    te mai astept ...ia-o ca pe o invitatie,iar legat de durere n-am realizat ca asocierea cafelei cu nurofenul n-ar fi compatibila,de durere chiar n-am mai gandit nimic...acum ca-mi spui,am gasit logica...:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Angela,
    sper ca nu te-ai gandit la lupte cu expresia de semisanda...stii,aveam in tinerete o pila la un magazin de pantofi,pentru ca na! pe vremuri pantofii frumosi ii capatai cu pile,sau un ciubuc lasat vanzatoarei,si uite asa aveam pe sefa de la magazinul de lux din oras,ea imi spunea:
    -d-na, am primit o semisanda foarte draguta,asa cum va place d-stre...(adica cu botul decupat putin si in spate cu bareta...astea insemnau semisandale pentru ea...:))
    Expresia mi-a ramas...o mai folosesc din cand in cand... ;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Monica,stiu cum este...eu trebuie sa renunt la o lucrare,tocmai am fost la medic,dar,am sa aman pana dupa Paste ca nu poate sa-mi lucreze alta pana de Paste si chiar nu vreau sa am lipsa dinti acum...asa ca mai sufar putin...ce sa fac?:(

    RăspundețiȘtergere
  13. Olga , ma bucur imens ca gandesti pozitiv , pozele sunt grozave...mergi la stomatolog , chit ca te taie burta de frica...si te pup , ca tare mult mi-o placut optimismul tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. BUNA TASHA
    te pooooop si o zi fara durere de masea si f. vesela dupa cum iti este sufletul de frumos AM INTRAT SA MAI VAD CEVA FRUMOS LA TINE CU TOATE CA SANT TRISTA DAR MAI UIT DE NECAZ CA CEVA POZITIV MA INTARESTE SI KIAR AM GASIT LA TINE ACEST SUBIECT CARE ASA ESTE ,IAR CU DUREREA DE MASEA TE CRED CA AM TRECUT SI YO PRIN ACESTE DURERI CARE YO CRED CA E MAI DUREROS CA O NASTERE ITI MULTUMESC DE RETETA ESTE F. BUNA SI SPER SA O FAC SAPTAMANA VIITOARE DACA NU VOI FI PRINSA IN NECAZUL MEU

    RăspundețiȘtergere
  15. am uitat sa-ti spun ca imi plac imaginile din orasul tau f. frumoase
    te poooop

    RăspundețiȘtergere
  16. TASHA am citit azi ca ma intrbi ce suparare am ,nu as vrea sa te intristez ca esti o fire f. vesela si n-as vrea sa te vad altfel dar iti spun ca mama mea de 81 ani f. bolnava este de o saptamana in coma si nu se mai poate face absolut nimic si asteptam din clipa-n clipa vestea cea mai grea ,dar nush cat poate dura aceasta asteptare ,te rog sa nu te intristezi sa fi vesela mereu ,te poooop

    RăspundețiȘtergere
  17. Ana-Maria,datorita optimismului am scapat de moarte,o sa povestesc odata tot....

    RăspundețiȘtergere
  18. Anana,ma bucur ca ai trecut din nou pe la mine...azi n-am intrat pe blogul lui Anis ca am pleat in oras..dar diseara intru sigur si facem caterinca iar...:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Anana,te inteleg.sdi mama mea a murit la 90 de ani,dar m-a durut la fel de tare ...unii spun"eee,a fost batrana,ce mai vrei..."dar nu-i asa te doare chiar daca ar avea 100 de ani...si tot ai vrea sa n u se duca...curaj Anana,roaga-te pentru ea....

    RăspundețiȘtergere
  20. Cred ca pana la ora asta ti-a trecut maseaua..In afara de masea...frumoase ganduri..frumoase cuvinte ,ca de obicei..La noi azi a fost f frig....si pomii intarzie sa inmugureasca iar florile ,suparate si ele de vremea de afara nu vor sa isi deschida..sufletul..catre noi.Tu..DA!! O faci mereu..Te imbratisez cu drag..

    RăspundețiȘtergere
  21. Sper sa te lase durerea si sa ai parte de zile minunate. Sa fii fericita :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumesc draga Lillee...azi inca nu sunt fericita,n-am scapat de durere...:(

    RăspundețiȘtergere