Blog premiat

sâmbătă, 27 februarie 2016

Rasfat interior

 
 
        Dimineata cu tihna...cu mesaje frumoase  de la cei dragi, cu ganduri alese si  cu soare afara, prilej oportun pentru o calatorie in regatul launtricului meu.Respir si inspir iubire, savurez aceste momente, aceste clipe  de liniste, de intimitate cu sufletul meu si ma simt multumita, fericita dar si recunoscatoare Lui ca-mi scoate in cale oameni speciali!
       Azi am inteles  mai bine ca niciodata ca iubirea porneste din noi, incepe cu noi atunci cand ne iubim, cand ne pretuim si cand avem sufletul deschis spre iubirea celor care vad in noi oglinda sufletului lor!de ce spun asta? pentru ca e mare lucru sa vezi omul "Eu" in omul de langa tine! azi i-am vazut chipul mai bine ca niciodata....frumusetea sufletului e cel mai mare dar pe care il putem oferi cuiva, pentru ca l-am primit pot doar sa spun -  Multumesc pentru iubirea  autentica, plina de umor, loialitate, rabdare, grija si putina nebunie, ea a fost trecuta prin filtrul inimii, am simtit acea tresarire si am simtit ca-mi onoreaza propria existenta!

duminică, 21 februarie 2016

Culori sentimentale

 


     Se spune ca verdele este culoarea perseverentei, o culoare care te incapatineaza sa fii tenace, iti da puterea de a merge mai departe, ma gandesc ca a  fost isteata ideea sa-l plaseze si la semafor cu drept de  libera trecere...
    Imbrac  azi sufletul in verde,  verde crud,  nu verdele pal ci unul intens, asa simt  linistea si echilibru interior, imi da speranta si starea aceea de bine si parca as vrea sa trimit un amestec de culori spre cineva drag mie, un curcubeu cu un manunchi de sentimente si emotii si parca simt ca-mi cresc aripi spre o noua viata si vreau sa cred ca e un zbor frumos pentru ca cine crede in zbor e stapan peste zare, simt cum lastarii timpului prind viata, vibrez in culori vii si bucuria vietii o simt din plin.
    In sufletul unei femei e vesnic primavara, ploile dorului  si a sperantei cad mereu, dar sunt ploile iubirii, noi suntem cele care dam viata, suntem zambete impletite cu frumosul din camarile pline de bucurie si  speranta ale launtricului nostru, de multe ori alegerile noastre sunt pentru ceilalti, uitam de noi spre a le fi bine celor dragi....suntem oarecum insasi viata, un soi  bizar de miracol...
    Ploua afara...dar e soare in suflet  si stiti ce mi-a trecut prin minte? sa ridic in zarile necuprinsului un zmeu, zmeul iubirii ...sa se inalte sus - sus, sa pun o parte de suflet in el, sa pun culoarea sufletului meu, dar ma intreb si va intreb si pe voi cum e sa traiesti cu jumatate de suflet? de ce oare ne interzicem tot ce ne dorim cu adevarat?



joi, 11 februarie 2016

Criminali de iubiri

   
     Poate si eu am fost numita asa candva, adica "criminala" undeva de catre cineva..pentru ca fiecare din noi ajungem cu voia sau fara voia noastra sa ucidem sentimentele unor  oameni care au crezut in noi...ne-am ridicat pe bucuria lor dar poate fara sa  vrem am construit fericirea pe nefericirea lor atunci cand i-am parasit. Se spune ca dragostea e salvatoare, dar ce te faci cand ea te distruge exact atunci cand te astepti cel mai putin? Noi oamenii suntem ciudati, vedem doar ceea ce vrem noi sa vedem, vedem doar ceea ce ne intereseaza in acel moment, vrem iubire, vedem sufletul acelui om ...vrem sex ne uitam la cum e construit acel om, fidelitatea e un lucru rar in ziua de azi, rara avis!...doar ca e mare lucru  sa spui unui om ce simti pentru el, sa-i oferi timp din viata ta, e un act de curaj si foarte putini detin acest curaj vorba celor de la  Compact- Am curaj ....cei fara curaj nu au puterea sa ramana langa tine mult timp, isi iau jucariile si pleaca, pleaca spre o alta lansare, spre o alta scena unde poate  considera ca pot juca rolul principal!...uita insa ceva ...universul plateste totul! toate faptele si pe cele bune si pe cele rele!
     Mereu mi-am indemnat inima sa aiba curaj, curaj suflete! ai multe inca de  vazut si de facut!...si mai ales de iubit!...si mai e ceva:  suflet drag, pune pasiune in tot ce faci!...si poate am reusit pentru ca am gasit  bucati din mine in acele persoane si nu am simtit niciodata ca nu sunt intreaga, ba dimpotriva am avut sentimentul ca am reusit sa dau ceva cuiva, cuiva care poate in timp o sa-si aminteasca cu drag de mine.
    Marturisesc ca mi-a placut mereu atitudinea unei persoane, caracterul sau, pentru ca sunt oameni care promit marea si darea.. dar, daca nu se tine de promisiune e pe degeaba, greu gasesti oameni buni, decenti care vor sa "construiasca" ceva alaturi de tine... insa cand ii gasesti e bine sa-i tii aproape pentru ca alaturi de ei poti construi o lume noua dar,  e bine sa tii cont de acea balanta,  acea linie subtire care face diferenta dintre rau si bine...prea mult rau face si mai mult rau asa cum si prea mult bun face rau!
     Gandesc cu sufletul in continuare si poate aici gasesc doza de fericire, imi place sa cred ca alegerile pe care le fac sunt cele care mi se potrivesc, urasc oamenii care ma constrang sa fac anumite lucruri, de ce???? sunt cele mai negative persoane! ei incearca sa-ti dea o solutie constructiva, dar doar tu stii cel mai bine ce ti se potriveste tie, nu altii si mai e ceva tot ce ti se intmpla se intampla cu un motiv! nu stiu daca dragostea imi lipseste in acest moment... de ce spun asta? pentru ca eu am ales sa fiu fericita!!! eu cu mine insami, eu ma gasesc de fiecare data in  acelasi loc, cu aceeasi atitudine fata de viata si cu acelasi elan!
      Viata e ciudata, aproape ironica pe alocuri, ai nevoie de tristete ca sa poti aprecia cu adevarat momentele de fericire, asa cum ai nevoie de galagie sa poti aprecia linistea, cum in capul meu in aceasta perioada  e  galagie, asa cum am scris in articolul trecut,  galagia asta o sa-mi ajute pe viitor,ba chiar o sa-mi dea un "trofeu" pentru ca am stat cuminte in banca mea si mi-am vazut de drum chiar daca tot ce spune in piesa Nicoleta Nuca- Inima mea...e adevarat!


luni, 8 februarie 2016

Imi realeg viata

 
 
   

      Daca pana acum ma  enervam cand cineva ma facea "baba" uite ca a inceput sa nu ma mai deranjeze acest lucru si am sa va spun  si de ce! atat timp cat eu am un chip vesel in fiecare zi, atat timp cat fac eforturi intelectuale ba  chiar si fizice, atat timp cat traiesc cum vreau de ce m-ar deranja acest cuvant. oricum nu ma regasesc in el si nu are nimic in comun cu mine...aaa!! ca am o varsta, adevarat dar varsta e doar un numar, am  eliminat demult anxietatea si frustrarile care poate mai cochetau cu mine pe alocuri cand dadeau peste mine momente mai grele, am invatat in timp ca trebuie sa ma uit la partea plina a paharului, adica la ce am in pahar nu la ce nu am!
       Am invatat ca pe scarile vietii trebuie sa urci cu curaj, chiar daca uneori  dai peste un fustei rupt, faci un salt si urci mai departe, o sa intrebati despre ce scara vorbesti, despre aceea din nevazutul sufletului nostru, ea exista si ar trebui sa gasim mereu o motivatie sa  urcam spre lumina, uneori e drept ca trebuie sa le urcam cu umilinta, de ce? pentru ca s-ar putea sa ne impiedecam, sa alunecam si sa ne dezechilibram! Am alunecat si eu, cunosc sentimentul, dar cu ajutorul vostru, cu ajutorul celor care mi-au intins o mana am putut sa ma ridic si sa merg mai departe!
      Nu ma mai enervez asa usor, nu iau din energia celor cu care interactionez, nu raspund cu rautate la rautate si nu ma contamineaza, puterea este la mine, singura chestie care ma poate enerva sunt eu!
      Sunt detasata fata de exterior, am gasit lucruri care ma fac fericita, ma bucur de oameni frumosi, care  stiu ca contribuie la frumosul zilelor mele, a crescut "galagia" din capul meu dar,  eu vad lucrurile foarte clar si stiu sa ma focusez pe ce imi face bine!
      Va strang in necuprinsul iubirii pe toti cei care imi faceti zilele frumoase si va multumesc, sa fiti mereu in urcare... multumesc si Lui ca imi ofer ce am nevoie cand am nevoie!!

miercuri, 3 februarie 2016

Potlogarii pe internet

   
 

       Stim cu totii ca azi nimeni nu-ti mai face nimic pe gratis, traim vremuri cand nimic nu este gratis, totul se plateste, ma intreb insa altceva...cine plateste  pe cei care fac excrocherii  pe net,  cei care sparg parole la site-ri, scriu lucruri urate la adresa unor persoane pe care nu  le cunosc in realitate si care  poate le sunt  superioare din multe puncte de vedere (spun asta pentru ca daca ar fi asa...nu s-ar preta la a fura ceva ce nu le  apartine, chiar si pe net furtul tot furt inseamna! )...o fi  faptul ca romanii au spiritul balcanic si incearca sa obtina castiguri  din orice? dar repet intrebarea...care este castigul?
       Hackerii adevarati cred ca opereaza la castiguri mari, sunt adevarati criminali cibernetici, am fost sunata si eu cand eram in Italia ca cineva este in calculatorul meu si ca vezi Doamne mi-ar bloca sistemul informatic, i-am inchis piratului telefonul in nas si l-am trimis la plimbare pentru ca sunt  convinsa ca urma sa-mi ceara o suma  si sa-mi spuna o poveste tampita! Hai sictir!!!daca esti asa destept de ce nu-ti folosesti mintea in elaborarea unor programe care ar ajuta lumea, vinde-le fratioare  pe acelea, nu te preta la alte chestii murdare cum ar fi si chat - room-rile, in urma carora castiga bani unii fara a misca un deget, persoana cade in capcana lor si devine victima excrocheriilor lor.
      Celui care mi-a sustras parola de acces la site-ul  detinut pana acum adica Radio Tasha ii spun atat: SA SE OPREASCA din astfel de potlogarii virtuale si sa-si vada de buletin, pe acel site nu mai am niciun aport, iar cel care va mai posta ceva in numele radioului meu este o persoana de 2 parale care nu merita nicio atentie!
      Radio Tasha si-a mutat "casa" pe o alta strada, cei care vor sa ne gaseasca ne vor gasi pe site-ul oficial al radioului adica aici - Radio Tasha .
       Doresc tuturor sa nu aiba parte de hackeri, hotii virtuali sunt mai periculosi decat  hotii la drumul mare si te ataca cu o mare nerusinare!