Blog premiat

marți, 31 martie 2015

Vrei sa fii iubita mea?

   
     Abordarea asta mi se pare ca pe vremea liceului, cand de altfel eram intrebata - vrei sa fii prietena mea...??!!...ei, bine!! mai nou pe reteaua Facebook, au aparut Feti Frumosi care nu pierd vremea dupa ce le dai friend request...daca abordarea din liceu mi se parea un gest admirabil si copilaresc, plin de tandrete, acum aceasta abordare, mai ales daca e venita de la o persoana matura mi se pare cam aiurea, de ce trebuie sa scurtam comunicarea in detrimentul emotiilor? a sentimentelor, de ce trebuie sa facem totul pe fuga?de ce totul mi se pare superficial?
      Eu sunt o romantica, la mine nu functioneaza asa...vreau sensibilitate, chiar daca nu esti George Clooney poti fermeca o femeie cu vorbe mestesugite, daca mai ai spirtul umorului in buzunarul de la piept, esti pe drumul cel bun...poate povestea cu "vrei sa prietena mea" e demodata, traim in secolul vitezei, alte tehnici de abordare iau locul celor perimate..am insa o curiozitate...cum se ajunge azi intr-o relatie de dragoste? care sunt pasii de inceput?....
     Citisem pe net o chestie simpatica un pusti care i-a trimis fetei de care s-a indragostit urmatorul mesaj: 

"Dragă Ashley,

Ai vrea să fii prietena mea? Te plac foarte mult. Te rog răspunde cu DA, NU sau POATE".

Mesajul fetei l-a lăsat cu gura căscată.

"Îmi pare rău, am deja un prieten, pe Kyle, dar când ne despărţim tu eşti prima mea alegere.

P.S. Asta se va întâmpla cel mai probabil într-o lună sau două".

Sursa: REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/vrei-sa-fii-prietena-mea-raspunsul-uimitor-primit-de-un-pusti-de-la-iubirea-vietii-sale-e-viral_1312236.html#ixzz3VyCesCSp 


   Acum cred ca voi alege si eu un raspuns asemanator....imi comand un cal alb, rochia de mireasa si daca imi vine bine, peste o luna sau doua  ajung la tine...pana atunci sa auzim numai de bine!!! sau vorba italienilor - alla prossima! ;)

duminică, 29 martie 2015

Da-i sansei o sansa!

   
     Se spune ca iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga dar sa ai incredere ca nu o va face...doar ca uneori bagi seama ca ce a fost odata tot, totul doar pentru tine, acum nu e nimic, dar te bucuri ca ti-e bine...
     Exista vocea aceea interioara care de multe ori ma cearta si pe mine...imi spune de multe ori sa nu mai cred in vise, sa nu ma iau dupa vorbe ca nu voi ajunge sa ma bucur de roade, ca oamenii  sunt imprevizibili, ca uita ce promit...eu  pot sa spun ca sunt atipica, la mine functioneaza  diferit...mai precis am ajuns la concluzia ca dupa felul cum m-am raportat la ceilalti si ma rog si la circumstante  si mai ales cum am valorificat oportunitatile s-au intamplat toate... e numai vina mea, nu a altora..dar macar nu am lasat experientele negative sa-mi scrie viitorul, nu mi-au stirbit increderea in mine, mereu am crezut in sansa mea...am schimbat insa perspectiva din care am privit lucrurile....oportunitatile  apar daca eu sunt dispusa sa le vad si sa le accept, de asta nu m-am indoit niciodata!
     Chiar daca sansele uneori sunt mici, ma lupt si nu ma dau batuta, stiu ca pot sa fac ce imi propun pentru ca greutatile cu care m-am luptat pana acum m-au facut puternica, iar criticul meu interior(care mi se pare cel mai  bun  sfatuitor, ma sfatuieste fara taxare...!!) mai nou imi spune - du-te mai departe, nu abandona! crede in tine!...Si cred! da cred...va doresc  mobilizare in ganduri bune si  o primavara  mirobolanta dragilor!
      Nu inchei postarea pana nu va intreb ceva, credeti in voi? in puterea voastra de-a  influenta prezentul, viitorul? cat sens dati cuvantului sansa?

sâmbătă, 28 martie 2015

Va plac calatoriile?

   

     Se spune ca atatea vieti ai cate locuri ai vizitat....eu pot sa confirm acest lucru, pentru ca am murit si am inviat de cate ori mi-a fost dat sa vad frumuseti care mi-au taiat  rasuflarea...in Italia am avut parte de multe astfel de locuri...fiecare vacanta a mea in Italia pot sa spun ca a fost o experienta unica, mereu fascinata de locuri superbe..dar asta nu inseamna ca in tara nu am avut astfel de trairi, dimpotriva! trebuie doar sa ai rabdarea sa le descoperi...
      N-am vazut inca Fontana di Trevi si chiar vorbeam cu fetele mele ca trebuie sa ajungem si acolo, am trecut doar pe langa Roma in drum pe Napoli, nu intamplator are titulatura de "Caput Mundi" cred ca si-o merita din plin...
      San Marino insa a ramas pe lista preferintelor  mele, mai ales ca mergem destul de des , adica cam de fiecare data cand ajung in Italia la buna mea prietena Camelia, mai dam o fuga cu masina  si ne lipezim ochii cu frumusetile  vazute ...spuneti si voi am dreptate sau nu? astfel de frumuseti pot trece neobservate fara sa spui - Doamne ce darnic esti!!!! cata frumusete ai lasat pe lumea asta!
      Dar las imaginea sa vorbeasca de la sine.... si astept de la voi feedbackurile...sa impartasiti si voi cu mine  trairile pe care le-ati avut vizitand  locuri minunate care v-au marcat...toate raspunsurile le voi citi azi in emisiunea mea de la ora 22.00, pana atunci va imbratisez cu drag si va doresc o sambata  cu bucurie si  multa fericire!

Daca ai si o companie placuta, nimic nu te opreste sa spui - Multumesc ca mi-ai scos in cale Doamne oameni asa frumosi !!!

vineri, 27 martie 2015

Ploua la Imola

     

     Ploua si azi, a plouat si apoape tot drumul  spre Italia  si vorba celor de la Voltaj, ploua si peste inima mea...ploaia inseamna rod bogat...e aur pentru pamant, pentru suflet inseamna  binefacere, spala dureri,  si naste culori ...cele mai placute sunt ploile iubirii care aduc tot asa multa fericire celor cazuti sub incidenta lor, sunt cele mai ravnite, nu-i asa?Cu totii le invocam...hm!!! dar ele nu vin cand le chemam, se lasa asteptate...dar fara asteptare, fara speranta, nu se intampla nimic, ca atare, vorba lui O.Paler, ne uitam la cerul innorat si speram...cu umbrela sau fara umbrela bucurati-va de verdele ierbii, de mirosul florilor de corcodusi si nu uitati ca din primavara in primavara si viata noastra zboara! traiti-o din plin nu faceti rabat ca e pacat!!!
     Asculta piesa si ia aminte   ...Lasa ploile !!! sa ne schimbe ca vremea cum spune cantecul...
    O zi de Vineri binecuvantata cu senin in sufletele voastre!
      


   

miercuri, 25 martie 2015

Ganduri nocturne

       
       E tarziu sau e devreme...nu stiu cum sa incadrez ora, cert este un lucru...nu pot sa dorm si asta mi se intampla de fiecare data cand plec la drum lung....o fi aroma primaverii?....Viata e plina de surprize...azi ( pentru ca desi e noapte e Miercuri ) plec in Italia, a fost o hotarire luata ad-hoc  la propunerea si invitatia facuta de prietena mea Camelia Andrei care  pur si simplu mi-a spus - a fost prea scurt timpul pe care l-am petrecut impreuna, hai sa mai lungim bucuria, vino cu mine in  Italia!
       In  aceasta primavara mi-am propus sa dau drumul ghemurilor de sperante pentru ca asa e pentru mine fiecare primavara. ma face sa cred in tot si in nimic...ma las vrajita, o intampin cu dragoste si cu bratele deschise si o iau din nou la drum!Imi plac la nebunie inceputurile si fiecare primavara mi se pare un nou inceput!
      Mi-as dori sa poata fiecare roman sa calatoreasca mai mult, sa nu mai suiere vantul prin portofele, calatoriile aduc mereu ceva nou, ne primenesc sufletul, ne fac mai buni si apoi bunatatea este o stare de spirit, e bine sa o pastram mereu!...sa nu uitam ca se apropie Iepurasul  pascal, vine de fiecare data cu puteri fermecate, este mesagerul Lui, magician de dorinte si bucurii de suflet, la mine pot sa spun ca a venit  mai repede, asta sa insemne ca am fost cuminte?
      Sa aveti parte de o zi fara nori si la propriu si la figurat, norii sa ramana in Tara Norilor, in sufletele voastre sa patrunda razele soarelui , sa aveti pace sufleteasca si sa va fie bine!!!Am dansat in cuvinte si idei(ce-i drept cam modeste la ceas de noapte...) dar fiecare "pas "de dans a fost smuls din suflet...plin de emotie, emotia drumului care ma asteapta peste cateva ore...
      Pana la urmatoarea postare va doresc pasi frumosi in dansul  pasional  al vietii!

marți, 24 martie 2015

Un om mereu pe linia intai - Camelia Andrei


 

    In ultimul timp constat ca mi-e dat sa ma bucur de viata in fiecare moment, de ce? pentru ca iubesc oamenii, iubesc natura, tot ce ma inconjoara si asta imi reincarca resursele.Apreciez oamenii sinceri si deschisi care prin simpla  lor prezenta te fac sa te simti nemaipomenit, iti ofera atata caldura si atata bucurie ca nu mai ai nevoie nici de zorzoane ( cu toate ca imi plac la nebunie...!!! ) n-ai nevoie  nici de haine branduite, nici cosmetice ( astea chiar nu sunt  elementul meu...!!! ) dar te simti cea mai bogata femeie din lume!
    Cam asa ma simt eu de o vreme....ne este dat sa invatam multe in viata... sunt lectii care odata invatate n-ai cum sa le mai uiti,  si daca vorbesc de lectii o sa ma opresc la lectia - DARUIRE, unde se pare ca  buna mea pritena Camelia Andrei nu face rabat niciodata, ea este un exemplu de daruire, daruieste neconditionat si stie sa vibreze cu toate gandurile tale, nu trebuie sa-i spui multe, te simte!
    Greu se gasesc oameni in care Dumnezeu  lucreaza cu nemasurata sa iubire, am fost se pare binecuvantata  prin prietenia ei, ea imi lumineaza existenta, reuseste sa ma motiveze, mereu este o mangaiere pentru sufletul meu si a reusit sa impuna respect de fiecare data vis-a-vis de toate persoanele cu care intra in contact! N-a fost o printesa razgaiata, pentru ca in lumea celor profani, fiecare isi plateste singur nota, nu a fost si nu este o intretinuta, a pus umarul de fiecare data, tocmai de aceea o pretuiesc si o iubesc, este de neinlocuit!
   Doresc si celor care imi citesc blogul sa aiba parte de astfel de prietenii, adevarate, profunde, izbucnite de dincolo de conventii... sa aveti o zi mangaiata de mirosul florilor primavaratece si multe clipe de impreunare prieteneasca de ganduri!

luni, 23 martie 2015

Daca nu ma vrei, nu ma meriti!

   

     Exista sindromul"te vreau pentru ca tu nu ma vrei" si evident l-am incercat poate fiecare dintre noi intr-o etapa a vietii noastre, dar sa lupti pentru o cauza pierduta din start e  mult prea greu...mai bine sa te inarmezi cu  ideea ca tu esti minunata, ridica-ti stima de sine si daca nu te-a mai vrut este pentru ca nu a vazut valoarea ta...de ce sa te bucuri cu firimituri cand poti avea galantarul plin?
    Cand dai peste persoane care traiesc in lumea lor si nu au capacitatea sa vada mai departe de varful propriului nas, fugi rupand pamantul, pentru ca la ei totul se invarte in jurul propriilor lor dorinte, tu nu vei face parte din ecuatie, iar daca te vei incapatina vei ajunge curand sa fii invalidata prin actiunile sale...degeaba il iei tu la "pachet" cu bune si cu rele daca el nu internalizeaza....nu merita sa fii iubitoare, rabdatoare si mereu prezenta, nu-ti calca in picioare valorile, fa-ti curaj sa spui mereu ce simti!
    Chiar daca se va schimba putin rolul tau in ecuatie, gandeste-te ca unii se vor intoarce la tine doar ca sa-ti aminteasca de ce au plecat, nu se vor intoarce sa-si repare greselile ci poate sa le repete sau poate au prea mult sadism si vor sa te vada inca o data cu ochii in lacrimi, ahhh!! cat le creste ego-ul in acel moment...
     Nu incerca sa  faci ca blonda din bancul cu broscoiul...daca nu-l stii ti-l spun eu acum, cica o blonda vede pe sosea un broscoi, se da jos din masina , il ia in palme si-i spune:
 - nu-i asa ca daca te sarut o sa te transformi intr-un  print  frumos?....nu dragele mele, oricat i-ai pupa pe unii nu poti sa-i mai schimbi...raman " broscoi" oricat i-ai juca in voie!" danseaza-l" tu, daca tot mai simti ceva pentru el, dar dupa melodia sufletului tau!
   

duminică, 22 martie 2015

Indragostita de trecuturi

       

       Constat ca unele reactii chimice sunt foarte ciudate....oameni pe care poate i-ai admirat intr-un anume fel, pot deveni  total neimportanti... totul e  fara culoare,  fara nuante, uiti chiar si timbrul vocii lor...parca totul e antifonat, nu mai auzi voci, nu mai vezi cu ochii mintii persoane la care ai tinut candva....
        Subiectiva si sentimentala cum ma stiu, am refuzat sa uit  lucruri din trecut, spuneam uneori da  chiar si cand trebuia sa spun nu...sfasiind bucuriile care poate le -as fi gasit daca  as fi spus nu la momentul oportun ...ajungand astfel sa iubesc tacerile, dar daca stau bine sa ma gandesc decat divagatii sterile mai bine taceri... cu toate ca e greu sa dai uitarii  persoane care poate ti-au redat zambetele pierdute, increderea in fortele proprii, visele si  sperantele uitate, dar e bine sa fii propriul tau stapan, sa nu fii influentat in viata pentru ca in marele meci al vietii ai multi  chibiti  in jur care mai mult te incurca decat te ajuta!
       Azi  pot sa spun ca sunt totusi o luptatoare, in ciuda pierderilor suferite, poate trupul si sufletul meu are cicatrici dar ele reprezinta curajul si forta cu care am depasit necazurile vietii, poate am ales prieteni din dimensiuni paralele si tocmai de aceea nu am putut  sa merg  mai departe...nu pot sa-mi hranesc sufletul cu tunete, fulgere si tornade  ....mai bine  vorba  vine....am stricat ploile dintre noi.
       Muzica a devenit prietena mea, cea care ma ajuta, sunt atatea melodii in care ma regasesc, am vandut iluzii ascultatorilor mei, poate aveau nevoie mai mare de ele decat mine, cu  castile la urechi si cu ochii in lacrimi de multe ori, (doar asa reuseam sa-mi descarc sufletul) acum vreau sa sper mai mult in viitor,  sa nu mai traiesc in trecut si sa profit cat mai mult de prezent!... si apoi  eu sunt ca natura, renasc in fiecare primavara, fiecare primavara aduce noi culori, noi sperante, noi vise!

sâmbătă, 21 martie 2015

Moneasa - Martie 2015

 
   Rar ti-e dat sa intalnesti intr-o statiune sentimentul de acasa, sentimentul acela de confort sufletesc, de siguranta, de relaxare si revenire... ei, bine acest sentiment il intalnesti la Moneasa la hotel Santana- Neoklink, de ce spun asta? pentru ca acasa inseamna siguranta si iubire, am revenit fara temere si retinere si ma voi intoarce din nou in septembrie, pentru ca deja mi-e dor de acele locuri, de oamenii cu suflet mare de la poalele Muntilor Apuseni.
    Poate putina lume a auzit de ozonoterapie..o metoda nemedicamentoasa, un tratament novator cu amestec de oxigen-ozon, am inteles tot aici ca de fapt organismul nostru este foarte inteligent - cheama oxigenul exact acolo unde trebuie, previne stoparea imbatrinirii tenului si creste performanta fizica si intelectuala...si apoi hai sa fim buni cu noi, o revitalizare a organismului cred ca se impune pentru fiecare dintre noi! acest mixt de oxigen si ozon  face minuni, nu are efecte adverse ba mai mult decat atat efectul benefic este  imediat....actioneaza atat la exterior cat si la interior...este un fel de tinerete fara batrinete, recomandat tuturor varstelor!
    De la intrarea in hotel fetzele primitoare a Emiliei sau a Laviniei (fetele de la receptie) incarcate de un zambet prietenesc te fac sa te simti deja de-a casei

    Dorina Coman ramane febletea mea, e o persoana speciala, o gasesti ba la cabinetele de tratament, spre a supraveghea bunul mers al lucrurilor, ba in cabinetul ei ...mi-a intrat la suflet din prima, are locul ei special acolo, ne-am imprietenit de parca ne stiam de o viata... tocmai de aceea am atasat  aceasta prietenie si cu buna mea prietena Camelia Andrei...uite-le impreuna!


Va propun sa va convingeti personal de aceste lucruri, sigur ca doar asa o sa-mi dati dreptate, Pensiunea Santana -  Neoklink  va asteapta, alege-ti-o pentru vacantele voastre nu o sa va para rau, o sa aveti doi in unu' adica si relaxare si sanatate! ...sau un doi, un doi..faceti toti la fel ca noi! ;) vedeti cu cata convingere urca  treptele hotelului Camelia Andrei? 


duminică, 15 martie 2015

M-am saturat!

 


     M-am saturat de multe lucruri in viata asta, dar niciodata nu am ajuns sa spun - m-am saturat de viata! M-am saturat de oameni care  iti cauta parca cu lupa defectele spre a-ti arata superioritatea lor, m-am saturat de reprosurile unora, de criticile aduse in mod nejustificat... si ma intreb de ce mama zmeului  cred unii ca ei sunt perfectiunea intruchipata si pot judeca pe oricine?
    Si ce faci cand te saturi? spui clar - multumesc! tocmai asta fac si eu acum...le spun celor care se cred etalon de etica si moralitate - stiti ceva? mai bateti si la alta poarta aici e inchis pentru renovare!
    Viata e prea scurta sa o irosim cu oameni care incearca sa ne faca rau si reprezentam interes pentru ei doar atunci cand  pot sa-si atinga un scop ,cand  deja l-au atins  ne inlatura ca pe o haina ponosita!
     Fiecare om are locul lui undeva, important e sa-l gasesti, foarte adevarat ca pe unii ii schimba locul, dar asta e problema lor ...iar daca cineva mai daunazi mi-a dat un telefon si mi-a spus  citez: necazurile tale - bucuriile mele! daca atunci am ramas fara cuvinte, ii spun acum asa: neicusorule, bucuriile ma fac sa pot visa iar necazurile sa sper! drumul meu e special cu toate amintirile din trecut, cu toti pasii prezentului dar si cu targetul viitorului.
    Mai vreau sa spun ca nu m-au durut acele cuvinte ci faptul ca am dat mai multe sanse sa fiu lovita...si ma doare pentru ca am ales gresit... insa  Stapanul lumii are multe binecuvantari pentru noi, pe mine m-a binecuvantat cu prieteni buni , frumosi, speciali, multumesc Lui ca mi i-a scos in cale iar lor, prietenilor dragi le multumesc pentru iubirea lor, pentru faptul ca ma accepta asa cum sunt... le doresc sa nu mai plece niciodata de langa mine...de ce?..pentru  ca sunt minunati  si pentru ca fara iubire ma intreb  care  ar mai  fi rostul nostru pe pamant?
    Unii oameni concep viata ca pe un rau in voia caruia trebuie sa te lasi ca sa ajungi la tarmuri insorite, e bine sa-ti gasesti " pluta "potrivita atunci cand peisajul nu este prea prietenos  si inchei prin a spune ca  timpul nostru nu-l poate opri nimeni decat El la fel ca si apele raului din imaginea de mai sus! Bucurati-va de peisajele extraordinare din viata voastra  si traiti din plin emotia momentului!

joi, 12 martie 2015

O seara perfecta


     Ma gandeam acum ce  inseamna de fapt o seara perfecta, o seara  care poate la  o adica sa se termine intr-o noapte perfecta? sunt convinsa ca fiecare o gandeste diferit si traieste in mod diferit momentul dar acum eu vreau sa stiu  cum este o seara neplanificata ci asa spontan intamplate toate...cum trebuie sa inceapa? Ma gandeam ca   imaginea e foarte sugestiva si daca si muzica  pe care o asculti la un CD player e pe masura alaturi de o masa frugala dar savuroasa lasand in tihna ca aromele ei sa mangaie bolta palatina iar daca din priviri transmiti exact mesajul iubirii nimic nu te impiedica sa  continui seara cu o noapte perfecta! Privirile cu inteles sunt binevenite ...Nu uitati insa ca si vorbele frumoase au rostul lor!...Tandretea este unul dintre cele mai bune afrodisiace, emotiile traite  sunt uneori catalizator curat in tot ceea ce poate transforma seara intr-o noapte magica... iar un pahar de vin savurat in pasi marunti face minuni! ...si apoi o noapte poate inseamna oricat de multe!!!dar mai multe astept de la voi, va si subiectul unei proxime emisiuni la Radio Tasha iar raspunsurile le voi citi atunci!
    Eu va doresc o seara cu multa iubire si rasfat!

luni, 9 martie 2015

De unde vine atractia barbatilor fata de femeile mai in varsta decat ei?

 

     Se spune ca iubirea nu are limite de varsta  ca n-are oglinda in care sa se vada ridurile si parul grizonat si totusi, intrebarea mea este de barbatii tineri cocheteaza cu femeile mai  mari in varsta decat ei? simt mai multa siguranta in preajma unei femei mature? sau pur si simplu se ghideaza dupa oportunitati? considera ca o femeie mai in varsta cu 10 - 15 ani e mai "bazata" financiar si poate chiar si mental?...sau de ce sa nu ma duca gandul chiar si la experienta sexuala...mda! doar ca si doamnele mai in varsta au o teama, teama ca pot fi parasite pentru fetele superficiale dar mai tinere si atunci de frica de a nu fi parasite trec cu vederea peste tentativele barbatilor vesnic cuceritori care nu lasa sa le scape nicio privire incurajatoare...ajungand astfel sa fie victimele propriilor alegeri...
    Sa nu generalizam insa, sunt barbati cu valori intelectuale care apreciazul mentalul si vad in ochii acelor femei de care se indragostesc bucuria vietii, zambetul lor le umple viata de frumos, mai ales daca au conceptii de viata comune, sa nu mai vorbesc de hobby-uri, atunci poate sa apara in fata lor si Miss Univers ca nu pot fi acaparati.
      Dragostea e oarba asa se spune...dar ideea e alta, lumea in care traim refuza  aceste diferente ...un barbat care  se indragosteste  de o femeie mai tanara decat el cu 10-15 ani( ca sa nu vorbesc chiar de diferente duble de varsta ...) nu este condamnat de lume dar invers deja e o problema, lumea carcoteste...si atunci ma intreb de ce aceasta injustitie? pe ce criterii apare aceasta inechitate?
    Sincer, apreciez femeile curajoase precum Gabriela Cristea, Mihaela Radulescu care incearca sa  infrunte aceasta optica  dovedind ca o femeie care se respecta nu are varsta si poate  raspunde oricaror provocari cu brio!si apoi eu sunt de parere ca o relatie are mai multe sanse atunci cand se acorda mai multa atentie asemanarilor decat diferentelor, echilibrarea in plan afectiv e importanta pentru ca atunci cand exista sentimente puternice dorinta de a-l pastra pe celalalt in unicitatea sa, nu poate fi obstructionata de cativa ani in plus sau in minus! Parerea voastra care e?


Sursa imagini :wowbiz.ro

duminică, 8 martie 2015

Un gand ales...

 

 A fost o zi  cu inundatii de mesaje frumoase de 8 Martie venite de la ascultatori, de la prietenii virtuali dar si de la cei dragi mie care au ales sa imi trimita gandurile bune pe calea undelor, unul mi-a atras atentia mai mult pentru ca am simtit ca vine  din suflet, il voi reda incercand sa multumesc  mult persoanei care mi l-a trimis:
 " Flori, flori, flori.. o mare de flori... prin care sa zbori... ca-ntr-un vis... cu paradis..
   Flori, flori , flori.... un ocean de flori... ca sa nu mai mori.. ci sa imi traiesti.. multi ani pamantesti...
   Raze aurii.. sa ai peste zi... iar in miez de noapte... petale ca pleoape..
   Si s-adormi asa... in inima mea... cu inima ta... cu sufletul tau... in sufletul meu... sub cer instelat... doar de noi umblat.. cu mult, mult, mult drag!!!!!.. incat sa se spuna... c'odata sub luna... au trait doi insi.... in crestet aprinsi... ca doua faclii.. luminand intai.. un intai de lume.. pe primele strune..prima serenada.. cantata vreodata... prima melodie... dedicata tie... acum si-n vecie.."
   Darul meu muzical  pentru expeditor este acesta R. Kelly - I Believe I Can Fly
               O duminica binecuvantata!

vineri, 6 martie 2015

Luna femeilor

 

   Incepe aceasta luna cu martisorul aducator de  bucurie in rosu si alb, care alunga spiritele rele si aduce speranta de viata in sufletele noastre si continua cu  una din cele mai frumoase zile dedicate noua femeilor - 8 Martie - Ziua Internationala a Femeii...
  Femeia si mai cu seama mama ar trebui sarbatorita in fiecare zi(..din cate stiu se sarbatoreste in prima  Duminica din luna Mai pe 3 Mai mai exact..!!) pentru ca ea este cea care ne-a dat viata, mama este cea care ne da primele lectii de viata si tot ea prin bunatatea ei ne face sa-i spunem primul - te iubesc mama!
   Azi insa m-am gandit la o alta categorie de femei, cele care nu au pe nimeni, femeile nimanui, cele singure pe care poate soarta nu le-a fericit cu un sot , un copil sau alte  persoane care pot sa le spuna - la multi ani! nu e vina lor cred ca n-au reusit sa convinga pe nimeni sa le fie alaturi, natura nu e la fel de generoasa cu toata lumea...tocmai de aceea lor, azi vreau sa le ofer cel mai gingas dar, primul vestitor al primaverii, ghiocelul curajos care-si face  drum prin zapada si ne anunta ca primavara e aproape...lor le doresc mult curaj, sa ia exemplul ghiocelului, sa dea  din coate sa-si faca loc in lumea iubirii sa fie fericite si iubite!...nu uitati timpul si spatiul sunt in  mana iubirii, iubirea face totul pe acest pamant!
   

joi, 5 martie 2015

Sunteti o persoana matinala?

 

    Uite ca am si eu azi curiozitatea sa va intreb daca va treziti devreme si daca acest trezit devreme va ajuta sau va incurca... de ce spun asta?pentru ca specialistii spun ca persoanele matinale sunt mai optimiste, mai proactive si fac fata stresului mult mai bine decat"lenesii" de dimineata...
    La mine s-a format o rutina, ma trezesc in jur de 6-7 dimineata oricat de tarziu m-as culca, ora de trezit e la fel, adica cu alte cuvinte  daca e sa vorbesc de somn pot spune asa - cantitatea nu egaleaza calitatea, pot sa dorm putin dar sa am un somn de calitate, cum reusesc acest lucru? simplu! noaptea inainte de culcare, mai citesc cate ceva sau scriu pe blog sau ma uit la un film care ma relaxeaza.
    Aveam o perioada cand ma puneam in pat si stateam cu ochii in tavan si nu puteam adormi...desi mai faceam si cate-un ceai de tei inainte de culcare, cam tot degeaba era...ei bine ..ce credeti ca am inceput sa fac atunci? sa numar in gand pana adormeam, uneori adormeam la 70 alteori depaseam suta...dar adormeam..
   Fiecare din noi avem ceasul nostru intern, al vostru cum e?


luni, 2 martie 2015

Sansa la iubire

 
    In fiecare zi simtim binecuvantarea Lui, unii mai din plin altii mai pe masurate, asa sa nu li se taie pofta prea tare...eu cred ca ma aflu in a doua categorie, la mine e cam asa, adica moderat, nici prea mult nici foarte foarte...dar cert este ca ar fi mai mult daca mi-as da si eu mai mult interes, ca deh! vorba mamei, odihneasca-se in pace - Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista, trebuie sa te zbati!
    Fac insa ceva bun zic eu, tin o evidenta a tuturor lucrurilor bune care mi se intampla si cand ma apuca tristetea  caut rapid "folderul" lucrurile care m-au fericit si starea mea se schimba automat, in ele vad extraordinarul vietii!
    Ieri vorbeam pe skype cu buna mea prietena Camelia Andrei si-i explicam (desi ea ma cunoaste mult prea bine...) ca nu-mi doresc lucruri scumpe in viata, imi doresc prietenia, veselia si iubirea  celor dragi si nu mai analizez atat de mult fiecare situatie din viata mea ca as ajunge la un moment sa-mi creez cu adevarat probleme de viata, orice progres implica  riscuri, as  sta pe loc daca as purica fiecare lucru si chiar nu pot face asta...recunosc ca nu-mi aleg cele mai bune relatii, dar  din fiecare relatie am avut de invatat cate ceva...si stiti care-i adevarul? cele mai multe oportunitati din viata ne obliga sa trecem dincolo de zona noastra de comfort, dar daca trebuie sa se intample ceva se intampla iar eu ma indragostesc pentru ca asa simt nu pentru ca sunt  singura ( asa as fi putut sa fiu indragostita de foarte multe ori dar nu mi se pare suficient de motivant...), deferenta mea vine de multe ori in cele mai ciudate situatii! eu vad viata cu ochii sufletului, poate ar trebui sa-mi schimb ochelarii, poate retina sufletului  are probleme? poate  mi s-a slabit vederea...posibil si acest lucru, dar nu m-am blamat niciodata, si nu mi-am certat sufletul, ba dimpotriva..l-am felicitat pentru" atlasul" vietii mele...
     Multumesc celor care  imi scriu ca se regasesc in randurile mele ( special tie - Speranta subtire  pentru ca m-ai asigurat ca-mi citesti fiecare articol si ca prin ceea ce scriu iti dau si tie o doza de speranta...), cred in bunatate si cred ca numai asa am putea sa raspundem celor care poate din diferite motive ne fac viata mai complicata, cred in miracole (am avut parte de multe...) cred in lucruri pozitive, cred in Bunul Dumnezeu, cred in magia gandurilor frumoase...tocmai de aceea va doresc o primavara frumoasa  cu multe sanse sa va indragostiti...ce-mi doresc mie? primavara asta sa fie simbolul regasirii mele, pace si liniste sufleteasca!...asadar, multa sanatate, fericire ca restul vine de la sine! Vantul primavaratec sa alunge supararea iar verdele primaverii sa va aduca primavara in suflete!