Blog premiat

luni, 30 septembrie 2013

“Nu putem direcționa vântul, dar putem ajusta pânzele"

     Ma simt uneori ca o corabie cu panze intr-o mare( o mare a incercarilor...), nu stiu prea multe, nu mi-a placut niciodata rolul de leader, desi cand ajungeam in postura asta imi faceam ca lumea datoria,  stiu doar atat  ca sunt la comanda ei si trebuie sa ajung la destinatie, indiferent de  intemperiile si neajunsurile  de care ma  lovesc, trebuie sa fiu atenta, pentru ca in corabia mea sunt oamenii dragi mie, chiar daca de la o vreme nu-mi pasa atat de mult de mine, stiu sigur ca-mi pasa de ei, sau mai nou  bag de seama ca si lor le pasa de mine!
     Azi, un prieten mi-a  daruit aceasta piesa CORABIA NEBUNILOR, ( cica vrea sa fie Poseidonul meu si cu tridentul lui sa indeparteze tot raul din calea mea) o sa-mi ajustez panzele sa incerc sa ajung zilele ce vor veni (orice vant ar bate) in  siguranta la destinatie. Pana atunci va doresc sa aveti parte de o saptamana spornica, in care sa va intreceti pe voi insiva!

joi, 26 septembrie 2013

Cum as vrea sa-mi petrec batrinetea...

         
      A fost o intrebare venita de la Mirela Retegan, fata de la National FM, pe care eu o stiu inca de cand era la Satu Mare, un adevarat om de radio, plina de viata si foarte spontana...ma gandeam sa dezvolt raspunsul pe care i l-am dat in  postarea ei pe FB si asta pentru ca  nu m-am gandit inca prea mult la acest subiect...(stiti bine ca eu gandesc inca  cu sufletul, care imi este tanar, nevoie mare...deci, cum mama zmeului sa-mi fi pus intrebarea asta pana acum?...)
     Dar, hai, sa vad totusi...le iau pe puncte... ;)
     1.Cred ca as  vrea sa pot citi la fel de mult ca si pana acum, apoi cu siguranta sa mai scriu si pe blog cate un articol sa stie lumea ca creierasul meu inca mai vrea sa aiba memoria vie, altminteri cred ca s-ar simti lezat!!Scrisul si cititul este fitness-ul creierului! ...si de "sportul" sau..."gimnastica" asta chiar nu vreau sa ma las!
     2.Varsta cu parere de rau, vine si cu neajunsurile ei, cute pe obraji, pe maini, poate si pe inimioara(care e cam incapatanata, nu vrea sa dea semne de batrinete) mi-as dori sa pot sa  dosesc  aceste semne cat se poate de mult, sunt o femeie cocheta si asa cred ca as dori sa mor!
      Oglinda, sper sa ma ajute sa vad ce-mi doresc sa vad...daca ce va fi in realitate poate n-o sa ma satisfaca! neahhh!! am facut deja un pact cu ea! ;) o ascund pe asta cu lupa, ...hahaha!!!cea din baie e mai prietenoasa! ;)
     3.Batrinetea fara batrinete, asigurarea mea de viata (polita pe care mi-am facut-o cand eram team leader la Grawe) imi va permite sa calatoresc, cat vreau...poate nu chiar unde vreau...ca deh!! suma nu este totusi astrala, e rezonabila, dupa  buzunarul meu...;)  deci fara griji pecuniare !
     4.Calatorii, calatorii, dar  as vrea sa fiu insotita si de nepotii mei, sa-mi dea si ei o mana de ajutor, sa pot urca in autobus, tren sau masina, depinde de mijlocul de locomotie pe care il voi folosi...
     5. Am visat sa imbatrinesc la casa mea din Negresti -Oas, a fost casa visurilor mele,(dar... n-a fost sa fie)...  m-am impacat cu acest gand, pentru ca atat timp cat am doua fete care ma iubesc nu sunt singura chiar daca el nu mai este langa mine, iar lui  ii spun sa mai astepte ca eu mai am inca multe de  facut  pe acest pamant!
    6.Atat timp cat voi fi sanatoasa si n-o sa ma apuce "piticii" de pe creieras  la dansat..sper sa fiu o  babuta agreata de cei dragi mie...ca nah!! babe ravisante n-am vazut!!! ci doar haioase si intelepte (cele care nu dau in mintea copiilor! ) ...hahaha!! mama a murit la 90 de ani ( cu mintea intreaga..) sper sa-mi fi lasat si mie gena asta! ;)
   7.Basmul"Tinerete fara batrinete" vreau sa prinda viata  si in coordonatele perspectivelor mele,  sa pot iubi viata la fel de mult ca si pana acum sa tin pas cu timpurile ce vor veni!
      Viata e ca o scena, cand se trage cortina vin aplauzele....multe , putine, dupa meritele fiecaruia, vreau sa cred ca voi avea si eu parte la final de  asa ceva  ....
        
Mirela Retegan esti grozava Olga!
este raspunsul pe care mi l-a dat Mirela pe Facebook  ca urmare a celor spuse mai sus!

vineri, 20 septembrie 2013

Poate si cu daca....

    
  Incep acest articol cu starea  femeii spasite si resemnate din prea multa asteptare zadarnica, n-am inima bombardata electronic, sa nu ma intelegeti gresit, nu!! pentru ca orice alegere facuta de mine nu are iz de regret! doar ca acest" poate" nu prea mi-a dat pace in ultimul timp, m-a cam pus la incercare, asta pentru ca renunt foarte greu la acel ceva pe care il doresc cu adevarat, sigur, trebuie sa recunosc ca n-am o minte sclipitoare sa pot atinge targetul .. chiar daca il tin pe poate in brate mult si bine, nu am sorti de izbanda, sau chiar daca reusesc... nu e asa cum mi-am imaginat cand am "decretat"inimii coordonatele pe care  trebuie sa le urmeze!
      Mi-e foarte clar insa un lucru, perfectiunea poate fi atinsa numai de divinitate, noi muritorii de rand, invatam cu speranta sa fim mai buni, mai ingaduitori cu noi si cu cei din jur...acest"poate" m-a ajutat sa merg mai departe, sa cred ca pot invinge, dar nu poti lupta de una singura, sau mai precis nu poti lupta pentru doi...azi toate abilitatile de Phoenix cu care ma laudam in descrierea mea, au secat, am stors tot entuziasmul si energia de care pot da dovada atunci cand imi doresc  din suflet ceva, perspectiva s-a naruit si nu am sa regret "daca" vorba lui M. Preda in romanul"Viata ca o prada" o sa simt ca am fost "prada usoara" ca sa nu zic - divertismentul cuiva!
      Am fost sclava supusa a lui "poate"m-a jucat viata pe mine, nu eu pe ea... dar "daca" o jucam eu pe ea oare cum ar fost? Ei, uite, cam asta imi propun de azi in colo...s-o joc eu pe ea!..mai bine sa am iluzia ca traiesc decat sa traiesc o iluzie !
     Azi am "plamadit"sau poate doar am facut"maiaua" pentru plamadeala teoriei mele existentiale. Am invatat insa de la mama ca maiaua trebuie intretinuta altfel se altereaza, trebuie sa gasesc  hrana necesara, noi resurse...le voi gasi!! ea va fi starter-ul meu!

     Am plecat!! la "copt" idei cu noua plamadeala! weekend implinitor!
     Am sa las insa o intrebare pentru voi - cati de "daca" si de" poate" ati adunat in buzunarele sufletului  vostru?

miercuri, 18 septembrie 2013

Gura lumii e sloboda...

   
"Lumea e ca dansa si ca dansa suntem noi", din pacate avea mare dreptate  Eminescu cand spunea  asta si sa nu uitam si proverbul acela romanesc care spune ca"vezi paiul din ochiul altuia dar nu vezi barna din ochiul tau" cam asa suntem noi oamenii, mi-a placut povestioara de pe net si am dat-o in copy paste, spre a intregi spusele de mai sus!

"Traia odata intr-un sat un taietor de lemne. In fiecare zi mergea in padure sa taie lemne. Intr-o seara, pe cand se intorcea in sat, intra la carciuma, unde se intalni cu cumnatul, cumatrul si vecinul, iar acestia zisera:
- Mai Ionica, stii tu ce nevasta barfitoare ai, nu mai exista una la fel in tinut!
- Ascultati la mine, numai nevasta mea barfeste, ale voastre nu? – raspunse Ionica. Fiecare barbat isi apara nevasta, cum se cuvine.
Vazand asta, Ionica spuse:
- E bine, daca asa ziceti ca nevestele voastre nu barfesc, eu va demonstrez intr-o zi ca va inselati! Imediat au pus pariu pe o sticla de vin, dupa care Ionica pleca spre casa. Seara se culca linistit, fara sa pomenesca nevestei despre pariu.

Dimineata, nevasta lui Ionica se scula, si merse sa dea mancare la animale. Ionica sari din pat, si aduse din bucatarie un ou, pe care il ascunse sub plapuma. Cand intra in casa nevasta lui, il intreaba:
- Ionica, tu inca in pat lenevesti?
- Pai, nevasta, eu nu pot merge azi in padure. Azi noapte s-a intamplat ceva cu mine, dar nu am curajul sa-ti spun!
- Da ce-i cu tine, barbate, spune odata!
- Vai, nevasta!- zise scotand oul de sub plapuma.
- Uite, am ouat un ou azi noapte! Dar sa nu cumva sa spui cuiva din sat! - Vai mie, nici nu pomenesc nimanui!
Femeia intra in bucatarie, se uita pe fereastra spre casa uneia dintre vecine, apoi la cealalta vecina, care tocmai iesea din casa.
- Tu Marie, ia vino putin incoace sa-ti spun ceva: Ionica s-a ouat!
- Ce-a facut?
- S-a ouat! Ou de gaina!
- Si cate oua?
- Pai unul, ce nu ajunge?
Dar sa nu te puna sfantu sa spui cuiva, ca Ionica ma mananca!
- Vai, da bineanteles ca nu spun nimanui! Ei, dar in ciuda promisiunii, vecina merse in graba la cumatra sa, si, de cum intra in casa, zise:

- Vai cumatra, ai auzit ce grozavie s-a intamplat? Ionica vecinul s-a ouat trei oua!
- Nu se poate!
- Ba da, acum mi-a zis nevasta lui, dar sa nu spui nimanui! Bineinteles ca aceasta promise ca nu spune nimanui, dar de indata ce ramase singura, alerga la nasa ei:
- Vai nasa, ce grozavie, Ionica s-a ouat!
- S-a ouat? Si cate oua?
- Am auzit ca sase oua s-a ouat!
Si asa a trecut ziua, femeile alergau de la una la alta sa duca barfa mai departe in sat. In tot acest timp, Ionica statea linistit in pat, gandindu-se, oare femeile vorbesc despre el? Spre seara, isi lua pantalonii si haina pe el, si merse din nou la carciuma. De cum intra in carciuma, toata lumea se uita buimaca la el.
- Ce-i cu voi oameni buni, ce va holbati asa la mine?
- Pai am auzit in sat ca te-ai ouat o suta de oua, le-ai si clocit, si au iesit patruzeci si cinci de rate, patruzeci si cinci de cocosi iar zece pui au pierit.
- Ei, pai ascultati la mine, eu m-am ouat un ou din gluma, nouazeci si noua de oua le-au adaugat nevestele voastre. Doar o zi mi-a trebuit sa va demonstrez ca si nevestele voastre sunt barfitoare. Unde-i sticla aia cu vin? Si au mincat si au baut, poate si azi petrec undeva, daca nu au murit."

luni, 16 septembrie 2013

E mult .. sau e putin, e greu sau e usor?

 M-a pus pe ganduri un articol a lui Cabral" Cand e prea mult..." nu m-am gandit  sincer ce as face atunci cand as simti ca tot ce fac pentru persoana draga e prea mult, nu stau sa cantaresc, dar are si el dreptate cand spune:"ca mai bine traiesti o relatie frumoasa, intensa, puternica, sincera, fara retineri, timp de 6 luni… decat o ciorba lunga si obosita de un an."...zici ca a fost batran odata baiatul asta! si totusi, eu am alta socoteala a vietii, fac ce-mi place, cat imi place si  in momentul in care simt ca ceva nu e ok...incerc sa ma reinventez! renunt foarte greu la o relatie, pentru ca ma leg de oameni si locuri, mi-e greu sa ma rup de ei, iar cand o fac sufar  de parca mi se rupe inima in doua!
    Sigur ca frustrari apar si in viata mea...nu-mi iese nici mie ca la carte...poate nici nu mi-ar placea! n-as simti ca traiesc!...nu ma enervez usor si nu pun nimicurile vietii in  obiectivul meu, imi vine chiar sa rad cand vad ce ii preocupa pe unii, partidele de la putere, cum s-a imbracat aia(e urat sa spun "aia"...dar... accentuez prin asta ridicolul situatiei) sau cealalta diva, de cate ori a intrat in gura carcotasilor ...ce treaba am eu frate cu asta? nu ma pot  hrani cu astfel de "delicii"...eu ii vad pe oameni cu ochii mei, nu cu a altora, care uneori vad numai ce vor ei sa vada!
    Ma enervez insa cand vad ca unii  au pulbere in minte,  nu le iese nimic din condei, dar gasesc la altii fraze  care ii ung la suflet , se regasesc in ele si isi atribuie texte, idei, ca si cum ei le-ar fi gandit!!!!!!!nu-mi plac  persoanele care incearca sa para ce nu sunt, mi se pare ca au probleme la"mansarda" le tolerez cat le tolerez, dupa care imi vine tare la indemana sa le spun apropos de condei, mai du-te tu undeva!...sau cum spune Matteo ZBOARA IN PANAMA...CE PANA MEA!...
   Upss!!!! yayyy!! sau mai tare i-as trimite in orasul ala din Croatia...stiti voi care...neahhh!!dar, sunt o doamna ce pana mea! ;) si nu vreau s-o comit! =))
    Dar sa revin la oile  noastre, ...e mult sau e putin sa fi devotat intr-o relatie? sa poti sa-ti pastrezi o stabilitate emotionala, nu sa  sari ca si  cateaua in calduri cand vezi unul mai acatarii?... sigur si reciproca e valabila, ca deh!! barbatii sunt campioni  la sariturile de garduri! si nu stiu daca e bine sa fim guvernati de sentimente sau ma rog  de ratiune, poate acolo pe la mijloc, ar fi ideal...hahahah!! pardoxal  asteptarilor, specialistii afirma ca barbatii sunt condusi de idealuri, pe cand  noi femeile suntem mai pragmatice, mai cu picioarele pe pamant, si din dorinta  de a pastra armonia intr-o relatie, suntem capabile de mai multe sacrificii decat ei...voi ce parere aveti?
    Are dreptate autorul versurilor ?de aia cadem in picioare pentru  ca suntem  mai realiste decat ei?

ADDA feat. What's Up - Cu Drag

  http://www.youtube.com/watch?v=GUJmWJ3nWcg


marți, 10 septembrie 2013

O zi din calendarul sufletului meu!


      Si uite ca se apropie si ziua ta!...m-am tot gandit, ce pot eu sa ofer mai bine in virtual decat un "pahar de vorba" ca aici har Lui ma descurc de minune( zic eu...;) dar ma poti contrazice oricand! ) UN PAHAR PLIN de tot ce ne-a tinut impreuna in parteneriatul nostru pe radio...si daca e sa vorbim de tot, hai s-o iau cu inceputul, cu dorinta ta de a avea eu un radio in care nimeni sa nu-mi taie"piuitul", adica sa ma desfasor asa cum vor neuronii mei care uneori , deh!! musai sa recunosc! o cam iau razna..."haaaa!?..." o sa zici tu, de ce spui "cam?" cand o iau" bini di tat"...dar culmea stii care e? ca nu te pot contrazice! o iau, da!!!... cam da! si cam mult.. dar asta  pentru ca ne-am propus sa fim un radio atipic, adica pur si simplu sa nu tinem cont de fitzele unora care vor sa ne dea lectii, cum sa fim sau cum sa nu fim!
    Unii parteneri, se cam consulta intre ei, cand e vorba sa sarbatoreasca o zi speciala din viata lor, ei, bine!...si iar m-am gandit si m-am gandit, si iar m-am tot gandit, o fi bine sa fie surpriza sau sa te intreb "mai intai si la inceput"...:
    - Haules, mooo....!!!!(expresia ta, cand vrei sa te prostesti online) , cum facem? o comitem? chem eu la ziua ta toate frumoasele lumii in care ne invartim sa te rasfete? un party show la Radio Papucel? ca tot iti plac tie fetele intr-un mare fel! ;) si sa stii ca m-am gandit si la "torturi"...nu din alea din ciocolata amaruie ci nah!!! sa te tinem sub papuc! ca tot suntem la Radio Papucel...adica sa cam faci tu  de ziua ta ( ca tot nu mai e mult pana atunci... ;) ) ce zicem noi fetele din echipa Radio Papucel.
      Incepi cu emoticoanele cu care te joci intr-un anume fel ... alea care arata cam asa:
yayyy!!!!si pentru ca ne iubesti pe toate si nu  prea stii cum sa ne multumesti continui cu acestea, si-n stanga si-n dreapta:
le spui si pa,pa! sa nu inteleaga ca esti a lor FOREVER! ( heheheh! neeeaaaaahhhh!!!...nu, ca nu ti-ar fi placut...sa ai femei multe si frumoase si destepte pana la adanci batrinete... ;)  ) dar ajungi sa spui repede cam asa:

    
Chiar daca e ziua ta , oferi un trandafir pentru toate fetele care s-au plans ca nu le-ai gratulat de 8 Martie, ca ai uitat sa le feliciti si te prezinti  pe fereastra lor de YM cu un trandafir cam asa :
Sa mai continui cu "torturile" sau vorba ta - mai taie dreaq  din ele? ;)
 Tai, tai...dar nu bye, bye...ca mai am nevoie de tine...tocmai de aceea inca o data iti spun ca nu pot sa-ti multumesc pentru TOT ce mi-ai oferit, pentru tot ce nu mi-ai oferit si mai e cale lunga pana sa se  epuizeze resursele tale  sufletesti...Eu cred ca adevarata avere a unui om se afla in sufletul si in mintea lui, in interiorul fiintei lui si cred ca fericirea adevarata vine din tine, din interiorul tau, din felul in care poti aprecia tot ce se gaseste in preajma ta....stiu ca-ti plac"muntii si  raurile de bani..." dar ce spui de un robinet la care sa curga"bani, bani, bani!!!"...?   ;)
Si daca am reusit cumva sa te fac sa zambesti, ma bucur nespus de mult, am facut-o cat mai simplu, nesofisticat, ca sa nu-mi spui - piaptana-mi si mie  ideile astea sa inteleg ce vrei sa spui? ce vreau sa  spun? simplu
 si sufla in lumanarile de pe tort, pune-ti o dorinta... ea cu siguranta se va implini!!!


                                     Am adus si  Directia 5(pe care ii admir pana la adoratie)
                                                                 sa-ti spuna
                                                       - La multi ani 7 pacate!!!




Artificiile le  oferim  doar pe 19 septembrie....nu uitam de ele! ;) nu scapi nesperiat maidanezule!(cum iti place tie sa te autodenumesti... ;)...) apropos de piesa  Maidanez



Si daca nu v-a raspuns 7 pacate il las pe maidanez sa va raspunda cam asa...celor care l-ati felicitat ;) 
                                       
                                    Ups!!!   sau asa... celor care ati uitat s-o faceti ....  =))


duminică, 1 septembrie 2013

Cum e lumea ta?


       Azi m-am gandit cum e lume mea de fapt si de drept...hm!!!!!!!! si uite cum sta treaba, nu e chiar simpla, lumea mea este una duala, ma impart intre virtual si real...e foarte adevarat ca lumea virtuala imi ia mai mult  din timp, fac fata destul de greu acestor lumi paralele pentru ca ele ma solicita intens.
      Ma trezesc dimineata si vietuiesc prin casa, fac cafeluta si degetele cauta rapid tastatura, dau drumul la radio, la radioul meu preferat - Radio Papucel ,las larg deschisa fereastra de la bucatarie sa simta mirosul cafelei de la esspresor si vecinii...(hahahah!!! ca sa vezi cat sunt de sadica!!! ;) ) daca las deschis apare si o vecina sa-mi dea binete...pana atunci insa ma reped la PC sa-mi salut prietenii virtuali( ca altfel e lung sirul mesajelor offline...si se pierd...) nah!!! universul asta cu fire si mufe e tare pretentios! recuperezi greu ce-ai pierdut...ba te mai alegi si cu apostrofari de la  amicii  virtuali:
"ti-am lasat un offline...nu mi-ai raspuns, s-a intamplat ceva?" nu frate! nu s-a intamplat nimic, dar tocmai eram in lumea reala, care ma exmatriculeaza daca o neglijez...ca deh...am si eu un rol in casa asta - Masterchef :)  rol pe care il joc intr-un mare fel, ca-mi place enorm sa gatesc! (dar si sa-mi rasfat ranza cum spun oshenii mei ;) )...deviza mea- Decat sa-mi para rau mai bine sa-mi fie rau! ;)
...dar rasfatul  asta ma prinde  uneori calare pe taste, deci suprapun cele doua lumi, ca deh mancare virtuala care sa te sature inca nu s-a inventat! Trec pe Facebook sa mai vad statusuri noi, acolo doldora de imagini si link-uri spre muzica preferata a fiecaruia... deschid intre timp YMessengerul  inboxul cade greu pe mine...zeci de mesaje, care ma obliga sa le deletez ca sunt exact pe degeaba, imi ia mai mult timp selectarea celor care ma intereseaza!..."miros" intre timp buchetele de flori pe care mi le trimit unii tipi indragostiti de mine...care mai  incearca si o conversatie mai lunga, reusesc uneori sa-mi puna un plasture pe inima virtuala,vindecand o rana facuta de cineva in lumea reala....si uite asa cutiuta mea cu iluzii, creste pe zi ce trece pentru ca ele -ILUZIILE - SUNT DUBLATE! ...ajungand sa se transforme in emotii, bucurii, trairi...si asta nu-i  totul mai am si un cont pe un site de dating, acolo gasesc zilnic un mesaj de iubire, redau mai jos un pasaj:
    "Stau si privesc cum varful teiului din poarta, Ciopleste-n el o inima ce-i toata numai rana. Si te astept cam de demult s-apari, Din ceata enigmatica ce rau ma inconjoara, Tu nici nu ai venit, de ce dispari?.. Odata cu soarele ce-alearga catre seara? In noaptea calda de dorinta mea Te-astept sa vii oricand, iubita mea, Urmeaza drumul lasat de a iubirii stea, Ce imi vegheaza somn strain si greu. Cand ochii mei te vor zari, Calatorind peste a lunii palida, imensa sfera, Voi crede ca visez cu ochi deschisi Si te-oi intampina cu'n brat de irisi si inima deschisa. Doar gandul mi te vede-n noaptea sfanta Si te iubeste nebunatic si ma-ncanta Cu tine sa petrec o noapte alba pana-n zori, Cand roua cea stelara o sa-mi dea fiori. Si-atunci voi alerga nebun la pieptul visului pierdut Ce cade din imensul cerului cu umbre, nedorit. Decat de dragostea ce-ntrun-ar vrea sa-ti fie, Iubita si amanta si mai tarziu sotie. , cad vise peste noi, Si ne ingroapa-n imense amintiri dorirea, Si ne gaseste iarna vietii goi Si seci de visul ce ne naste nemurirea."...nu-i simplu sa te imparti intre doua lumi, nu-i asa?
      Unde mai pui ca in timpul emisiunilor de radio mai primesc si intrebari care mai de care mai ciudate, la care as raspunde acum mai in tihna, ca sa le pot face trimite acest link...pentru ca in mare ele sunt cam aceleasi..deci , dragilor, ATENTIE!   
       Sunt Taur, mandra , grasa si frumoasa si devreme acasa(cum se spune la mine in Ardeal, stilata, rafinata si deloc modesta(...hahaha!! daca nu ma laud eu cine sa ma laude!!! )
        Nu-mi place sa ma protejeze nimeni, ma descurc si singura..parol!
       Ambitioasa, reusesc in general sa deschid orice usa, dar stiu sa si inchid la fel de bine lasand         insa un loc de buna ziua!
       Imi place sa comunic, uneori insa simt  nevoia sa ma "aricesc" (cand simt ca am nimerit intr-o zona minata.)
          Nu beau lapte, in schimb imi place iaurtul si smantana, nu suport insa frisca!
          Beau apa plata cu lime-uri ( cand am...cand nu? duc doru'  !!!!  ;) )
           Nu fumez!
         Imi place la nebunie ciocolata amaruie! cafeaua o beau insa cu un cubulet mic de zahar, unul mic, mic...
         Mancarea preferata - sarmalele si ciorba de burta!
         Formatia mea preferata - Directia 5 
         Cantareata preferata  -  Ruslana 
          Cea mai romantica melodie - coloana sonora a cunoscutei pelicule romantice "Ghost"
       Am o memorie de elefant, imi stiu pe de rost parolele, pin-ul de la carduri (mai putin de la user-ul  Paypal banking, pe care il am notat )
          Prima pasiune pentru un baiat am facut-o in clasa a 6-a, ne-am cunoscut intr-o tabara la mare, ne-am scris 2 ani , dar cand am ajuns sa fim colegi de liceu nu m-a mai interesat!
          Imi plac florile la nebunie! casa si balconul dar si scara blocului e plina de flori, la casa mea am insa doar in gradina plante perene, ca n-am cum sa tin ghivece, nu sunt zi de zi acolo!
          Adorm citind sau uitandu-ma la TV...
          Mi-e frica de singuratate si de intuneric
          Fac obsesie pentru barbatii inteligenti si cu simtul umorului dezvoltat!
          Imi plac hainele sport, dar ma orientez dupa moment respectiv...ma feresc de ridicol!
          Uneori visez cai verzi pe pereti ( cred ca-mi odihnesc mintea atunci...)
      Imi plac metaforele(cine nu le gusta e dusmanul meu nr. 1)IMI PLACE SA MA JOC CU CUVINTELE...
         Imi plac oamenii veseli si activi, fug de cei morocanosi!
         Uneori sunt pudica, dar nu genul acela de"mimoza" ... ;)
         Iubesc muzica si dansul (chiar am facut o scoala de dans)
        Urasc bautura (m-am imbatat o singura data...sa vad ce simte sotul meu, D-zeu sa-l ierte cand bea, pentru ca el era foarte vesel atunci... avea o logoreeeee..pfuo!!!sa te tii frate bine si sa-l asculti cu atentie ca altfel se cam spara! ;) ).
         Injur rar, pana nu demult chiar deloc, dar mai nou spun si eu PLM (asta am invatat pe un  forum unde eram moderator in urma cu ceva ani)
         Imi place Suleyman Magnificul la nebunie, abia astept  ziua de marti sa reinceapa sezonul din toamna a serialului.
          Nu-mi plac filmele in format  3D
          IMI PLAC NESPUS DE MULT CALATORIILE
          Ma deranjeaza un lucru - PC -ul meu mai cocheteaza cu virusii, si-mi da uneori peste cap totul!
          Sunt matinala, deh!! cine se scoala dimineata departe ajunge! ;)
          Cand ma loveste pesimismul ies la plimbare sau fac shopping!
          Culorile preferate, rosu, verde si ciclamen
          Muncesc cu pasiune, dar nu sunt genu' acela perfectionist!
          Am unghiile  ingrijite,lacuite mereu... (ma feresc de oamenii care vad ca nu le poarta curate)
          In general sunt diplomata, dar se intampla sa-mi pierd subtilitatea, sunt naiva ..dar nu fraiera!
          Sunt colectionara de papusi cu cap de portelan si obiecte vechi din cupru.
          Am permis de conducere  si masina, dar in ultimul timp conduc mai rar...prefer mersul pe jos.
          Nu suport frigul!
          Urasc oamenii oportunisti!
          Upsssssss! si cam atat, am spus cam multe( mi-a luat ceva timp) ... asta e  cea care  se semneaza OM( Olga Morar) ....fug in lumea mea reala..PA SI PUSI!!!