Blog premiat

sâmbătă, 30 martie 2013

Chef de plimbare

        
M-a apucat un dor de  duca, vreau sa plec undeva anume, nu stiu inca exact incotro, dar simt  nevoia de evadare....o sa  ma intrebati unde?hmmm!!asta e si intrebarea mea, unde pot fugi de realitate?...oriunde as fugi ma simt tot singura! ...poate doar sa fug de mine, de golul din suflet pe care il simt uneori ca pe un balon care sta sa  crape la cat de umflat e!
           Am incercat sa ma intorc in timp...am rasfoit albumele familiei, am simtit cum ceva ma trage inapoi...inima mea e acolo, in alt timp...nu mai rezoneaza cu realitatea si ma intreb, daca golul  acela mai poate fi  acoperit  candva?...la naiba!! sunt atatia oameni in jurul meu, oameni cu  care impart mesaje zilnic, impart ganduri, sentimente, dar, sunt acei oameni  pe care ii porti in suflet o viata chiar daca ei inseamna un mare gol la un moment dat! :(
          As vrea sa pot face un transplant de suflet...exista oare medici care sa rezolve problema mea?Mda....Am inteles ca  exista si asa ceva...japonezii au realizat un transplant de suflet! gata!! m-am hotarit plec in Japonia !
           Si pentru ca  m-a amuzat la maxim  clipul de mai jos, il ofer cititorilor mei...atentie insa,  stiu ca abia poimane e 1 aprilie! ;)


vineri, 29 martie 2013

Cine esti tu femeie?

       Am ales sa vorbesc despre o alta doamna draga sufletului meu, o doamna  in fata careia eu ma aplec cu respect, admir tenacitatea si puterea ei de a depasi cu demnitate  vicisitudinile vietii si curajul de a o lua din nou de la capat, lucru  care m-a facut sa intreb  din nou, cine esti tu Carmen? de unde ai atata energie si putere?... cine este doamna? o gasiti mai jos, e una din sponsorii
  Radioului Papucel, este una dintre cele care a pus mult suflet pentru radioul nostru si mai mult decat atat a crezut in noi! Bine ar fi sa  o putem clona pe Carmen, sa avem cel putin 100 femei ca ea....dar ea e UNICA. SPECIALA SI MERITA TOATA DRAGOSTEA NOASTRA!
       Multumesc din suflet Carmen pentru tot ce  faci pentru noi, multa sanatate tie si lui Costi, multa iubire si rasfat sa-ti de D-zeu alaturi de cei drag tie!

Carmen Ion a distribuit un link.
 

joi, 28 martie 2013

Oamenii speciali din viata mea

      Mi-am propus sa aduc in articolele mele  de pe blog imaginea , (la propriu si figurat..) oamenilor speciali din viata mea reala dar si virtuala, nu pentru ca n-as mai fi facut asta pana acum...ci pentru ca realizez ca ei chiar MERITA  asta, azi va fac cunostinta cu Mara Toader, un om deosebit, sunt mandra ca o am in lista mea de prieteni, mi-a placut mult cum a spus ea, citez:
“Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar” (Peter O' Toole)”...haideti sa-i luam exemplu!!!

Cu putin timp in urma prietena mea Olga Morar,”sufletul “acestui minunat radio..RADIO PAPUCEL m-a luat pe skype si m-a intrebat cum ma vad eu?Era tema emisiunii din aceasta seara.
A fost un prilej sa ma redescopar…poate …si i-am spus ca… pentru ca in copilarie si in tinerete eram foarte timida si nu indrazneam sa –mi strig izbanzile de orice fel…cand m-am maturizat am decis sa arat ca “Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar” (Peter O' Toole)”
Adica am invatzat sa am incredere in mine. Am inlocuit oglinda obisnuita cu o oglinda Phoenix.si mi-am rescris ….copilaria,tineretzea…,viatza..In culisele vietii mele am patruns doar eu..am facut ordine si apoi am inceput sa merg cu inima la vedere,Am pus lacat pe gandurile triste,mi-am bandajat deceptiile cu pansamentul timpului proiectat în viitor . “Imbrăcata în alb”, asta insemnand …cu sufletul curat ,cu floarea sufletului la brau…iubesc,zambesc,traiesc..si folosesc mici tertipuri prin care fentez timpul lasandu-l in urma.
Poate ca si varsta mea ma ajuta sa fiu acum sigura pe mine dar poate si faptul ca iubesc oamenii,ii respect si nu uit sa vorbesc cu ei intr-o limba in care exista cuvantul dor.

marți, 26 martie 2013

Gustul nepasarii

 
      Am fost sunata in urma cu putin timp de o buna prietena, careia ii port un  respect ales, ne-am cunoscut pe internet, dar am avut ocazia s-o vad si in realitate. Am discutat cate in luna si in stele, si ca s-o scurtez voi spune esenta discutiei...soarta este  mai puternica decat iubirile noastre, suntem oameni nu zei...iar oamenii vin si pleaca, tradeaza...mor iubirile, nu traiesc o vesnicie... dar vorba lui Alice Nastase unde pleaca iubirea atunci cand moare? ce se intampla cu ea?
     In aceasta epoca in care totul are viteza fulgerului, traim intre inceputuri si sfarsituri  si poate n-ar strica sa invatam sa mai lasam de la noi, altminteri ajungem sa savuram gustul nepasarii, si  invatam  ca viata merge mai departe cu sau fara cel/a draga  alaturi de noi...si poate aici isi mai baga coada si Providenta, care mai joaca din cand in cand un rol in viata noastra.
     Barbatii de azi, ne privesc uneori ca pe niste obiecte, se  joaca o vreme, dupa care  se plictisesc...arunca jucaria,  rar ajungi sa gasesti o prietenie curata intre un barbat si o femeie...asta pentru ca deh! traim in secolul vitezei, nu au timp de risipit, de cucerit( si acest lucru...chiar mi l-a confirmat un barbat mai zilele trecute...!!!care marturisea ca el spune clar...ori sex ori nimic!)...probabil ca viata i-a scos in cale astfel  de "puicute" .. ;)  si marsheaza pe ideea ca e imbatabil...ma intreb insa ce face atunci cand se indragosteste de o leoaica adevarata? se preda si el la fel de repede? si daca nu i se da importanta? ce face?
     Evident ca prin viata fiecaruia  dintre noi trec  multe persoane, nu pot ramane  toate...trebuie sa le mai cernem, insa cei care raman  inseamna ca ne merita, sau ne meritam unii pe altii , ne imbogatesc sunt oameni speciali si nu ne vor trata ca pe niste jucarii cu telecomanda, am cativa in viata mea...ii pastrez cu sfintenie si sper ca si  ei vor face la fel....nu vreau sa  cunosc gustul  nepasarii!

sâmbătă, 23 martie 2013

Suflet de femeie

      Nu stiu cum sunt altele, (nah!!! ca incep si eu ca si  Creanga in povestile lui...) dar, eu azi am avut  o stare de euforie incredibila, si ca sa ajung la cota maxima am simtit nevoia acuta sa ma exprim, adica sa-i spun celui din mintea mea ce simt pentru el, stiu insa  prea bine ca majoritatea barbatilor nu se dau in vant  dupa astfel de efuziuni sentimentale, probabil noi femeile suntem mult mai vulnerabile la primavara care deja la Satu Mare si-a intrat in drepturi, azi s-a purtat cu o generozitate uimitoare, un soare darnic la primele ore ale diminetii mi-a starnit focul din suflet...cat de fragila sunt! hmmm!! dar poate asa se simt toate femeile  primavara, nu doar eu...si ma gandeam ca ar fi un subiect de discutie intr-o proxima emisiune la Radio Papucel, tocmai de aceea intreb semenele mele - Cum e sa fii femeie?(mai ales intr-un astfel de anotimp...!!!)...mie una mi se pare  un privilegiu!! Multumesc Lui ca sunt femeie, ca am avut atu-ul  de a fi iubita, mama, si oricat de solicitant ar fi acest statut, marturisesc ca bucuriile  dobandite sunt teribile!
     O primavara asa cum o doriti voi, calda, insorita, si ca sa nu va deshidratati prea mult.. ;) va blestem sa fiti lovite de ploile iubirii!>:D<

luni, 18 martie 2013

Ce faci cand te simti depasit de situatie?

   
        Zilele trecute am purtat o discutie  cu cineva legat de  o problema care simteam pur si simplu ca ma tine pe loc, ma simteam depasita de situatie... ma invarteam pe loc...fara niciun  orizont  insorit, daca pot sa spun asa...ei, bine! am incheiat discutia  incercand sa iau in considerare sfatul lui care suna cam asa: nu te panica!...sfarsitul nu e aici!!! exista doar un inceput pentru ceva mai bun!..despre ce era vorba, despre cercul prietenilor, asa-zisilor prieteni, care in fata erau numai lapte si  miere si in spate cuib de  viespi!
    Eram prinsa  de ganduri si sentimente ciudate si simteam ca o iau razna, gandindu-ma la micimea lumii, ne construim o lume cu oameni care consideram ca merita atentia noastra, insa aflam curand ca omului ii este mai usor sa fie rau decat bun, chiar daca tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa-l ajuti la un moment dat! Se pare ca pe timp ce trece oamenii sunt tot mai incarcati cu greutatile vietii, ajung prada tristetii, incarcati cu frustrari si cand nimic  bun nu li se intampla in viata, mi se pare firesc  ca n-au cum sa ofere altora macar un pustiu de bine...(hmmm!!!...si tot spun ca sunt o naiva...dar nu fraiera!...cat pe ce sa fiu! ...:(    )uite,  ce  am hotarit !...de azi nu mai am mila de nimeni care se plange ca are o situatie pecuniara  slaba, sau ca are conflicte familiale...noooo!! ti le-ai creat...? descurca-te...nu  te-am pus eu sa ti le faci! a fost alegerea ta!Sta in puterea  fiecaruia sa aleaga  ce il implineste in viata..nu-ti lasa crucea pe spinarea altuia, poart-o cu demnitate!
      Dar, fiecare cu"facultatile sufletesti" pe care si le-a dobandit in timp, nu vreau sa judec si nici n-o voi face acum, departe gandul, ideea era ca m-am "luminat" la timp!!hahahah!!! si uite, chiar cand credeam ca sunt mica...mica...mica!!!hmm...si mai ziceam ca nu-s atat de buna sa pot lumina si noaptea! gresit!!! daca am o "lanterna" la indemana asa cum e cazul de fata, adica prietenul  meu - 7pacate ma risc si noaptea!
      O saptamana  terbila va doresc! la mine a inceput supercalifragilisticespialidocious( Ups!! unde esti Mary Poppins!!! ...ce bine o spuneai!! ), am avut norocul sa fiu sunata la telefon la prima ora de o prietena de suflet cu care voi incepe un nou format de emisiune"Cafeaua de dimineata"- un duplex cu cea care m-a invatat cu ce se maninca radio ;) - poeta Rita Drumes, (ce vreau sa-i reprosez acum e ca nu mi-a spus  atunci...ce mancarimi sunt la radio...dar astea le-am aflat pe parcurs...vrand-nevrand!!! ;))  ) acum ii multumesc din suflet si-i spun bun venit in echipa Radio Papucel !!!si, ...  sa petrecem nesfarsitul fara griji si probleme!


PS.In imaginea de sus este prietena mea RITA DRUMES

sâmbătă, 16 martie 2013

Frenezii pe Facebook

        Frenezia unor prieteni  de pe Facebook, ma face sa cred ca unii frate chiar n-au ce face toata ziua buna ziua, cauta imagini cu pasarici, floricele, catelusi si alte  chestii de genu'  doar ca sa-si omoare timpul, dar pe bune chiar  sa-l ingroape, pentru ca nu  pot sa cred ca o astfel de pasiune iti ajuta la ceva, iti ridica nivelul  tau intelectual.Marturisesc ca raman tabuu la astfel de treburi, inteleg sa aduci o imagine, doua, cu o urare de zi buna, seara buna, sau ma rog ce moment a zilei alegi sa fie...dar sa-ti umpli peretele cu tot felul de lucruri de doi bani...mi se pare penibil!(asta mai cu seama ca observ acest lucru, la persoane care se cred  chipurile intelectuali sui generis!)...pai, nu mai bine te uiti la un film bun? citesti o carte, intri pe un joc, daca vrei sa-ti pui neuronii la treaba, sau iesi la o plimbare si dai binete unui om din viata ta reala!
      Imi apar pe wall-ul contului meu tot felul de bazaconii, ca ma si mir , de unde le mai gaseste lumea? sau cat timp le ia sa caute asa ceva?incerc sa intru in mintea celor care dau like pe toate tampeniile pamantului, si jur io ca nu pot!...(uffffffff....!!!!) nu pot sa-i inteleg!oameni in toata firea se joaca cu imagini  si sunt exaltati  la maxim"wow!! ce tare!"..."ce frumoase"..."minunat" si lista ar putea continua...ce e minunat? o pisicuta, un catel, o pasarica? si uite asa se intrec in like-uri care mai de care..
      Cred ca mi-as extermina si ultimul neuron (sarmanu'...e intreg inca...da' stiu si io cat mai face fata...!!)sa ma dedau la astfel de lucruri, in fine gusturile nu se discuta, dar azi aveam eu chef sa fac putina"hemoragie" sa tai in carne vie!;))
      Dar, ca sa fiu mai inteleasa, joc si eu FarmVille si ma incurca imaginile acestora la maxim, in loc sa gasesc ce caut eu pe wall-ul meu gasesc tampenii de genu' celor de mai sus, imi rog asadar  prietenii sa se abtina sa-mi mai posteze imagini de asa natura,  promit tot respectul meu fata de ei !
      Ciudat mi se pare si altceva,  din cate stiu eu nu poti sa-ti faci cont pe Facebook daca nu ai 18 ani, dar...interesant a fost ca doi copii americani  care isi doreau nespus  de mult o pisica, au primit din partea tatalui promisiunea ca o sa le cumpere una daca primesc 1000 de like-ri la imaginea de mai sus...rezultatul? 115.000 like au obtinut in numai o saptamana! so? Facebook-ul e lumea tuturor posibilitatilor!
       Si acum o intrebare..cati dati like la poza de mai jos?(postarea ei pe blogul meu, ....a fost o promisune data unui  bun prieten...vreau s-o respect...!!!)...e sambata si putem sa ne amuzam la cat de nastrusnice sunt unele  imagini, nu-i asa? ;)
                                                        O zi teribil de buna !!

Surse imagini:cea de sus www.gandul.info iar cea de jos  de la prietenul meu.

vineri, 15 martie 2013

Ganduri incapatanate

        M-am trezit cu ganduri seci in aceasta dimineata, ganduri care se incapataneaza sa ma domine, imi gandacesc mintea si ma  enerveaza! ...si ce credeti ca-mi spun? ca am uitat sa-mi vreau binele! ...ca haladuiesc aiurea, bantui hai-hui, in loc sa-mi vad de  viata mea reala, ma adancesc in aceasta lume artificiala, fara suflet si fara culoare!
        Un gand incapatanat  imi spune asa:
  -Hai, fato, nu esti tu atat de buna sa luminezi si noaptea, dar nici sa te risipesti asa de dragul de a fi  nu se cade!
        Un altu' mai isteric imi spune:
 - Quo vadis?.... ai luat-o razna?
        Gandul care m-a iritat  cel mai mult mi-a spus asa:
 - Nu esti mediocra,... esti mica, mica!!!
        Ganduri cu iz  conflictual care m-au cam dat peste cap...nu vreau insa  sa  va trimit si pe voi intr-o stare de introspectie ci mai bine ma opresc aici ...nu inainte de a va dori o zi incredibil de placuta!... sa va duceti  la bun sfarsit toate misiunile zilei! weekend de exceptie tuturor!

miercuri, 13 martie 2013

13 Martie 2013 ...zi cu ghinion!

      Tocmai ce intrebasem azi in emisiunea de dimineata ascultatorii mei daca ziua de 13 este o zi nefasta, sau ma rog daca cred  ca numarul 13 este sinonim cu nenorocire/ ghinion...huuuh!! si purtatoare de ghinion mi-a fost mie azi,  se pare ca am invocat raul...mi s-a defectat calculatorul, am probleme la placa audio! ca sa vezi!  incep sa devin superstitioasa!:)))))))))))))
      Aflasem de  pe net ca si cei nascuti in aceasta zi au o misiune speciala...dar si ca  numarul 13 reprezinta Cina cea de taina  cand Isus a avut pe cei 12 apostoli alaturi, insa al 13 a fost Iuda - tradatorul. Daca teologia spune asta...e clar!!!
      Ce fac cei care stau la numarul de casa 13? au sare peste tot? ca cica sarea este  cea care indeparteaza diavolul!..;)) rad eu rad...dar ghinionul azi chiar m-a lovit! asadar nu mai abordez astfel de subiecte in zile nefaste!
      Voi dragilor ati avut  ghinioane in zile de 13? credeti ca cifra 13 e purtatoare de  nenorociri? unii cica nici nu ies  din casa in zilele de 13...mai sa fie! ;))) Mie mi-a venit raul in casa... acum stau si rad de una singura, ca alta muzica n-am la calculator, decat muzica din sufletul meu... ;) (adica n-am cum s-o aud...avand  probleme cu placa audio!...)

vineri, 8 martie 2013

Darul meu de 8 Martie



      Multumesc lui 7 Pacate pentru videoclip, pentru parteneriatul pe radio, pentru  efortul pe care il depune zi de zi, ca Radio Papucel sa arate din ce in ce mai bine, si din ce in ce mai cautat!

joi, 7 martie 2013

8 Martie

              8 Martie - o zi minunata in care noi femeile avem parte de  ceva, ceva mai multa iubire decat in restul zilelor, pentru ca ei, barbatii dragi sufletelor noastre doresc sa ne arate din plin sentimentele care le nutresc pentru noi, unii reusesc pe deplin,ne bucura cu vorbe calde de iubire dar si cu atentii care ne arata cat de mult insemnam noi pentru ei.
             O  zi dragele mele in care barbatii  SE INTREC  in a ne multumi pentru caldura sufleteasca,daruirea pe care noi cu multa tandrete reusim sa o oferim in fiecare zi....ne insenineaza ziua cu flori, cu soapte dulci, cu daruri alese...
           Dragele mele, daca  se va   intampla sa nu va atinga nimeni macar cu o floare, vreau sa va transmit mesajul meu:
   Chiar daca nu este cineva, in viata voastra, care sa va ureze ''LA MULTI ANI", fruntea sus !!!!! Inseamna ca pe primele 5 locuri in viata voastra sunteti chiar VOI .Bucurati-va! Faceti ca toata viata voastra sa fie ca un 8 Martie (de jure, nu de facto...ca iarna asta !!!)....asa cum vreti voi !!!.........
O primavara frumoasa pentru toate fetele si femeile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miercuri, 6 martie 2013

Primavara din nou!

            S-a pravalit peste noi o primavara cu soare, o primavara care cheama dorurile, iti trezeste simturile si te indeamna parca sa fii diferita de  zilele  in care nu-ti venea sa scoti nasu' afara...azi, parca tot necurajul pe care l-am avut sa visez  din nou, A DISPARUT!
     Am inteles ca iubirea neconditionata e doar jumatate de iubire, si nu mai vreau jumatati de iubire!vreau sa imi iau mai in serios manageriatul propriei mele vietii, sa ma raportez mai mult la realitate, mai cu seama ca ea devine din ce in ce mai  infloritoare. Forta binelui din sufletul meu este tot mai evidenta, odata cu parfumul floricelelor de afara, cu ciripitul  vesel al pasarelelor se deschide si launtricul meu la  viata, prinde alta culoare, sensibilitatea da navala!Ma simt intr-un mare fel!!
         Primavara  cu bucurii infinite  care sa va faca  fericiti  si impliniti!

duminică, 3 martie 2013

Bomboane pentru zambete...

      Va aduceti aminte cand eram copii cum ne licareau ochii la vederea bomboanelor? Mie imi placeau la nebunie bomboanele cu lapte -  Kandia de Timisoara  umplute cu  crema, eram topita dupa ele...am si acum ambalajul unor bomboane de atunci , era din metal si de forma hexagonala, tin in ea ace si nasturei marunti, n-am aruncat-o  in ani,(sunt o sentimentalista...si tin la amintirile dragi din viata mea...) pentru ca imi aminteau de bomboanele primite de la mama, bomboane care imi aduceu pe loc zambetul(hmmm!! uite ca mi-a venit o idee...voi cumpara cutii vechi pentru o colectie noua...colectia cutiilor de bomboane de odinioara)....stia mama ce-i bun!...si stia cum sa ma fericeasca!
     Azi, as vrea sa am acel zambet pe buze macar, sa pot sa ofer la randul meu din dulceata lui  pupici celor care imi sunt alaturi atunci cand ma simt abatuta!Vreau  bomboane si praline (Kandia...daca se poate) sa pot sa simt dulceata zambetului din copilarie, emotia de atunci, care va fi mereu ascociata cu cel mai frumos zambet pe care l-am oferit cuiva...! Tie, mai ales...  draga mea mama,( pe 5 martie te sarbatoream asa cum meritai),  acum tot  ce pot e  doar sa spun  ca-ti multumesc pentru tot, pentru toate zambetele  de atunci, pentru tot ce mi-ai dat si inca imi mai dai de acolo de sus, esti ingerul meu  si te simt alaturi cand mi-e greu! Flori gingase pentru tine!

sâmbătă, 2 martie 2013

Vanzator de iluzii

        Asa vreau sa fiu de acum incolo, vanzator de iluzii!...daca pana acum am fost un  vanzator de inimi pline de fericire si iubire , imi schimb profilul, vand iluzii!!!Ma bucuram sa vad fericita  lumea, implinita,  si mai ales vesela, desi uneori  luptam din rasputeri sa ascund tristetea din sufletul meu, cautand in cufarul inimii mele  ultimele resurse, dar ma intreb cu ce pret? le-am dat pe nimic!pentru ca ce insemna  scump pentru mine (erau bucatele din mine...:(  ) lor poate le prisosea, gaseau in alta parte pe gratis si ca orice roman unde-i pe gratis  stai la coada!
          Ati  trait candva sentimentul acela de singuratate?de parasire?... sa fii inconjurat/a de multa lume, lume care sustine ca te place, ca-ti este prietena  dar sa afli la un moment dat ca este atat de perfida, cruda si plina de venin? Uhhhhh!!!.....Doare al naibii!!dar, nu te predai!! nu mori din asta!ar fi gresit sa lasi pe altii sa jubileze ca" te-au lucrat" pe la spate! faci dovada supravietuirii chiar daca simti  ca totul in sufletul tau e ars...stiu, o sa spuneti ca doar in vis lumea e asa (adica lapte si miere...), posibil! ei, bine ...eu vreau sa vand iluzii!....Marfa proaspatata!!!! ieftin ca braga.... te ajuta sa  treci peste  hop - urile cotidiene! Nu le dau pe reteta, le vand la liber, pentru ca  incep prin  dorinta de a intelege cei care cumpara asa ceva ca e cazul sa elimine insemnatatea conturilor nereglate, conflictelor  care nu au inca capac, care inca supureaza si fac sa influenteze optiunile lor sentimentale, in scop de razbunare... vendeta...iluziile sunt contraindicate in acest caz...nu te doftoricesc defel!Iluziile nu au matritze, sunt unicat, si ce mi se potriveste mie,  poate tie  iti vin ca nuca in perete!
        Asadar, cei care va aflati in  perioade de restriste, doriti un" pansament" pentru sufletul vostru care a realizat ca ati fost doar o prezenta "facultativa" in viata cuiva, si s-a putut descotorosi de voi exact la fel de usor cum v-a dobandit...nu ezitati - cumparati iluzii!
         Atentie! 
         Sunt pe culori :)  cele viu colorate au mai mare aderenta! Indrazniti, alegeti o culoare complementara,  efect garantat!



P.S. Priviti cu atentie imaginea  si spuneti-mi ce vedeti in chipul  lui...cam asa e si cu iluziile mele!...ajungi sa vezi altceva decat este in realitate!
Bărbaţii nu sunt nişte vânzători indiferenţi cu toate femeile. Nu ne mint şi nu înşală pe toate, aşa cum aproape că ajungem să sperăm în momentele noastre de restrişte, întru pansarea orgoliului. Le înşală doar pe acelea dintre noi pe care nu le mai iubesc . Pe cele a căror prezenţă în vieţile lor este cât se poate facultativă şi a căror plecare poate fi asumată lejer, ca şi cum ele nici n-ar fi existat vreodată. - See more at: http://www.touchofadream.ro/2012/08/fragment-povestile-unei-inimi/#sthash.qwr3IFBs.dpuf
Bărbaţii nu sunt nişte vânzători indiferenţi cu toate femeile. Nu ne mint şi nu înşală pe toate, aşa cum aproape că ajungem să sperăm în momentele noastre de restrişte, întru pansarea orgoliului. Le înşală doar pe acelea dintre noi pe care nu le mai iubesc . Pe cele a căror prezenţă în vieţile lor este cât se poate facultativă şi a căror plecare poate fi asumată lejer, ca şi cum ele nici n-ar fi existat vreodată. - See more at: http://www.touchofadream.ro/2012/08/fragment-povestile-unei-inimi/#sthash.qwr3IFBs.dpuf
Sursa imagine:
http://www.kalin.ro/diverse/chip-sau-2-indragostiti-care-se-saruta.html
Bărbaţii nu sunt nişte vânzători indiferenţi cu toate femeile. Nu ne mint şi nu înşală pe toate, aşa cum aproape că ajungem să sperăm în momentele noastre de restrişte, întru pansarea orgoliului. Le înşală doar pe acelea dintre noi pe care nu le mai iubesc . Pe cele a căror prezenţă în vieţile lor este cât se poate facultativă şi a căror plecare poate fi asumată lejer, ca şi cum ele nici n-ar fi existat vreodată. - See more at: http://www.touchofadream.ro/2012/08/fragment-povestile-unei-inimi/#sthash.qwr3IFBs.dpuf