Blog premiat

joi, 28 februarie 2013

Pofta vine mancand, ideile se nasc din idei

      De multe ori  bag seama ca intru in criza de   subiecte de discutii in emisiunile mele pe radio, dar, vorbimd cu cate-un amic/a  pe messenger  ba despre una , ba despre alta, vine ideea salvatoare...si-mi vine sa strig: Evrika!!!!!!!!!!!!!!(ei, nici chiar asa! ca nu fac descoperiri fundamentale...:)   glumesc , evident!!!! ).
     Azi, am reinviat o  prietenie cu o tipa, cu care chiar ma intalnisem in realitate de cateva ori,dar, pentru ca devenise banuitoare, suspicioasa,  imi despica fiecare fraza in 4 am ales sa rup atunci prietenia cu ea... mi se paruse ca izolarea o cam salbaticise...in fine! azi ea a fost cea care a venit sa ma intrebe cum  mai este viata mea?...sigur dupa ce mi-a povestit ca avusese si ea o tentativa de a fi cu cineva, dar a realizat la timp ca nu se afla in barca pe care si-a dorit-o si s-au despartit. O simteam insa plina de ura..nu sunt genu' de om care descos oamenii ..nu intreb mai mult decat vor sa-mi spuna ei, nu stiu asadar ce a facut-o sa-l urasca?Stiu doar ca trece printr-o perioada gri, am incercat sa-i explic ca-i lipseste  optimismul ( care pe mine nu ma paraseste niciodata!) ca resursele noastre sufletesti se regenereaza in timp,  da-i ragaz sufletului si vei vedea  ca  se va  reincarca de bucurie, dar,  nu te astepta niciodata sa primesti ceva in regim de vesnicie! Fericirea noastra e facuta din  momente mici. Cine alearga dupa fericirea aia "mare", desconsiderand micile momente de bucurie intensa, asteptand "lozul cel mare al vietii", nu stie sa se bucure de viata....
     La mine lucrurile vin, se intampla pur si simplu! nu le dau "bici" pentru ca nu vreau sa oblig pe nimeni la ceva anume! Consider ca in prietenie si in dragoste  nu este loc de obligatii, ci de drag! Atat cat imi este drag sa fac un lucru raman, cat nu...nu!! ne salutam  si ne dorim unul altuia cele bune, mi se pare mai intelept asa, nu rastorn barca nimanui, pentru ca poate aceea persoana mi-a intins mana exact in momentul meu de rascruce...deci? Sa iubesti un om este usor, mai greu este sa -i ramai alaturi in pofida defectelor pe care le descoperi in timp!
   Jaques Salome spune: "De-a lungul vietii, parasim si suntem parasiti. Trebuie sa renuntam la o buna parte din ce iubim. Pierderea pare pretul pentru a creste in viata. Si totodata este sursa pentru cele mai multe dintre progresele noastre"....eu va intreb sunteti de acord cu aceasta  cugetare?  eu zic ca intram in vietile unora sau altora, din varii motive, ramanem un timp acolo, cred eu, mai ales din iubire, si daca acea iubire  ne-a fericit la acea perioada, apoi nu mai conteaza daca binele plantat de cineva infloreste in gradina altuia!...a inflorit! deci, am mers mai departe!

marți, 26 februarie 2013

Intuitia

       De-o vreme incoace ajung sa cred  ca cel de-al saselea simt - Intuitia , IMI CAM JOACA FESTE!..cine m-a facut sa simt asta? partenerul meu de radio, de ce spun asta? pentru ca el ii simte pe oameni ai naibii de bine! si parca e un facut, cam tot ce spune, se adevereste! intuieste omul original de cel "contrafacut" daca pot sa ma exprim asa!Hmmm...se pare ca lobii parietali  si-au luat o scurta vacanta ...si nu pot"citi" mintile celor cu care intru in contact!hahaha!! noroc cu el! ii spun ca e intuitia  mea externa! ;)
      M-am inselat asupra multor persoane, si ce ma deranjeaza e ca n-am facut salvatorul pas inapoi, la momentul potrivit, am lasat sa treaca  prea mult timp, si lucrurile au degenerat!
      Dau in ultimul timp peste persoane care incearca sa-ti intre  sub piele, sa-ti lase impresia de  empatie cand te "descos" si te scaneaza mai ceva ca un  aparat medical de specialitate! nu le scapa niciun amanunt!...cum iti simt un punct  vulnerabil, cum sar pe el si incep cu linguseli, complimente sa obtina avantaje .Ei, vezi...de astia  am deja oroare! Sunt omul care ajut uneori chiar fara sa mi se ceara ...o fac ca asa simt eu, sau poate ca situtia e de asa natura in acel moment, nu ma gandesc la urmari, sau cu alte cuvinte la polite si scadente, o fac ca mi se pare ca asa e omenesc! Sigur unele din  acele persoane nu uita sa-mi repete ca nu vor uita niciodata gestul meu, pe cand altele imi intorc spatele si pleaca! dispar pur si simplu!
      Ciudate schimburi de"experiente" am in ultimul timp, exchange pagubos, cu alte cuvinte! imi risipesc timpul  in care as putea foarte bine sa citesc un roman, sa ies la plimbare, sau sa ma uit la un  film bun, decat sa imi  frec neuronii cu astfel de"fake-uri" vorba  englezului...care dupa putin timp  ori se cred prea buni,  si cred ca de la ei"s-a taiat lumea" si daca intrerup colaborarea cu tine  cazi intr-un colaps, te prabusesti...te darami, te desfiintezi pur si simplu!!!
      Nooo!! dragilor lumea nu a inceput cu mine, nici cu voi, si nici nu se va termina cand vrem noi!
      Esuarile mele relationale, au si partea mea de vina, dar mi-am promis ceva de azi incolo ...las sa se cearna dupa criteriul valorii, imi dovedesti ca esti bun/a....devin interesata...altminteri...pas! (ca sa vezi cum se naste spiritul mercantil in mine...!!!) ;)

Edit later:
Imaginea de mai sus a fost realizata de partenerul meu de radio 7 pacate...n-o luati de buna.. asadar, nu eu am afirmat chestia cu vedeta!
      

sâmbătă, 23 februarie 2013

Planeta mea

     Ghici ce mi-a trecut azi prin cap? sa ma mut pe o alta planeta!
Nastrusnica idee, o sa spuneti...da' ia spuneti-mi cati dintre voi nu ati dori sa traiti pe o planeta civilizata, cu oameni noi, cu filosofii de viata noi,... mi se pare totul invechit desi s-ar spune ca secolele XX - XXI au avut parte de cele mai  mari schimbari...vad prea multa lume trista, ingrijorata de ziua de maine, lume care se subjuga reciproc cu alte cuvinte, am devenit mici tirani, aproape toti vrem ceva, dar de implicat ne implicam mai putin.
    Pe planeta mea, as asculta multa muzica, ar fi veselie si  oamenii ar avea preocupari  diferite, nu le-ar pasa de"capra vecinului" ci poate daca ar auzi-o ca zbiara prea tare i-ar arunca un pumn de fan, adica ar fi mai generosi! Vecinele ar schimba  intre ele chiar retete de prajituri sa-si poata "indulci" consortii, atunci cand vin de la serviciu obositi, ar fi armonie deplina!...barbatii ar fi stalpii casei, ar proteja familia,  n-ar mai fi campioni la"sarituri de garduri" iubirea  lor ar fi neintinata, pura, adevarata!...oamenii nu s-ar barfi atat de mult, ci ar citi si ar  urmari filme in acel timp..Neaaaaahhh!! sa nu-mi spuneti insa ca ce-mi doresc e fila de legenda pentru ca si legendele pornesc de la realitate!
     Unde s-ar situa planeta mea? la sute de ani distanta de asta! iar  prelatii populatiei  de acolo s-ar ocupa de monitorizarea  acestei planete care se pare ca nu ne mai suporta la cat ne-am inrait...de acolo ar incerca sa teleporteze doar acei oameni care sunt vrednici aici pe pamant.
     Ce ziceti v-ar placea o evadare de acest fel? o evadare  spre o lume mai buna, mai civilizata, mai iubitoare? Va pun o vorba buna? Cine se inscrie? ;)

sâmbătă, 16 februarie 2013

Tentative de barbati..tentative de femei!

             Site-urile de socializare se pare ca duduie de astfel de exemplare,  de "tentative" de barbati, nici nu deschizi bine contul si hop pe tine!!! Evident ca toti cautam ceva,( eu am scris foarte clar de ce sunt pe site-urile unde mai am cont),  ca, nah!! recunosc...  intr-o buna zi mi-a trecut si mie prin cap sa caut ceva, mi se cam urase cu singuratatea si ce mi-am zis, ... sa incerc la un site de matrimoniale..ca deh!! poate intalnesc si eu eroul din poveste, cand el o cucereste si traiesc fericiti pana la adanci batrinete!:)))))
           Hehehe!!!..Ce sa vezi?cred ca si site-urile astea dau in fata profile noi, freche cu alte cuvinte.. si inca din prima zi mi s-a umplut casuta de mesaje, care mai de care!mai sa fie mi-am zis...aici e de mine! si cand colo ce sa vezi? vanatoare curata de placeri ieftine si de prost gust! invitatii la web,"frecat" si alte chestii de genu'...daca ii spui ca nu te intereseaza asa ceva, incearca sa te convinga, pai stai sa-ti spun despre ce este vorba.., unul mai zilele trecute, nu era sigur daca este femeie sau barbat... dar imi scria ca vrea sa-mi ofere sex oral...pai, frate! asa rau  ai ajuns? numai de asa ceva mai esti bun? si mai vii si sa te lauzi pe site?rusinica, rusinica!
      Pai, dragule, eu m-as bucura de un dialog elegant cu tine, sunt convinsa ca majoritatea nu-si pun poza reala pe site, dar macar incearca mon cher, sa fii tu , nu-ti dori mai mult decat poti, mai mult decat ai, daca nu poti duce!Fiecare sac isi are peticul, cu toate ca suntem unici in felul nostru, avem insa cererile noastre, posibilitatile noastre, calitatile si defectele, urasc oamenii care cauta tipare, care sunt suspiciosi, dispretuitori, cand esti asa, nu poti sa atragi de partea ta binele.Te crezi sclipitor  si gandesti poate ca de la tine"s-a taiat lumea" ei, bine, iti dau o veste proasta, lumea asta e plina de"tentative" ca tine...si  cand spun asta evident ca nu ma refer numai la barbati, sunt si femei pline de caldura si disponibilitate care starnesc (si uneori chiar le cad in capcana barbatii  mai slabi de inger). Dar, ce sa mai continui, e clar ca e foarte adevarat ce spune cineva cum ca: 
"Oamenii se împart în două categorii: unii caută toată viaţa şi nu găsesc, alţii găsesc şi nu sunt mulţumiţi." 
       Asa o fi?? astept pareri... le voi citi  intr-o proxima emisiune la RADIO PAPUCEL


joi, 14 februarie 2013

Happy Valentine's day!

       Va doresc o  zi  "condamnata" la cele mai  magulitoare indragosteli , cu cele mai frumoase declaratii...cu flori,(trandafiri rosii daca se poate...!!!) cu inimioare de  ciocolata,  sau de catifea rosie, cu imbratisari si sarutari...
        Sa spunem la multi ani iubirii din noi si asteptarii din noi in aceasta zi de  zaiafet catifelat!!(Asta pentru ca eu ii admir intr-un mod "feroce", pe toti cei care azi,.. si nu numai... !!!)pot sa se bucure  cu adevarat de iubire, la urma urmei e o sarbatoare a iubirii si chiar daca nu am avea cu cine sau ce  sarbatori, sa ne bucuram in sufletele noastre pentru cei care au de ce si o fac!!
       Imbratisari pufoase si calde si iubire la infinit!..iubire si rasfat!! >:D<   >:D<



miercuri, 13 februarie 2013

Ziua Mondiala a RADIOULUI

      Azi 13 februarie sarbatorim Ziua Mondiala a Radioului,  o sarbatoare instituita in 2012 de UNESCO ,  in SEMN DE PRETUIRE, fata de acest vector de informatie si cultura.
       Doresc tuturor radiourilor FM   dar si online, de pe tot mapamondul, viata lunga, infloritoare  si o buna cooperare!! iar tie dragul meu PAPUCEL, SA NE TRAIESTI!!!

     P.S
     Si pentru ca Radio Papucel este un radio de divertisment, am atasat o poza venita de la un ascultator, spre a dovedi ca radioul nostru este "gustat" si de lumea necuvantatoarelor...;)

marți, 12 februarie 2013

Partitura pentru inima

      Se apropie Ziua indragostitilor, si pentru ca am avut o emisiune in care am vorbit deja despre darurile  pe care le oferim unii altora  in astfel de zile, am fost intrebata ..."bine, bine,.... tu ne intrebi pe noi ce pregatim de Valentine's day, insa nu ne spui tu la ce te-ai gandit?...", ei bine, dragii mei, m-am gandit ca iubirea curata e cel mai frumos cantec al inimii, vreau asadar  sa-i ofer o "partitura" care sa dureze o vesnicie nu atat cat spun cei de la Voltaj in melodia"Iar n-ai sa intelegi"(melodie pe care el mi-a oferit-o mie si in care e vorba de 2000 de ani...!!!).Partitura va  fi cantata cu vocile noastre care se completeaza si reusesc sa treaca peste orice obstacol, ba chiar de orice hotar al inchipuirii omenesti!
    Iubirea e daruire si nu te umple de sine, nu te vezi stapanul celui pe care-l iubesti, ba dimpotriva te ajuta sa ai mai  multa incredere in tine, asadar  celui care m-a ajutat, fara sa-mi spuna asta, lasandu-ma sa cred ca meritul a fost al  meu, ofer toata muzica sufletului meu!
    Unii spun ca iubirea este perisabila, nu-i contrazic, asta in cazul cand ei sunt schimbatori ca  vremea si se "sucesc" cum sufla vantul, capriciosi nevoie mare si astfel transforma  iubirea intr-un moft, pentru acestia e o performanta sa iubeasca a doua zi la fel ca-n prima zi, in  fata acestei sarbatori de import, impotriva careia eu nu am nimic de obiectat(as slavi iubirea in fiecare zi...!!..as mai importa si alte sarbatori de acest gen...fara sa o ignor pe cea romaneasca evident!!!)vreau sa fac o urare tuturor indragostitilor, sa aiba parte de multa iubire si rasfat, asta pentru ca iubirea este  unul din motivele  pentru care mi-as dori sa pot trai 1000 de ani!
 

vineri, 8 februarie 2013

Suntem sau nu cabotini??????


   Suntem sau nu cabotini si cum privim si acceptam alti cabotini....????????este o intrebare pe care un ascultator fidel al postului nostru de radio a dorit sa fie tema de dezbatere intr-o  viitoare emisiune.
    Ca sa fim pe intelesul tuturor am adus si explicatia din DEX:
cabotín, -ă, cabotini, -e, s. m. și f. 1. Actor mediocru care urmărește succese ușoare prin mijloace facile; p. ext. persoană care încearcă să se remarce printr-o comportare teatrală. 2. (În trecut, în Franța) Actor ambulant. – Din fr. cabotin. 
    Avea dreptate ascultatorul, pentru ca la o adica viata este un teatru, noi actorii, ne desfasuram  mai mult sau mai putin exemplar! De ce spun  asta?pentru ca nu toti avem talent, si ce facem in  astfel de cazuri? purtam masti! simplu, nu? e vremea mastilor, cu cat ai mai multe masti cu atat reusesti  sa obtii mai multe de la viata!
    Reprezentatia ar fi de dorit sa fie una aleasa,  cat suntem pe"scena" sa fim mandri de rolul jucat, sa fim fericiti,  sa traim viata cum ne-o cere inima pentru ca totul este efemer, sa ne bucuram de  fiecare clipa, asa cum se cuvine.Viata e mult prea scurta  pentru preocupari de alta natura decat cele care ne implinesc pe plan sufletesc!
     Unii dintre noi o traiesc intelept, jos palaria pentru ei!!!...altii traiesc pentru a face averi, nu conteaza mijloacele, importanti sunt banii, devin machiavelici, (calca si peste cadavre...),  unii reusesc, altii se lasa pagubasi, considerand ca "scenariul" adica destinul nu a fost unul prea fericit in ceea ce-i priveste, duc o viata modesta  considerand ca  destinul nu suporta modificari.Eu una zic ca atunci cand ne incapatinam sa schimbam ceva, reusim, ( totul e sa vrem cu adevarat!!!) voi ce parere aveti?Va doriti roluri mari, care sa va marcheze viata...sau roluri mici dar  benefice din punct de vedere material?


P.S. Imaginea  reprezinta  un moment dintr-o zi de duminica in Italia, un pranz la un restaurant din Imola cu draga mea prietena Camelia Andrei.(Cu alte cuvinte, oameni care muncesc, dar stiu sa-si ofere si  momente de rasfat sufletesc!)

miercuri, 6 februarie 2013

Timiditatea, buna...sau rea?

         Tastatura si mobilul se pare ca ocupa primul loc in contactul nostru zilnic cu cei din  jur, am devenit prea virtuali, suntem  lipiti de monitoare ca si pestii in acvariu,.... sa nu intelegeti ca eu condamn internetul ..nu! dimpotriva  sunt adiccta! iau insa partea pozitiva a acestui fenomen, invat lucruri noi, am acces la informatii pe care poate nu le pot avea intr-un timp atata de rapid din alta parte... internetul...bata-l vina, navigam  din plin....  ne fura ore intregi din zi, dar, altceva vreau eu sa scot in evidenta...am observat ca unii isi descarca energiile pozitive( unii cele negative...ca deh!!! suntem diferiti...) iar altii sufera de o timiditate excesiva....o fi bine pentru cei din urma sau nu? e bine sa ai retineri  fata de ceva sau cineva, pentru ca  deh! uneori e ca un scut de protectie si e de bun augur cand e bine dozat sentimentul, dar sa fii timid in lumea virtuala  unde chiar nu te vede persoana din spatele monitorului ci doar te aude, mi se pare nepotrivit...inutil.
        Poate in adancul sufletului  meu  am si eu doza mea  de timiditate, dar nu las sa se vada asta, fiindca am observat ceva, lumea abuzeaza, te simte mai slaba si e ca la  rodeo, un moment de sovaire si te simti aruncata din sa...consider ca atat timp cat suntem unici, si mai mult decat atat , in ceea ce ma  priveste  nu-mi doresc sa fac ceva in stilul lui cutare sau a lui cutare, de ce as avea retineri sa ma desfasor asa cum imi place mie? Tin cont si de faptul ca oricat de bun ai fi , lumea tot te  vorbeste( hahaha!!! si la o adica daca te vorbeste inseamna ca iti invidiaza calitatile, pe care ea  din pacate nu le poate dobandi...)deci, la ce mi-ar folosi atatea  complexe?...m-ar duce la nesiguranta, gafe, sovaieli, balbaieli si lista ar putea continua! Sigur ca timiditatea poate deriva si din  inferioritatea pe care o simt unii vis-a-vis de bagajul de cunostinte pe care il vad la cei cu care intra in contact, dar, banuiesc ca  nu iau in considerare si faptul ca fiecare este bun intr-un anumit domeniu...nu poti fi bun in toate, ca atare, n-ai de ce sa te simti complexat!
     Cineva imi spunea mai zilele trecute ca are o parere foarte proasta despre tineretul de azi, ca sunt iresponsabili, nu au simtul competitiei, sunt interesati de chestii usoare si cu alte cuvinte niste neadaptati, poate partial avea dreptate, pentru ca fiind crescuti intr-o lume virtuala se adapteaza mai greu realitatii, problemele cotidiene le percep poate mai greu...dar,  daca ai curaj  si iti faci un scop  in  viata( sau chiar mai multe...!!!)...scapi de timiditate, ajungi sa faci ceea ce vrei tu, nu ce vor sa faca altii din tine!
       Timiditate -  un termen in spatele caruia se ascunde poate si dezamagirea  unora  fata de agresivitatea  si rautatea altora, asa cum spuneam si in articolul trecut, sunt tare  pe care  cu greu le vom eradica,  sunt pacate ale firii omenesti, nu putem schimba lumea, dar ne putem schimba pe noi, pasind cu incredere inainte, fara frica , incercand sa ne afirmam prin  calitatile  noastre cu curaj si fara sa ne lasam coplesiti de  gandul ca nu facem fatza  cerintelor ! Atentie insa la un  lucru, sa nu se transforme timiditatea in agresivitate, si cand spun asta ma refer la acele persoane care poate nu au citit in viata lor mai mult decat etichetele de pe sticle, dar au un curaj dus pana la impertinenta...astfel de persoane  ma oripileaza!
     Inchei amintindu-mi de ce spunea un amic - Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum, niciodata nu e prea tarziu !!!

luni, 4 februarie 2013

Rautati gratuite

        Ca sa fiu mai inteleasa, (sau ca sa inteleg mai bine...!!!) am cautat cuvantul "Rautate" in Dictionar Roman Explicativ si am dat copy paste:
"rautate : răutate - RĂUTÁTE, (2, 3) răutăţi, s.f. 1. Caractreristică a omului rău, înclinare spre a face rău altora. ♢ Loc. adv. Cu răutate = în mod răutăcios; cu ironie usturătoare, maliţios. 2. (Pop.; mai ales la pl.) Slăbiciune, păcat, defect. 3. (Concr.) Faptă rea. 4. Om rău. [Pr.: -ră-u-] – Rău + suf. -ătate.. "
      Ok!!!...Ma intreb  asadar, oare de ce suntem inclinati sa facem rau unii altora? ...se poate numi  rautatea pacat?...defect, cum explica DEX -ul? e un gest de neomenie sa faci cuiva un rau fara sa ai motiv?
       Lumea radiourilor online e plina de ascultatori, care mai de care, unii vin ca intr-o gara, stau cat stau si daca nu soseste"trenul asteptat"...parasesc peronul si pleaca, migreaza spre alte gari, unde poate , poate soseste si  muzica sufletului sau, sau moderatorul care il farmeca pentru o vreme...ok!!! pana aici totul e clar ca buna ziua! nu inteleg insa altceva, de ce  poposesc pe acel peron persoane care nici macar nu asteapta nimic, ci doar  sunt amatori de rautati! De ce nu se gandesc ca de fapt  oamenii de radio sunt tot oameni ca ei, unii iubiti, aprobati sau dezaprobati, acceptati sau respinsi, intelesi sau  neintelesi, admirati sau judecati...dar SUNT OAMENI, si au si ei nevoie de liniste interioara, de locul lor sub soare, pe care n-ai  tu OMULE RAU , niciun drept sa il ocupi, nu poti sta pe doua locuri, avem fiecare doar o stea pe cer...nu doua! Sunt obisnuita sa pierd...dar stiu ca atunci cand pierd  apare poate ceva mai bun...am pierdut ...sau poate am castigat superioritate in fata acestor oameni rai, pentru ca i-am iertat  pentru rautatile gratuite, pentru vorbele tendentioase la adresa mea si a radioului. Interactionam cu multa lume, evident nu putem placea tuturor, mi-am luat-o si eu"la glezne", am cazut de moment, dar, m-am scuturat de praf si m-am dus mai departe!
       Omule rau, potoleste-te, stai pe locul tau, bucura-te de el si  sterge-l de praf,  atunci cand vezi  ca trece timpul si se asterne praful si fumul in loc sa apara soarele!...va veni si soarele tau intr-o zi, nu dispera!NU FI HAMESIT,  nu incerca sa aduni mai  mult decat poti duce!!!! De ce inventezi nick name-uri, ca sa denigrezi?de ce incerci sa rastorni rosturile cuiva? ce placere diabolica te indeamna sa faci asta?(sunt intrebari retorice...pentru ca oricum nu-mi doresc sa bati la usa radioului sa-mi explici, ti-am dat delete, pentru ca  oricum ERAI PE DEGEABA!)
      Colegilor mei le spun sa fie mandri ca fac parte din echipa Radio Papucel pentru ca nu se da cu pietre decat in pomul cu roade!

vineri, 1 februarie 2013

Am implinit un an!!!!

        Mare bucurie, maaaaaarreeeeeeeee!!! am inceput petrecerea la Radio Papucel incepand de azi , petrecem 3 zile si 3 nopti, asta pentru ca la numarul mare de ascultatori, este imposbil sa epuizam tortul mare si  cupele pline de sampanie pe care le oferim ascultatorilor nostri de pretutindeni, pentru fidelitatea de  care au dat dovada,  pentru tot ce am trait impreuna timp de un an, pentru fiecare imbratisare si fiecare floare pe care le-am primit , le multumim pentru generozitatea cu care au sponsorizat radioul nostru, pentru gandurile frumoase cu care ne-au rasfatat  zi de zi, pe noi cei  din echipa Radio Papucel, multumim pentru tandretea cu care ne-au atins sufletele.
        Eu, la ceas aniversar, multumesc partenerului meu de  radio 7Pacate, pentru colaborarea buna pe care am avut-o, pentru orele care le-a petrecut  in fata calculatorului dorind  sa dea o fatza frumoasa Papucelului, pentru fantezia si energia lui debordanta, multumesc pentru tot ce am trait si ce nu am trait inca impreuna.
        Multumesc doamnei  profesoare Mara Toader pentru poezia pe care  ne-a trimis-o, si pentru  gondola plina de trandafiri care se indreapta  spre echipa   RADIO PAPUCEL

Azi la ceas aniversar
V-aduc versul meu in dar
Vers din inima de Mara
Ca sa stie-ntreaga tzara
Ca sunteti fenomenali
Si meritati LA MULTI ANI!!!
Aveti Olga si Pacate
Fie ele numai sapte,
Moderatori minunati
O echipa ca de frati,
Si un public minunat
Papucel ,ne-ai fermecat!
Esti iubit si-aici si afara
Romanii te-aplaudara
Ca le-aduci zilnic in case
Melodii super frumoase,
Voie buna si iubire..
O s-ajungi primul in lume!
Va iubesc si imi doresc
Cu voi sa calatoresc
in Frantza si-n Spania
sau poate-n Italia,
 la fetele minunate
ce merita-aplaudate
ca au suflet in carate!
Sunt romance adevarate!!!!
La multi ani,drag papucel!!
Uite si un dar..la ceas aniversar..
Pantru toata echipa si pentru toti ascultatorii.Va iubesc!

 
     Multumesc celor care ne-au trimis zeci de imagini cu flori, atasez cateva din ele, pentru ca tot ce vine din partea ascultatorilor este foarte important pentru noi cei care suntem  fondatorii  radioului - 7pacate si subsemnata.
   Multumesc si lui Carmen Ion din Franta, pentru sponsorizare si pentru sustinerea  zi de zi a radioului, pentru gandurile  sincere ale Suzianei din Italia, sponsora convinsa  si nu in ultimul rand tie draga Camelia Andrei din Italia, sponsor  principal, nu-i uit nici pe Andy din Anglia, Flory din Spania, Cornelia Marin din Spania, Lacramioara din Germania, fara voi  Papucelul era mult mai sarac, mai anemic, voi l-ati "vitaminizat"...;) 

    Radio Papucel - esti perfect asa cum esti, esti sursa noastra de inspiratie  zilnica, esti parte din  viata  noastra, sa ai viata lunga  in aceasta lume magica! Te iubim!!!