Blog premiat

luni, 4 februarie 2013

Rautati gratuite

        Ca sa fiu mai inteleasa, (sau ca sa inteleg mai bine...!!!) am cautat cuvantul "Rautate" in Dictionar Roman Explicativ si am dat copy paste:
"rautate : răutate - RĂUTÁTE, (2, 3) răutăţi, s.f. 1. Caractreristică a omului rău, înclinare spre a face rău altora. ♢ Loc. adv. Cu răutate = în mod răutăcios; cu ironie usturătoare, maliţios. 2. (Pop.; mai ales la pl.) Slăbiciune, păcat, defect. 3. (Concr.) Faptă rea. 4. Om rău. [Pr.: -ră-u-] – Rău + suf. -ătate.. "
      Ok!!!...Ma intreb  asadar, oare de ce suntem inclinati sa facem rau unii altora? ...se poate numi  rautatea pacat?...defect, cum explica DEX -ul? e un gest de neomenie sa faci cuiva un rau fara sa ai motiv?
       Lumea radiourilor online e plina de ascultatori, care mai de care, unii vin ca intr-o gara, stau cat stau si daca nu soseste"trenul asteptat"...parasesc peronul si pleaca, migreaza spre alte gari, unde poate , poate soseste si  muzica sufletului sau, sau moderatorul care il farmeca pentru o vreme...ok!!! pana aici totul e clar ca buna ziua! nu inteleg insa altceva, de ce  poposesc pe acel peron persoane care nici macar nu asteapta nimic, ci doar  sunt amatori de rautati! De ce nu se gandesc ca de fapt  oamenii de radio sunt tot oameni ca ei, unii iubiti, aprobati sau dezaprobati, acceptati sau respinsi, intelesi sau  neintelesi, admirati sau judecati...dar SUNT OAMENI, si au si ei nevoie de liniste interioara, de locul lor sub soare, pe care n-ai  tu OMULE RAU , niciun drept sa il ocupi, nu poti sta pe doua locuri, avem fiecare doar o stea pe cer...nu doua! Sunt obisnuita sa pierd...dar stiu ca atunci cand pierd  apare poate ceva mai bun...am pierdut ...sau poate am castigat superioritate in fata acestor oameni rai, pentru ca i-am iertat  pentru rautatile gratuite, pentru vorbele tendentioase la adresa mea si a radioului. Interactionam cu multa lume, evident nu putem placea tuturor, mi-am luat-o si eu"la glezne", am cazut de moment, dar, m-am scuturat de praf si m-am dus mai departe!
       Omule rau, potoleste-te, stai pe locul tau, bucura-te de el si  sterge-l de praf,  atunci cand vezi  ca trece timpul si se asterne praful si fumul in loc sa apara soarele!...va veni si soarele tau intr-o zi, nu dispera!NU FI HAMESIT,  nu incerca sa aduni mai  mult decat poti duce!!!! De ce inventezi nick name-uri, ca sa denigrezi?de ce incerci sa rastorni rosturile cuiva? ce placere diabolica te indeamna sa faci asta?(sunt intrebari retorice...pentru ca oricum nu-mi doresc sa bati la usa radioului sa-mi explici, ti-am dat delete, pentru ca  oricum ERAI PE DEGEABA!)
      Colegilor mei le spun sa fie mandri ca fac parte din echipa Radio Papucel pentru ca nu se da cu pietre decat in pomul cu roade!

13 comentarii:

  1. Sincer sa fiu, nu ma prea intereseaza parerile TZATZELOR FLECITE :)) le inteleg frustrarile cand pe Papucel se deruleaza emisiuni cu tente "pofticioase"...ori "grasomegi" ce-si gafaie vorbele..ori babe senilizate ce-si vantura "moralitatile"...defapt simplu spus FRUSTRATI ce si`ar dori si ei o feliutza de "destrabalare virtuala"...dar cum sunt subvalori totale , nu capata decat un "na-na-na si na-dai-na...P si U si L si A "...:))) daca eliminati pe "si" dintre cele 4 litere...e treaba voastra ce inteles capata cele 4 litere ramase :)) rumegati-o sanatosi "criticantzilor" :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. woww!!pacatele mele! da' bine le-ai mai spus!:))))))))))))))))

      Ștergere
  2. SINCER MI-A PLACUT FOARTE MULT RASPUNSUL DAT DE PACATE ..SCURT SI LA SUBIECT...PROSTIA SI DOMNIA SE IGNORA ZICE O VORBA DAR NU POT SA STAU SA NU REACTIONEZ CAND O ZISA"DOAMNA" SAU UN OARECARE "DOMN" VIN SI JIGNESC DOI OAMENI MINUNATI CARE AU FACUT UN SHOW EXTRAORDINAR MUNCIND NU TRAGAND MATA DE COADA CA SA NE ADUCA ZAMBETE SI BUCURIE PE FETELE ADEVARATILOR ASCULTATORI AI RADIOULUI ...AR FI TREBUIT SA STIE CA RADIO PAPUCEL ESTE SUFLETUL MEU CA AL MULTORA ALTII SI ESTE UN RADIO LIBER SI DE AMUZAMENT ...DACA LOR LI S-A FACUT POFTA DE OARECE NU E NICI VINA MEA NICI A RADIOULUI CUM NICI A CELOR DOUA PERSOANE MINUNATE PE CARE CU DRAG II MAI ASTEPT ...ASA CA ASEMENEA SPECIMENE SE ARUNCA LA GROAPA DE GUNOI COMUNA ...DE REST TINETI-O TOT ASA ..SUNTETI TARI...VA IUBESC ..RADIO PAPUCEL...CARMEN ION DIN FRANTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Carmen, multumesc mult, pentru ca tu esti alaturi de noi mereu, si ti-ai deschis nu numai sufletul ci si "buzunarul", esti sponsorul radioului, si nu pot decat sa ma inclin in fata unor astfel de oamenii ca tine!te iubim!!!

      Ștergere
  3. Draga Olga, RADIO PAPUCEL, este prietenul multor ascultatori, asadar, conteaza o voce care rataceste vorbe otravite? categoric nu!suneti buni, de aia sunteti invidiati!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea,nu stiu cine te-a suparat....dar sunt oameni care asa s-au nascut ..rai..Ei nu stiu sa se bucure de nimic,pentru ca tot timpul sunt la panda sa loveasca in altii..alti oameni care stiu sa-si infrumuseteze viatza sau macar ..clipa....Eu nu ma cert de felul meu..cand vad ca unele persoane vorbesc aiurea..ii ignor..A da replica unor astfel de oameni e ca si cand ai vorbi la pereti... am incercato data sa aduc pe drumul cel bun o astfel de persoana care avea in spate o drama...gandindu-ma ca poate asta o face sa fie atat de otravita sufleteste...si mi-am pus paie in cap...Nu accepta sfaturi..In final i-am daruit acest" poem caritabil.." si am sters-o din memorie..• POEM CARITABIL

    Intamplator impartim acelasi spatiu virtual….destul de mare pentru mine ,prea stramt pentru tine.
    Pagina ta e plina in fiecare zi de acelasi pahar cu vin acrit cum este si viatza ta..Se aude scrasnetul neputintei,cerbicia unei cauze pierdute,aceea de a fi si tu cineva!!! Si pentru asta defilezi in coloana cu alte debusolate ca tine afisand panglicile nesimtirii si lasitatii ..Imiti sentimente pentru ca tu te-ai nascut din copil plangand..Eu stiu cum arata soarele,tu nu ai avut niciodata soare in plete!!Pe tine nu te-a atins din nicio directie soarele si nu ti-ai vazut in directia opusa umbra…. pentru ca tu traiesti in intunericul mintii tale si ,roasa de invidie, vezi doar umbrele altora..
    Tu nu ai fost niciodata vie….decat poate in embrion...si imi dau seama ca a scrie despre tine e ca un gest umanitar de a te invia…dar uite ca il fac.L-am mai facut si altadata,desi sub o alta forma. Macar daca ai fi invatzat sa plangi de bucurie…

    De fapt tu esti o femeie lovita de grindina pe o strada a durerii pe care o invoci pentru a stoarce compasiune ….fara sa realizezi ca pentru furtuna in care te zbati tu insati ai semanat vantul.
    Mirata, constat ca tu iesi din toate tiparele si ma bucura nespus faptul ca nu te cunosc personal. Te aperi de atacuri imaginare ca un spadasin,crezi tu,improscand cu venin in loc de lovituri….In realitate esti insa un pestisor straveziu pierdut intr-un borcan,nici macar intr-un acvariu, si te crezi lovita de un val- tsunami.
    Raul din tine se prelinge ca o pelicula in apa iar invidia iti picura drept pe cord.Nu vezi ca perfidia si propriul cinism sunt afluientii atatotr necazuri de care te plangi?Minciuna si frauda clocotesc in tine si dau in foc pocindu-ti fatza de care esti asa mandra..Apropoo,oare pentru ce esti asa de mandra?Pentru ca unii se prefac a te iubi desi vad cat esti de prostutza..?Ei nu cred in tine deloc si nici nu ar avea cum sa tina la tine asa desfigurata sufleteste cum esti … dar au o frica ciudata…sa nu deschizi tavanul bermudelor. Probabil doar o nebuna te-ar putea iubi si te-ar accepta cu tot cu haosul din lumea ta bezmetica cu iluminatoare artificiale.
    M-am intrebat adesea din ce inima strapunsa te-ai incarnat,din ce urna sparta ai iesit .. si..oare dementza-ti s-a acumulat in ani sau te-ai nascut cu ea? Asta daca te-ai nascut..ca poate ai fost un avorton..
    Povestea ta este interminabila dar am obosit in a fi caritabila cu tine…


    :)))) stii de ce rad? ca n-a inteles nimic din ce am scris..a comentat doar.."sunt vie!!! sunt vie!!"'..ca si cand a fi viu e sinoni cu a fi OM!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mara, i-ai scris tare fain, mult prea fain ca sa priceapa idioata ceva!...Si apoi apropos, daca tot ti-a scris ca-i vie...trebuia sa-i replici"atunci de ce nu faci struguri?" ca in bancul acela ...poate ca la asa ceva doar ar fi buna!...dar sa aiba grija ca are si acolo de luptat cu Filoxera!SI TOANTA CUM E...AR PUTEA FI DISTRUSA!:))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AM CREZUT CA ACEASTA PAGINA S-A INCHIS ASEARA , DAR D-NA ,,LUMINITA,, A DEZVOLTAT SUBIECTUL ; PRIN DEDUCTIE MATEMATICA , AM CONSTATAT CA , EA IN AFARA CA NU ARE SIMTUL UMORULUI , NU ARE NICI CULTURA MINIMA .ASA CA : AR TREBUI SA FACEM O ,,CHETA,, SI PT. EA , CA S-O SCOATEM LA TEATRU SAU SPECTACOLE SI CHIAR IN SOCIETATE DE ALTA NATURA , DE CUM E OBISNUITA . ASTA E , NU LA TOTI LE PLACE CULTURA , DAR ATUNCI SA LASAM PE ATII SA COMENTEZE , CARE STIU CE SPUN . PA!!!! SEMNAT ::: NORY DEVA

      Ștergere
    2. I-am spus pa si de pe lista noastra de YM!!! STAI LINISTITA!Te pup Nory!!!

      Ștergere
  6. bun bancul..:)))).dar prostii si oamenii rai nu stiu sa le guste...eu ii compatimesc pe oamenii astia..desi ,nativ, sunt inzestrati cu o perfidie..ingrozitoare..te pot pacali usor..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine!!!Vai mama lor!(care e mereu insarcinata...!!!)

      Ștergere
  7. Hello there! This blog post could not be written much better!
    Looking through this post reminds me of my previous roommate!

    He constantly kept talking about this. I will forward this article to him.

    Fairly certain he will have a very good read. Many thanks for sharing!


    Feel free to surf to my weblog - paleo diät

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow, marvelous weblog format! How lengthy have you been
    running a blog for? you make running a blog glance easy.
    The entire look of your website is magnificent, as neatly as the content!



    Also visit my web blog: low carb beilagen

    RăspundețiȘtergere