Blog premiat

vineri, 2 iulie 2010

Ganduri plicticoase

M-am trezit de dimineata se pare cu fata la cearsaf cum zicea mama D-zeu s-o ierte,imi trec prin minte ganduri aiurite care ma plictisesc deja,dar ele staruie ,staruie,nu pleaca chiar daca le alung,le-as asterne pe hartie dar le-as da prea multa importanta si chiar nu merita.
Ascult Parlament - Suflet pierdut...si imi suna in minte versurile lor"..suflet pierdut prin asternut,am ramas cu ce-a trecut....orele trec,zilele curg..."
Schimb registru muzical  ascult ultima piesa a simpaticei Lady GaGa - Alejandro,dar e un videoclip cam tristut cat ca este  ritmul scuturat sa zic asa...si iar ajung de unde am plecat,ce ti-e si cu muzica asta!Clar....in dimineata asta n-am sanse sa scap usor de gandurile astea,dar ,daca muzica nu ma ajuta,am luat o hotarire,plec in oras!
Va las pe voi in compania lui Alejandro..
DACA NU VA PLACE CLIPUL,VA ASTEPT IN ORAS! :)

14 comentarii:

  1. O zi frumoasa sa ai draga mea. As pleca si eu in oras dar nu ma lasa sefu' :)
    Te pup dulce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai fi putin mai aproape te-as invita la un ceai intr-o zi de 2 iulie ca sa -ti treaca gandurile negre.Tot ce pot face ,insa , este sa-ti urez "o zi cu mult soare pe cer si caldura-n suflet!"

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, numai că până am să ajung se va face noapte :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eeeh , toti avem zile de astea rahatoase...e recomandat sa faci ceva ce iti place...cica shoppingul e cel mai bun antidot...pentru mine coclaurile patriei este pastila miraculoasa...
    Te pup!Sa ai un sfarsit de saptamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stai puţin că vin imediat ! Numa' să termin ce am de tradus, să prind autobuzul spre aeroport, să mă arunc în primul avion, pe urmă să iau trenul şi gata, am ajuns :) !

    RăspundețiȘtergere
  6. Am inteles April,lasa ca a sosit weekend-ul si o sa ai doua zile la dispozitie!:)Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Miki,asa a fost in final,am iesit la cumparaturi cu o prietena,mi-am veselit sufletul ca eu ma bucur cu lucruri marunte...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cataline,asta cam asa e...uff! ce greu si lung mi se pare si mie drumul de Bucuresti...12 ore... e ceva de mers,era mai simplu cu avionul ,dar la penuria asta avionul nu mai zboara de la Satu Mare ,doar de la Baia Mare...au inchis si aeroportul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dintimisoara,am tras si un mic shopping...stiu terapia asta de mai multa vreme,o mai practic din cand in cand...;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mona,am ras copios!!!! pe bune!nu-ti stiam aceasta valenta,ai umor draga mea si ai reusit sa ma binedispui,multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Recunosc că nu sunt un fan al acestei fătuci. Dar mă văd nevoit să recunosc că acest clip mi-a plăcut de la bun început, cu toate imaginile sale "dure".

    RăspundețiȘtergere
  12. Păi numitul Brâncuşi zicea că atunci când nu mai suntem copii, suntem morţi. Io, cu umilu-mi gheb de filolog ce se joacă mereu cu cuvintele, l-aş completa: şi fără umor murim. Ca să nu mai dzic că o mulţime de oameni celebri, în cap cu unul sarcastic de-a dreptul, Shaw, pretind că umorul ar fi apanajul inteligenţei. ;) Aşa că az', după ce-am primit în plex un pumn frumuşel de la finanţele "româneşti" care mă vor jupui, m-am uitat în oglindă, am descoperit că blondă nu mai sunt de când aveam 7 ani şi că mi-au mai rămas ceva zdrenţe de umor şi vreo 2-3 neuroni nealteraţi de muncă. Cu fraza asta alambicoasă îţi răspund şi la comentariul de pe blogul meu. Unii am plecat fizic din ţară, continuând (cât ne-o mai ţine pasiunea pt. muncă şi rezistenţa financiară şi psihopupică) să lucrăm pentru păduchii de la finanţe. Prin urmare, care va să zică, sufletul adevăraţilor români e tot prin ţară, păstrând în el ce e frumos în ţara asta din buricul Europei. Şi mă bucur sincer că am reuşit să te binedispun, deoarece gândurile plicticoase, faţa la cearşaf şi fesele spre lumină nu fac bine la suflet. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Te joci frumos cu cuvintele,am bagat seama asta inca atunci cand te-am adaugat listei mele de prieteni virtuali,imi lipsesti cand intri mai rar,ma bucur de fiecare comment al tau,ma simt onorata ca-ti faci timp sa ma citesti!Stiu ca nu e usor sa traiesti departe de tara,sunt convinsa ca daca lucrurile s-ar schimba ai reveni in tara....si, nu numai tu, ci foarte multi ar face asta,dar...deocamdata aici e dezastru si la propriu si la figurat...vai de tarisoara noastra! :(
    Te pup si te imbratisez si-ti doresc un weekend pe voia inimii tale.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cristi,nu-mi displace nici mie,daca imi displacea nu-l atasam, ascult melodia si chiar am transmis-o la radio.doar ca azi,m-a ravasit...dar a trecut,acum e ok totul!
    Multumesc ca ai trecut pe aici!

    RăspundețiȘtergere