Blog premiat

luni, 23 noiembrie 2009

Sa nu uit ca sunt "altoi"de oshanca...



Pentru ca sunt oshanca adoptata,am domiciliul in Negresti de douazeci si ceva de ani ,nu pot sa nu ascult din cand in cand o tipuritura,ca sa imi mai aduca zambetul pe fata..acum o ascult pe Maria Petca,cea mai buna tapuritoare din Oas...si un dans oshenesc,care trebuie sa va spun ca este un dans greu de invatat,are multe sincope si ai nevoie de exercitii multe pina-l prinzi... :) daca-l asculti cu atentie poti sa-l compari cu taiatul lemnelor in padure...eu l-am invatat in urma cu multi ani cand lucram in invatamint la Turt si faceam Scoala Populara de Arta -sectia dansuri populare,dar recunosc ca pina l-am stapanit mi s-a spus de catre instructor de cateva ori:"plop,salcie...plop ,salcie..."asta insemnind pentru noi,si mai ales pentru mine atunci, pas in contratimp...:))...ei,dar mai apoi la un curs central la Palatul Pionerilor n-a mai fost asa...l-am batut pasul ca lumea,ba chiar am invatat si alte cadre didactice venite din alte judete ale tarii...spre multumirea instructorului de acolo.

4 comentarii:

  1. imi place tare mult cum scrieti:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta inseamna ca trebuie sa ne intalnim mai des...;)
    te mai astept!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Tasha, iti sunt recunoscator ca esti interesata de blogurile mele, si crede-ma ca interesul este reciproc. Te anunt ca Ivan Vasarin este pseudonimul doctorului Vasvari A., adica este vorba despre o singura persoana.Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. O fac prin simpatie cu blogosfera satmareana,si nu numai...blogurile tale sunt pe gustul meu,adica au si umorul care zic eu ca a devenit tot mai rar in vremea asta "crizata" :))

    RăspundețiȘtergere