Blog premiat

duminică, 22 noiembrie 2009

Parfumurile


Vi s-a intamplat candva sa treceti pe linga o persoana si parfumul care il simtiti dupa ce aceasta trece sa va arunce in trecut...sa va trezeasca amintiri? mie da..si nu odata..azi,am avut din nou senzatia aceea ciudata,am coborat cu Tasha la plimbare si a trecut pe linga mine un domn care raspandea mirosul cunoscut atat de bine mie ,Armani...sinusurile mele l-au simtit imediat iar ochii mintii l-au vazut pe el,cel care care a fost alaturi de mine 27 de ani...
Pfai, ce poate face un parfum,cum poate sa te rascoleasca!era parfumul lui preferat...daca eu il schimb in functie de anotimp...de ocazii sau mai stiu eu ce criterii pentru el era de neinlocuit...:) pentru el era cartea lui de vizita,el se regasea in esenta acelui parfum (Armani - Acqua di gio)...i-am sugerat odata sa le mai alterneze,n-a fost chip!M-am obisnuit cu o aroma mai fresh vara si una ceva mai grea iarna.Zilele trecute am primit cadou un parfum pe care nu l-am mai folosit pina acum desi sunt o devoratoare de parfumuri - KATE MOSS VELVET HOUR ...il voi folosi insa numai intr-o ocazie speciala,absolut speciala!
Din Italia am primit de la Camelia parfumul meu preferat:Magie noire - Lancome,parfumurile frantuzesti mi se pare ca detin monopol pe piata romaneasca chiar daca exista dorinta schimbarii, brand-rile cu traditie,nu pot fi lovite de trend.
Am sa atasez blogului o poza cu Camelia,tocmai ne cumparasem un nou parfum care aparuse atunci pe piata (adica in martie)un parfum cashual..pfai! ce ne potrivim la shopping!e una din pasiunile noastre...

9 comentarii:

  1. Da!!! "Pret a porter" imi aminteste de fosta mea diriginta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mdap...stiu ce spui!Si daca mirosul este extrem de special,asa cum a fost la tine....pur si simplu ai senzatia ca te trasneste in moalele capului si te ia cu lesin.....Hmmmm....
    Si io mi-s fan casa Lancome....iar parfumul de suflet este Tresor...moris de cirese negre , amare si salbatice....mmmmm....Mai am olecuta din el,de ai sti cum trag de el...:))
    Sa ai seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,Cora...te cred ,este un parfum cashual ,de vara, lasa senzatia de prospetime,l-am folosit si eu candva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana-Maria,te cred...am si eu parfumul de suflet,dar pentru ca le alternez,greu ajung la fundul sticlei...mai nou am mai descoperit un parfum frantuzesc dar care se comanda numai din Franta ,vine o prietena de-a mea o data pe an si ne comandam cu fetele mele cite-o sticluta,se cheama Ame Toscane -Reflet d'iris,pe baza de esente de mosc,vanilie...este irezistibil,chiar si forma sticlutei ,are corpul unei femei iar parul o floare,nerita sa-l cumparati...mie mi-l aduce cu 25 euro/bucata si floconul este de 50 ml.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am aceeasi "problema" a reveriei cand vine vorba de parfumuri ;)) Trezesc atatea amintiri, pe care le simti extrem de vii. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. La mine e trist...dor amintirile...:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Am venit din "Oniria" sa te salut, cu respect, la tine acasa.Ma bucur ca te-am cunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine-ai venit Ivan,ma bucur sa fiu cautata de cei care au devenit prietenii mei pe 100RO...imaginile tale de pe Oniria sunt chiar de vis,pentru unii... pentru tine se pare ca a fost realitate,fericitule! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am auzit de parfumul asta...dar e parfum si atunci isi merita banul...:)

    RăspundețiȘtergere